Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość macek madek

dlaczego jak ludzie w Polsce mają ciężkie życie to głosują na PO ?

Polecane posty

Gość ciekawe..
czy w realu też dyskutujecie w ten sposób?Jak tak to gratuluję !

Po pozdrawia wiec droga kolezanko skoro jestes taka odwazna ,zaczern sie . jedyny twoj argument to jazda po przeciwniku,zarzucanie belkotu itp.pewnie gdyby nie moje poglady,zaraz nazwalabys mnie moherem,konserwa haha bo tylko tak potrafisz:Dglupia,naiwna suczo jebana.przez takie kurwiszony jak ty,wstydze sie ze jestem polka...:P ktos tu dobrze napisal,ze nie ma na kogo glosowac... oraz to ze kaczory chociaz cos robily ale ich poglady i konszachty z rydzykiem ,skreslaja ich na starcie w moich oczach... nie ma to jak czasy przedwojenne i rzady Sanacji oraz Pilsudskiego:) to byl godny czlowiek!tacy jak oni dawno wygineli z wojna i kataklizmami:-P a tusk to nie liberal,to nowotwor wyrosniety na bazie kapitalizmu i katastrofizmu:D

Gość Fakt ...
tarbara - jakbym wyszedł z więzienia to byłbym za PIS ... bo niby on daje nierobom i patologiom takim jak Ty ... Więc logiczne, że PIS byłoby dla mnie ... Sama mówiłaś, że PO nie daje ... a PIS i owszem ... Jako nierób byłbym za darmową kasą ...

Gość mika kika
nie stac cie na inteligentniejszą riposte no cóż ... dobra ja stąd zmykam szkoda życia na takie ścieki forumowe :-) zaimponowała mi twoja głupota :classic_cool:

Gość hmmmmmmmmm no tak
Fakt ma rację, w innych bogatych krajach ludzie którzy dobrze zarabiaja nie korzystaja z tego. Tylko ci biedni dostaja socjal, ale to fakt ,ze jest on wysoki i stac jest utrzymac z niego dzieci, ubrac , nakarmic itp. Ale to nie jest winna PO,ze pomoc socjalna jest taka niska. Zeby socjal był wysoki musza byc na to pieniadze.

Gość tarbara
Fakt -----jadę na wycieczkę,jak wrócę będę się z tobą dalej kłócić bo bardzo lubię frustratów PO--bawią mnie--nara impotenciku, czekaj na mnie siedź przed kompem do nocy :-) 🖐️

Gość Po pozdrawia
" jedyny twoj argument to jazda po przeciwniku,zarzucanie belkotu " hadronie ------------> weź sobie przeczytaj swojego pierwszego posta w tym temacie a potem pouczaj innych o bluzganiu . sama zaczęłaś na tym poziomie . a od kurew to ja ciebie nie wyzywam . widac że nerwy puściły a i żyłka pękła . :-)

Gość Po pozdrawia
oto argumenty Hadrona , ale innym bluzgi wytyka "glosuja na po,debile,smieja sie z was obcokrajowcy,ze sami sie spychacie w bagno,ze sami doprowadzacie sie do nedzy,imitacje inteligencji,a tak naprawde niczym nie roznicie sie od moherowych babc ktore leca za rozglosnia radiowa RM,wy lecicie na slodkie slowka wilkookiego,dajecie sie zmanipulowac,jestescie glupim zombie"

Gość Po pozdrawia
wole byc zatem debilem niż taką ograniczoną krówką jak ty Hadronku :-)

Gość hmmmmmmmmm no tak
Ja tylko powiem,ze popierajacy PiS sa frustratami, co mozna przeczytac na forum. Jak brak argumentów to leca wyzwiska - prawdziwa klasa i kultura. tarabara nie błysnełaś inteligencją, no cóz na usprawiedliwienie jest ,ze wiemy na kogo głosujesz. No ,ale kazdy ma swoje zdanie i prawo do wyrazania poglądów :-o

Gość Fakt ...
tarbara - nikt Ci nierobie nie uwierzy! Nikt pracujący i oddający połowę w podatkach nie chciałby dawać na cudze dzieci ... to oczywiste! Więc jak tak chcesz swój ogromny majątek oddawać patologii to rozdawaj ... ale swoje, nie moje! hahahaha ... Ty i majątek ... chyba w bachorach, które chcesz wychować za pracujących pieniądze ... Rusz dupę do roboty ... albo idź na drogę ... to połączysz przyjemne z pożytecznym ... będziesz miała chociaż na prezerwatywy ... My bogaci nie mnożymy się na potęgę, bo nie mamy na to czasu ... idiotko i nie podoba mi się, że utrzymuje Twoje bachory ... Bo mojemu dziecku nic nigdy nie dali ... bo się nie należy ... ciemnoto!

