Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

GrubaKaska

Biore sie ostro w garsc!!!D

Polecane posty

Gość XXXdietynkaXXX
a czy któraś z Was jeździ na rowerku stacjonarnym? ja od dziś zaczęłam, troszkę zaszalałam :) ile najlepiej jeździć dziennie czasu? :) zna się ktoś na tym?

a jaka diete odjac mi radzicie ? bo ja jestem zalamana .. rano moja waga wynosila 55 kilo ,a teraz 59 ... Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelp

Malina wieczorem zawsze wiecej wazysz:) dietynka ja kiedys jezdzilam i sie znudzilam bo zero efektow, ale jesli chcesz to malym obciazeniu jezdzij bo inaczej ci sie miesnie wyrobia

Gość XXXdietynkaXXX
na małym właśnie zasuwam :) dziś 60 km :D

ja wlasnie wrocilam z restauracji : stek z poledwicy wolowej z sosem pieprzowym, frytki, salatka i ciacho czekoladowe na deser plus 2 piwka :p teraz jem chrupki, jutro znowu dietka :(

Gość zielone oczko..
a ja dziś w miarę dobrze do jogurtu z płatkami, doszła jeszcze ryba i jabłko zielone.. ja podobnie jak złośnica89 - jestem załamana moim tłuszczem na brzuchu, do tego mam spory biust a dość szczupłe uda w porównaniu do reszty.. wysmarowałam się Roll On Płaski Brzuch garniera oczywiście, nie wierzę w to, że od samego smarowania mi brzuch się zmniejszy hehe.. ale będę uważała na to co jem, chce ograniczyć węglowodany i całkowicie zrezygnować ze słodyczy i zabrać się za ćwiczenia.. ale to zależy od wolnego czasu :( Pozdrawiam

milo ze nas coraz wiecej;) ja bylam na ponad 3godzinnym spacerze i nogi mi odpadaja!!! Brzuch mnie troche boli;/ a teraz ide lulu:* do juterka:** dieta ok;)

Gość kilogramy
a ja mogę się przyłączyć?też chcę schudnąć do połowy siepnia ok. 10 kg .. wzrost : 158 waga:58 :< będzie 48:) czy to możliwe schudnąć w 2 miesiące 10 kg?

dziwczyny jestem tak przezarta, ze zaraz padne. Moja glupota nie zna granic, zeby tak sie najesc jak prosiak no ale jutro przynajmniej nie bede glodna :p

Gość kilogramy
a co tak jadłas Lauro? i wogole dziewczyny ile jecie gdzie kalorii dziennie;)?

na poczatek pieczony ziemniak z serem i chili, potem stek, sos pieprzowy, frytki, pomidor grillowany, salatka, pieczarki w sosie czosnkowym i na koniec ciacho czekoladowe z lodami zaraz padne jestem tak przejedzona

normalnie staram sie nie przekraczac 1000 kalorii dziennie (plus piwko) ale w weekendy jem co chce i czasem nawet do 4000 dochodzi, ale tak normalnie to piatek-niedzieli ok 2500-3000 reszta tygodnia ok 1000, tak zeby caly tydzien nie bylo wiecej niz 16tys

Gość kilogramy
aa;), to sie nie martw raz na tydzień xhyba mozesz, ja staram sie 700-800kcal i do tego cwiczenia? jak mysli schudne do 15 sierpnia 10 kg?

no teoretycznie powinnas, ale wiesz jak to jest z dietami, czasem idzie lekko a czasem nie, ale z dobrym nastawieniem na bank sie uda :)

Gość kilogramy
o mam nadzieję, wtedy będzie wymarzona waga :-)

ja teraz sie nie przemeczam z dietka bo tylko mi 4 kg brakuje do celu wiec powolutku do tego dojdzie

Gość kilogramy
a ile masz wzrostu Lauro:>:)

Hejka :) Ja nie wiem ile kcal dziennie pochłaniam. Za to pilnuję węglowodanów (jem ich nie więcej niż 30 g dziennie). Niestety nie mam wagi (cały czas zbieram się, żeby sobie jakąś kupić), więc nie wiem ile waże. Ostatnio jak sprawdzałam u koleżanki (parę miesięcy temu), było 53 kilo.

No hej dziewczynki;) laura- no rzeczywiscie wczoraj troszke pojadłas ale niewiele brakuje ci do celu wiec mozesz sobie pozwolic. Kurcze strasznie wysoka jestes:D Juz sobie ciebie wyobrazam:DSzczupla na maksa hehe:D Ja kurcze od rana cos jem;/ Nieciekawie.... Juz wypilam kawke 74kcal i zjadlam pol buły slodkiej;/ mama przyniosla takie swierzutkie kurcze skusilam sie; / czyyli ok 300kcal pochloniete;) musze sie pilnowac:D jak u was?:D

hej u mnie byl melon i teraz kanapka z szynka w ramach drugiego sniadania / lunchu, pozniej jade na uczelnie i nie bedzie mnie w domu do ok 18 wiec musialam cos zjesc teraz. Kanapka 277, melon 17, wiec niecale 300

GrubaKaska, mnie sie wydaje, ze masz zle podejscie do sprawy, w zly sposob sie odchudzasz i zle podchodzisz do siebie, dlatego Ci nie idzie.

Gość efaaaaaaaaaa1986
trzeba sie wybrac na godzinny rowerek ktos jezdzi z was?

Gość efaaaaaaaaaa1986
czy tylko te diety stosujecie? :)

Gość elunkaa
hej ja od jutra zaczynam głodówkę:) Razem sobie poradzimy:*