Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość macek madek

dlaczego jak ludzie w Polsce mają ciężkie życie to głosują na PO ?

Polecane posty

Gość tarbara
w każdym państwie dbają o matki i społeczeństwo widocznie fakt-wyborca PO nie był za granicą że o tym nie wie. Byłami mogę powiedzieć ---w Irlandii kobiecie państwo płaci za dziecko póki nie przestanie się uczyć,każda rodzina ma prawo do mieszkania ,każda a u nas trzeba kupić za gotówkę. Za granicą w innych krajach UE rodzina, jednostka to skarb , tylko Stalin uważał że jednosta w społeczeństwie sie nie liczy. Polityka PO jest antyspołeczna , gospodark jest słaba i dlatego mamy mały procent kryzysu ale wam można kitów nawsadzać i uwieżycie że to zasługa PO.

Gość hmmmmmmmmm no tak
tarbara pieprzysz za przeproszeniem! Jesteś ciemna i nie masz pojecia ! :-o

Gość Fakt ...
tarbara- a co zamierzasz zawodowo bachory produkować? Pomyśl idiotko o tym, skąd ta kasa ma się brać? Nie tylko daj, daj ... "bo ja lubię się mnożyć" .... Mnożysz się, to myśl, czy Cię na to stać ... a nie ręce wyciągać po nie swoje ... Jak będziemy bogaci jak Irlandia, to wtedy sobie możesz porównywać ....

Gość hmmmmmmmmm no tak
i to wszysto wina PO tak, a gdzie byli i co zrobili wcześniejsi rządzący? 20 lat mamy wolnosc:-o Myslisz,ze tak łatwo sprzatac brudy po innych i naprawiac państwo i gospodarkę ?:-o

Gość jamundek
Polityka PO jest słaba tak jak wykształcenie ich wyborców psełdo wyższe licencjaty po którycz tyrają w biedronce nie dziwne że takimi głąbami PO steruje bez wysiłku ,a że głąbów jest w społeczeństwie większość to i poparcie mają duże.

Gość tarbara
Fakt ---a ty pewnie jesteś impotentem albo paskudnym babsztylem i nikt cie nie chce i tak sobie tłumacz swoją nowoczesność pasztecie z więzienia i wpraw sobie zęby bo pewnie masz liczne ubytki już nie wdaje się w rozmowę z tobą debilu bo zaczynam sie zniżać do twojego poziomu :-):-)

Gość Fakt ...
hmmmmmmmmm no tak - bo tak jej powiedział PIS ... Widocznie za czasów rządzenia PIS mieszkała w willi (za rodzenie) ... to wie, o czym mówi .... :O Pewnie Lepper pomagał jej się mnożyć w celach zarobkowych ... Wszystko miała za darmo i Irlandia była daleko za nami ... Taki raj był w Polsce ....

Gość jamundek
Głąby znają się na wszystkim a najlepiej na :polityce,samochodach i medycynie.

Gość Fakt ...
tarbara - tak jestem impotentem z własną firmą i z wielką przyjemnością będę utrzymywać Twoje stada bachorów .... Zapomnij ... i zamiast dupy dawać .. rusz ją do roboty! nierobie chcący się utrzymywać z cudzej pracy!

Gość hmmmmmmmmm no tak
jamundek - bardzo sie cieszę , ze tych , jak to nazwałes "głabów " jest wiecej. Zaczynam wierzyc w ludzi i ich inteligencję :-D

Gość hmmmmmmmmm no tak
Zaczynam wierzyc w to,ze ludzie nie dają soba manipulowac i słuchac wciskanych im kitów.

Gość tarbara
akurat pracuje, zawsze pracowałam a swoje dzieci sama utrzymuje i jeszcze pomagam takim gnidom nierobom i cwaniakom jak ty :-) bo mi ich żal a ty stul pyski nie oszukuj tylko weź sie za uczciwą pracę śmierdzący oszuście impotencie , jesteś popierdułką a nie osobą pracującą. Narazie utrzymujesz się z moich podatków nierobie i cwaniaku

Gość hmmmmmmmmm no tak
tarbara ,skad wiesz ,ze on nie pracuje?

Gość Fakt ...
hmmmmmmmmm no tak - dokładnie ... Pamiętam jak dziś, kiedy Marcinkiewicz chwalił się jaki to spory kawałek zrobili autostrady .... KŁAMSTWO! I BEZWSTYD! Mówił o autostradzie obok mnie ... którą wybudowała poprzednia władza, a PIS ja tylko oddawał ... Podpisując się pod tym, jako ich dzieło ... A oprócz przecinania wstęgi to PIS nie miał z tym nic wspólnego ... Przecież tam mieszkam ... Podobnie jak w spocie podpisywali się pod EURO ... Jaki głupek mógł w to uwierzyć???? że oni mieli cokolwiek z tym wspólnego??? Pytam się .. jaki?