Gość jak czytam ten bełkot
to już wiem kto głosuje na PO i PIS sama śmietana naszego społeczeństwa i wszystko jasne

Gość Fakt ...
Ktoś uwierzył temu babsku, że niby taka pracowita ... skoro chce wyłudzać na swoje bachory kasę? Jakby pracowała, to by wiedziała skąd tą kasę biorą ... to oczywiste!

Gość jak czytam ten bełkot
na szcaęście nie mam lewackich ciągot

Gość Po pozdrawia
Wielki Zderzacz Hadronow --------> wybacz ale nie rozmawiam z kimś kto już w pierwszym poscie nazwał mnie debilem tylko dlatego że głosuję na PO . poza tym jako kurwa i jebana szmata - tak mnie nazwałaś - nie mam już nic więcej do powiedzenia . gadaj sobie z Fakt... to twój poziom :-) ps. i pisz se co chcesz , że nie mam argumentów itp. wali mnie to nara :classic_cool:

Gość Po pozdrawia
" glupia,naiwna suczo j**ana.przez takie k**wiszony jak ty,wstydze sie ze jestem polka " no comments ;-)

Po pozdrawia widzisz,bo nie masz:) zapomnialam dodac ze jestem tez choleryczka i denerwuja mnie glupi ludzie a kolokwializmy to oznaka tego iz mam cie za zero i nie szanuje,co za tym idzie,uzywam slow dostosowanych do twojego caloksztaltu;)boze,mam nadzieje ze w koncu wybuduja w polsce ten reaktor i ktos madry go wysadzi i takie pariasy ktore same sie w zle rzady wciagnely,beda zdychac na najgorsza chorobe popromienna:P bo ten glupi kraj powinien zostac zmiazdzony bo 3/4 spoleczenstwa ma raka mozgu i nie mysli racjonalnie tylko patrzy przez rozowe okulary:D

Gość Fakt ...
Pewnie idźcie sobie ... Równych sobie znajdziecie w kolejce w MOPSie ... Tam sobie ponarzekacie ... Ile to Wam się należy!

Gość Fakt ...
Tamta pojechała na wycieczkę ... na bank w las ... I kolejny bachor się szykuje ... :P

ps jak czytam te posty to zaczynam popierac tuska:classic_cool: a tylko dlatego ze zal mi dupe sciska ze moj narod jest tak tępy a jego rzady doprowadzajace do katastrofy zrobia niemala selekcje jak wiekszosc wyzdycha z glodu i moze ta mniej rozwinieta czesc ulegnie destrukcji:D

Gość Fakt ...
Podejrzewam, że polecieli bo w Radio Maryja msza leci ... Tak równo ich wywiało ... Może nawet ta wycieczka ... to wyprawa duchowa z Radiem Maryja .... :P

Gość Po pozdrawia
zadziwiające że nie rozumiesz jednej rzeczy : zaczełaś tu pisac właśnie na poziomie wyzywania ludzi od debili - twój pierwszy post . na co była moja reakcja bo nie podoba mi się twoje wrzucanie do jednego wora ludzi oraz poziom dyskusji . nie tłumacz się dostosowaniem do mojego poziomu bo widac że ci głupio bo takich słów nie używa człowiek który uważa się za inteligentnego i mającego coś do powiedzenia . ale wybaczam , młoda jestes i pełna irracjonalnego jadu , przekonana o elitarności własnych poglądów , reszta to debile . coś mi się wydaje że góra 20 latek masz . laski w tym wieku często są takie " rozumne inaczej " :-) :classic_cool: i już się tak nie denerwuj

Gość Fakt ...
Tak selekcja potrzebna ... Patologie nie mogą być większością kraju ... Mam dość comiesięcznego oddawania na tych nierobów prawie 9000 podatku ...

Gość Fakt ...
I jeszcze dupodajka nieróbka mi wmawia, że jak 1000 zł jednorazowo bym dostał na moje jedyne dziecko, to byłbym taki szczęśliwy ... taaaa ....

Gość Po pozdrawia
" kolokwializmy to oznaka tego iz mam cie za zero i nie szanuje" tylko dlatego że ośmieliłam się zwrócic uwage że obrażasz ludzi? nawet mnie nie znasz . opamiętaj się dzierlatko !!! :classic_cool: ps. swoją drogą zadziwiające jakie typy ludzkie na forum siedzą ;-) i w dodatku przekonane o swojej inteligencji a co jape otworzy to: kurwa , szmata , debile itp.

Gość Fakt ...
do roboty jełopy, a nie łudzić się, że Kaczka podzieli się małpkami ...