Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

GrubaKaska

Biore sie ostro w garsc!!!D

Polecane posty

Gość efaaaaaaaaaa1986
glodowke nie moisz sie efektu jojo ilu dniowa glodówka?

Hejka !:* A u mnie wszystko ok:) Dziś zjadlam : I śniadanie : Jogurt bakoma 7 zbuż (truskawkowy) II śniadanie: Płatki zbożowe z mlekiem Obiad nie mialam czasu więc zjadłam batona fittness i kolacja : teraz gotuje na parze brokuly ( malo ) 1/2 paczki Jak myślicie dziś mi dobrze poszło? A teraz waże : 57 :(

zalamalam sie;(;( Codziennie staram sie jadac ok 500kcal dzis wyszlo ok 700-800kcal a naa dodatek brzuch mi wywalil jak cholera ; / Z ciekawosci sie zwarzylam i jeba** 77kg;( a bylo 74kg;( o co chodzi? normalnie poplakalam sie i zjadlam duza kromke chleba z duza iloscia masla;/ ;/ niewierze ze schudne....;(;(:(

Kasiu ,ja wczoraj mialam to samo! Co ??? DOŁA miałam !!! Bo moja waga itp ... Kasia cyferki nie wszystko ci powiedzą!!! a co dzis jadlas? jaa se pozwolilam na omleta z dzemem ...

Od poczatku roku chudne tyje chudne tyje i tak w kolko; / 1 stycznia warzylam 78kg dzis podobie;/ jestem w kole z ktorego nie moge wyjsc i pozadnie schudnac;(

Gość kilogramy
dzieczynki bo wciąż o tym myślicie:P, trzeba sie zając czymś ,i pić dużo wody;] ja jem 700 kcal, i musze schudnąć do 10 sierpnia to mnie motywuje;-)m wam tez radze znalezsc sobie jakąś motywacje;)) a nawet jak raz zgrzeszycie to sie nic nie stanie :), Lauro szczerze to nie wiem, po co sie odchudzasz jestes bardzo szczupła;) aa, i wspomne ze kupuje sobie tabletki BIO,cla, z zieloną herbatą, słyszałayscie może cos o tym? trzymam kciuki za Was dziewczyny , do potem:)

Gość zielone oczko..
hej zjadłam dziś: * jogurt naturalny * płatki fitness jogurtowe ( 1 porcja, takie jednorazowe opakowanie) * 4 bardzo malutkie kromeczki chleba z serkiem kanapkowym hochland *kawa bez cukru, herbata slim figura, woda mineralna jutro spróbuję się zważyć GrubaKaska --- trzymam kciuki za nas... damy radę.. ja też ważę coś ponad 70 kg chyba... Pozdrawiam :*

kilogramy- jak dlugo jestes na 700kcaal? ile schudlas ile warzysz i ile chcialabys warzyc??:D:D o bio cla slyszlaam ale czy dziala to niewiem. zielone oczko-ladny jadlospis;) jutro sie zwaz i powiedz ile warzysz:D trzymam kciuki;) slyszalyscie cos o senesie??:D moze ktos pije?

Hejka :) Ja właśnie pochłaniam jajecznicę. Wróciłam z pracy głodna jak wilk :D Na obiad miałam indyka i brokuły, widać nie bardzo się tym najadłam :)

Gość kilogramy
od 4 dni (;, ale jal narazie fajnie sie czuje, wiem ze musze miec 10 kg mniej .. waże:57,5 a chce ważyc 48 :] mozliwe do 10 sierpnia? na tej diecie? ..

Kasia, podstawa to sie nie glodzic. Nie moze tak byc zebys na diecie caly czas byla glodna, bo nie wytrzymasz!!! Sprobuj tak jak ja, po malutku wyeliminowalam slodycze, chleb makarony i inne, i i w miesiac schudlam 6 kg!!! Najwazniejsze to nie przerywac diety nawet jesli waga nie spada, poniewaz twoj organizm juz sie przestawil na magazynowanie i teraz wszystki wegle jakie zjadasz od razu odklada w postaci tluszczyku! Wyznasz sobie rozsadny cel (np 1,5 kg do poniedzialku) i sie tego trzymaj. Pewnie jak myslisz ze musisz 10 kg stracic to sie zniechecasz, ale jak pomyslisz ze w ten tydzien musisz zrzucic kilogram to cie to bardzie zmotywuje!! Ja w tej chwili trace kilogram tygodniowo, nie jest to duzo, ale jest, a najwazniejsze ze waga co tydzien pokazuje troszeczke mniej a przeciez o to chodzi! zycze powodzenia

Gość kilogramy
jak sobie pomysl ze bede chudsza o 10 kg, i wtedy bede sobie kupywać, takie fajne ciuszki to jak w niebie mi sie robi;)

hej ja dzisiaj sporo zjadlam - ok 1200 kalorii, duzo jak na mnie :) a teraz pieke bulki dla meza i zapach swiezego pieczywka mnie dobija :( prosze mnie szybko zmotywowac bo sie na nie rzuce i wszystkie zjem :p

kilogramy - mamy podobny cel:) Ja też chcę ważyć z 56 kilo 48 kilo:) Fajnie :) Ja dziś narazie zjadlam tylko jogurt truskawkowy (7 zbóż) Na pierwsze i drugie śniadanie :) i nie jestem głodna :) GrubaKasiu - jak jesteś głodna ,a nie pora na jedzenie to pij wodę ! !! zwykla niegazowana !! ! Ja tak od wczoraj robie !!! I widzisz? Ja wczoraj na kolacje zjadłam se grubego omleta z dżemem i co? Nawet wczoraj nie ćwiczyłam a waga wróciła do normy :) Pierwsze dni były najgorsze ale teraz czuje że jestem bardzziej zmotywowana :):):) Już mi mało brakuje do płaskiego brzucha:)

zlosnica- bierz sie do roboty z dieta;) a przykro mi z powodu pracy ale mam nadzieje ze znajdziesz inną;) malinka- oczywiscie ze pije wode jak mam lekkiego gloda. Ja juz zjadlam 200g jogurtu naturalnego i pije kawke 2w1:D Niewiem co sie dzieje ale moj brzuch jest dziwny. Trwa to juz 3 dzien!!!!:/ Jest twardy, napecznialy i nawet w niektorych miejscach boli!! pzrez t mam 2 kg wiecej co robic??:D;/

hej kobitki ja wlasnie siedze w pracy i jem sniadanko - 100gr czeresni i 300gr melona bialego mmm

ja juz te po sniadaniu: bulka orkiszowa z twarozkiem waniliowym a do tego zielona herbata. A teraz parze sobie czerwona:) Kochane co zrobic jak mama zrobila sernik na zimno i mysli ze ja wiekszosc zjem:(

Ja się zbieram do pracy. Głodno mi :( W pracy czekają na mnie moje Lu Go (kupiłam całe pudełko, w środku jest 6 paczuszek po 4 ciastka, jedna paczka zawiera 25 g cukru), na śniadanko. Zostawiłam je w pracy, bo boję się, że jak będę miała w domu, to zjem wszystkie na raz, a tak wiem, że mam 4 ciastka do porannej kawy (albo coca-coli zero ;) ) w pracy.

ja też ide se kupić kilo czereśni :) mmmm ... bo mam na nie ochote :) Myślicie że jak zjem ok. 0,5 kilo przed obiadem to nic sie nie stanie???