Gość tarbara
a skąd on wie że daje doopy i robie bachory i nie pracuje ? w jedną stronę wszystko idzie?

Gość Fakt ...
tarbara - idź kobieto odwiedź swoje dzieci w domu dziecka... nierobie .... Sama się zdradziłaś ... że liczysz, że będzie je państwo utrzymywać ... a Ty tylko giry będziesz rozchylać .. Nikt pracujący nie liczyłby na to, że inni będą utrzymywać jego dzieci ... Tak myślą tylko nieroby ... stojące w kolejce do MOPS-u ...

Gość hmmmmmmmmm no tak
Fakt... szkoda gadac. Juz nie mogę ogladac TV - i tych chamskich zagrywek. Grilujemy tez dzieki PiS :-D

Gość tarbara
Fakt ---wal sie zapuszczony złodzieju czyhający na dobre materialne innych ludzi i żyjący z mojej ciężkiej pracy nawet sexu nie uprawiasz frustracie bo masz wulgarny stosunek do tego nieudaczniku z fistaszkiem nie doroboty mams woje pieniądze i dobrze zarabiam, twoich śmierdzących ukradzinych dziesiątek nie potrzebuje zawszawiony nieudaczniku ze schizofrenią , nie stać cie na leki pewnie co widać we frustracji pisania na forum

Gość Fakt ...
tarbara - to oczywiste dlaczego ... Sama zaczęłaś o tym, ile to powinno się należeć od państwa na dzieci ... Zapewniam, że żadne państwo nie wali bogaczom ... ani posiadającym jedno dziecko .... Pomijam, że pracujący ludzie wolą, aby im dużo nie zabierano, a sami wolą utrzymywać swoje dzieci ... Bo aby komuś dać, trzeba komuś zabrać ... Ty uczepiłaś się dawania na dzieci ... czyli masz ich więcej ... poza tym widocznie nie zarabiasz, bo wiedziałabyś ile ludziom pracy zabiera się w podatkach na to, aby innym dać .... To logiczne! Ludzie dobrze zarabiający, wolą sami utrzymywać swoje dzieci, a nie oddawać parę tysięcy w podatku ... aby utrzymywać cudze bachory ... najczęściej patologie ...

Gość Fakt ...
tarbara - kiedy mam ten seks uprawiać wg Ciebie ... skoro każesz mi robić na swoje bachory .... patologio! Do roboty, a nie wina walić pod sklepem ...

Gość Fakt ...
a potem dawać dupy ... byle komu ...

Gość hmmmmmmmmm no tak
Opieka socjlalna w innych państwach jest taka wysoka , bo te państwa sa bogate. tarbara za rządów PiS miałas taką dobra opiekę socjalną ?

Gość mika kika
Fakt... dziwkarski nick? głodnemu chleb na myśli ? nie możesz sobie poruchac to frustracje na forum wywalasz :classic_cool:

Gość że takie prymitywy co tu
piszą umieją posługiwać się kompem to jest zadziwiające

Gość tarbara
twoja matka idąc za nowoczesnością zgodnie zpoglądami PO powinnacię wyskrobać zanim wyszedłeś poczwaro na ten świat mam 2 dziecii wara ci ode mnie śmieciu otyły że własnego kutasa nie widzisz zarabiam z mężem sama na nie i jakbyś sie znał ćwoku na przepisach to byś wiedział że dużo zarabiamy bo mamy duży nadpłacony podatek a to że nie uprawiasz seksu i masz obrzydzenie to twoja prywatna sprawa

Gość Fakt ...
hmmmmmmmmm no tak - oczywiście, że miała .... Bo część tych bachorów to Leppera ... :P Solarium do dzisiaj mają gratis ... :P

Gość mika kika
kolega Fakt.... jest tutaj najmędrszym z mędrców . właśnie podbudował swoje ego kosztem zniżenia się do poziomu pyskówki .. a takiego enteligencika zgrywa .. he he

Gość tarbara
mam męża chu-ju niedorobiony ćwoku :-)

Gość tarbara
Fakt ---kiedy wyszedłes z więzienia gnido śmierdząca z małym fistaszkiem którego żadna nie chce:-)

Gość Fakt ...
mika kika - wracaj na drogę do roboty ... albo zrób badania ... :P Bo kiła chyba robi spustoszenie w Twojej głowie ...