Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość macek madek

dlaczego jak ludzie w Polsce mają ciężkie życie to głosują na PO ?

Polecane posty

Gość Tuba PO
1. CUD gospodarczy w czasach kryzysu ? i to po półtora roku rządów ? 2. a gdzie była odnowa moralna za czasów PIS ? 3. rządzenie krajem przebiega w czasie ale najłatwiej za zaniedbania poprzednich rządów winic akurat ten aktualny . 4. to jeszcze nie koniec kadencji sejmu - ten rząd ma jeszcze kilka lat na to żeby pokazał czy wart był wyboru. 5. nie idą na głosowanie ci co nie potrafią wziąśc odpowiedzialności za swój kraj i wolą pławic się w swoim idealizmie czekając na partie-ideał --------> czekac tak będą do usranej smierci / dojrzałośc obywatela polega na tym że potrafi dokonywac trudnych wyborów , bo jeśli nikt by na wybory nie poszedł to co to za demokracja? 6. wybrałem PO i wcale nie jestem w 100 procentach zadowolony ale : próbowałem coś zmienic a kontestatorzy siedzący w domu niech teraz nie narzekają

Gość Tuba PO
UPR ? tak jasne , prawda jest taka że jeśliby doszli do władzy to zachowywaliby się tak samo jak inni politycy a i oczka by im się otworzyły jakby zobaczyli realia rządzenia bo gadac i mędrkowac każdy potrafi dopóki nie bierze odpowiedzialności za swoje czyny.

Gość a ja sama
a po co mam glosowac jak PiS I PO to jedno i takie samo gowno....wszyscy sie pchaja tylko do koryta, nic nie zmienią wiec jaki w tym sens by isc glosowac. Oni tylko dbaja o siebie i swoje interesy. Mnie to tita jaki żłob dojdzie do wladzy bo i tak wielkie G zrobią

Gość Tuba PO
to w takim razie niech nikt nie idzie :-)

Gość dokładnie przedmówco
:)

Gość hmmmmmm no tak
no tak .......... ja wyjechałam za czasów rządów PiS :-o

Gość tarbara
jak PiS rządził to fakt że były nieporozumienia w rządzie i ten Lepper ale społeczeństwu sie dobrze żyło,polepszyli warunki matek , zwiększyli dopłaty,wprowadzili odprowadzenie podatku za dzieci dzięki czemu ze zwrotu za dwójke mam 4 tys ,ludzie wykupywali mieszkania za małe kwoty bardzo pomogli zwykłym ludziom takim jak wy też---nie biznesmenom, gwiazdkom tv ale normalnym ludziom a Platforma -owszem nie kłócą się i nie robią afer ale zwykły człowiek ma goowno przy nich --dobrze mają prywatne tv, dali tvn pół miliona, ustawy pomagające pracodawcom którzy mają obrót na msc min 50 tys, trzymają z możnymi tego świata sami skierowaliście bat na siebie,żal mi was

Gość hmmmmmmm no tak
chyba zartujesz :-o Jakby mi się dobrze zyło to bym nie wyjechała :-o Pózniej zaczeło PO i wtedy zaczeło się poprawiac. Tak mówili znajomi i rodzina. Pisze to obiektywnie

Gość cvcbbb
" bardzo pomogli zwykłym ludziom" jakoś ci zwykli ludzie ( co to jest w ogóle za kategoria ?:-) ) im podziękowali i PIS nie wygrał wyborów . matkom pomogli ? becikowe jest takie pomocne ? lepiej gospodarką by się zajęli i umożliwili ludziom prace znaleźc a nie mnożyli socjalne obciążenia budżetu . PO rządzi w czasie kryzysu ktoś to bierze pod uwage w ogóle ?

Gość Fakt ...
.. że więcej tutaj ludzi jest za PISem ... świadczy tylko o jednym ... więcej tutaj bezrozumnej hołoty ... Tak też myślałam ... :O Co Wam jeszcze ksiądz dyrektor nakazał?

Gość cvcbbb
co topik to wyżywanie się na PO :-) to mnie dziwi bo podobno ludzie młodzi wybierali PO i co tak się zawiedli ??? tak trudno zrozumiec że cud Tuska to był wabik na tą nierozgarniętą częsc elektoratu żeby ją przyciągnąc do siebie i odebrac władze PIS - owskim amatorom?

Gość hmmmmmmmmm no tak
do cvcbbb ja biorę pod uwagę to ,ze PO rządzi w dobie kryzysu. Wierzę w to,ze gdyby nie kryzys to byłoby coraz lepiej. Nie moge zrozumiec jak ludzie pisza takie rzeczy jak wyzej,że PO niszczy Polskę itp. To chyba tylko jakaś ciemnota :-o

Gość Fakt ...
cvcbbb - zamiast wypowiadać się na polityczne tematy wracaj do łopaty ...

Gość Fakt ...
pewnie, że ciemnota ... i to jaka!

Gość cvcbbb
Fakt ... -----------> widac że tylko pierdnąc potrafisz i klimat zasmrodzic :-) zaistniałeś na 5 sekund a teraz spadaj

Gość tarbara
fakt -nie uogólniaj i nie rób ze mnie mohera starego bez wykształcenia--bo to wasz jedyny argument na obrażanie wyborców PiS ,na co innego inteligentnego was nie stać ? Uogólniając moge powiedzieć że ty wyborco PO jesteś złodziejem i oszustem z więzienia unikającym płacenia alimentów i liczącym na to że PO zrobi tak że ci sie krzywda nie stanie za twoje machloje i cwaniactwo

Gość mika kika
Fakt ... typowy polaczek mały pieniacz który nie potrafi rzeczowo porozmawiac na forum , pseudointeligent przekonany o własnej elitarności a w gruncie rzeczy taka mała gnidka :classic_cool:

Gość wy gupie babska
platforma juz rzadzila pod innym nazwami.nie widzicie ze ciagle sa te same gęby??:O

Gość Fakt ...
tarbara - przypominam, że Twój guru (przystojniak :P) powiedział przecież, że jak chcecie dobra Polski, to głosujcie na PO... Nie zrozumiałeś? :D

Gość ubi forte
Może porozmawiamy bez inwektyw i obrażania ? stac was na to ? polaczki?

Gość Fakt ...
mika kika - wracaj do TV niech Ci Kaczuszka opowie o meczu ... Podobnie się na tym zna, jak na polityce ... :P

Gość wy gupie babska
"PIS - owskim amatorom?" a pełowcy to mowisz ze profesjonalisci? :D tylko podwyzszaja podatki bo tylko to potrafia

Gość Fakt ...
Albo pogadajcie sobie z Ziobro w innych językach ... cudowni nie pseudointeligenci ...

Gość mika kika
Fakt... - wiesz co o takich jak ty myśle już pwoiedziałam . włazisz w topik żeby pobluzgac na innych mój boże skoro nie możesz innymi sposobami orgazmu dostac jak tylko poprzez słowny onanizm to twoja sprawa :classic_cool:

Gość tarbara
Kaczyński nie jest moim guru i ideałem mężczyzny czy ty wyborco PO umiesz myśleć ? A ty seplenisz jak twój Tusk i nie widać ci górnych zębów? bez inwektyw człowieku bo pogląd że wyborcy PO są wykształceni na tym forum zawsze pada i tegonie widać. Wyborcy PO obrażają, stosują wulgaryzmy i upokarzają a co do wykształcenia to chyba na bazarze kupują papierek

Gość hmmmmmmmmm no tak
PiS tez wczesniej rzadził pod innymi nazwami. Ja tez widze ciagle te same twarze.

Gość mika kika
tarbara ----> to się tyczy i wyborców PO i PIS po prostu polaczki takie są a najlepszy przykład Fakt.... typowy forumowy pieniacz

Gość hmmmmmmmmm no tak
tarbara teraz to pokazałes/aś klasę :-o Typowe zachowanie, jak ten cały PiS. Boli kazda przegrana co ? Trzeba nabruzdzic :-o

Gość Fakt ...
tarbara - heh ale chociaż się nie przewraca na płaskich powierzchniach ... :P Jak co niektórzy ... Aczkolwiek, czy to nie dziwne, że mając ręce zaraz przy podłodze ... (jak jego kot) jest możliwe, że traci równowagę? Przecież to tak, jakby miał 4 nogi ... bo wszystko blisko podłoża ... :P Tak wiem ... pewnie potknął się o te małpki ... :P ciekawe, czy zdążył je przed wypić ... :P

Gość Fakt ...
mika kika - nie baw się dziewczę w socjologa ... Bo dziwkarski nick nie brzmi profesjonalnie ... :P