Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madra kobieta IQ

odpowiedz dlaczego kobiety leca na nadzianych facetów

Polecane posty

Gość madra kobieta IQ

panowie wiecznie narzekaja ze kobiety leca tylko na kase wyzywaja od blachar itd.... a wiec drodzy mezczyzni kobiety nie leca dosłownie na kase tylko na wasza osobowosc w tym momencie.Facet majacy pieniadze to facet zaradny .facet to potencjalny główny łowca zywiciel rodziny i instynkt kobiet prowadzi do takich facetów bo tylko tacy sa w stanie zapewbic najlepszy byt potomstwu a z natury rodzimy sie po to zeby wydawac na swiat i wychowywac bobaski.natura. z kolei mezczyzni uwilbiaja piekne kobiety (zdrowe włosy ,cera(zdrowa-najwiekszy instynktowny wabik kobiecy) itd-co swiadczy o zdrowiu)bo zwykle takie sa najlepszymi potencjalnymi kandydatkami do rodzenia zdrowych dzieci.piekno wiaze sie rowniez z psychika .psychika odbija sie na ciele .np tradzik maja ludzie niepewni siebie,nabyte, matowe włosy moga swiadczyc zaburzonej energi zyciowej(brak checie do zycia powoduje podswiadome złe odzywianie co fizycznie objawia sie osłabieniem włosów)a człowiek w koncu lgnie do silnych psychicznie i ładnych ....tak wiec wniosek prosty bogaty facet to nie ciota zyciowa która poddaje sie na 1 zyciowym zakrecie dazy do celów itd....a kto chce zyc z nieudacznikiem zarabiajacym 700 zł nie mogacym zapewnic dzieciom ciepła,jedzenia?owszem sa takie co wybieraja takich partnerów bo nisko sie cenia a podobne wibracje człowieka przyciagajją podobne:P

No cóż... Nie wszystko złoto co się świeci. Hipoteza ładnie ujęta w słowa .. co nie zmienia faktu, że używając prostego języka można by to samo powiedzieć jednym zdaniem

Gość madra kobieta IQ
bo wiekszosc facetów tego kompletnie nie rozumie wiec trzeba było dokładnie im wyjasnic krok po kroku

Uczciwie trudno się szybko dorobić. Facet mający forsę może być też kanalią, zabójcą, złodziejem, handlarzem narkotyków, po prostu złym człowiekim, koszmarem. Nie zmienia to faktu, że będą na niego leciały kobiety dla forsy. Każdy jest kowalem własnego losu. Może nie zawsze jest tak źle żyć z tym trochę biedniejszym, który kocha nad życie? Jak jest zgoda i poważne uczucia, to i ci biedni do czegoś dojdą. Kobiety lecące tylko na forsę zawsze wzbudzały we mnie litość.

madra kobieta IQ Ja znam wielu bogatych facetow bedacych kretynami. Nachapalas sie stereotypow i robisz z siebie pseudoprofesora :P Dowartosciowujesz sie piszac jaka Jestes madra.

Gość madra kobieta IQ
wszedzie zawsze w i wciaz panuje mniemanie ze złodziej, handlarz narkotyków to koszmar bardzo zły człowiek.to powszechny stereotym bo ludzie czesto nie znaja takich. miałam staz w wiezieniu i poznałam duzo takich osób i miałam do czynienia z ich rodzinami i powiem szczerze ze czesto złodzieje i handlarze oprócz tego ze robia to co robia to sa czuli ,dobrzy ludzie szanujacy swa rodzine partnetrki itd...,czesto sa o niebo lepsi od tych "zwykłych " mezów którzy wyzywaja zony ,zdradzaja ,wyżywaja sie na nich fizycznie badz psychoicznie itd,rujnuja zycie słowem,czynem......złodzieje to czesto "cwaniaczki" na zewnatrz a w srodku serca maja dwa....... nie mowie tu o wszytskich wiadomo....

madra kobieta IQ Jaaaasne poped do kasy zawsze mona jakos wyjasnic :P Ty pusta po prostu Jestes :P Ja nie jestem wielce bogaty,a mam super dziewczyne, ale Ty jej nie dorastasz do piet :)

Piszesz jeszcze "Madra osobko o wysokim IQ", ze my popadamy w stereotypy, a co Ty robisz ? :P Wciskasz, ze jak jakis facet nie ma kasy jest do dupy, a jak ma to automatycznie jest zajebisty :) Ludzie mnie rozbawiaja na tym forum :)

Gość madra kobieta IQ
doktorze house i słusznie zauwazyłes .jest wiele.......milionów bogatych facetów którzy sa "kretynami "owszem ale ten kretyn tak prosperuje w swoim zyciu i tak wykorzystuje "siebie" ze te pieniadze ma, mimo iz jest kretynem natomiast czesto mezczyzni madrzy ,po studiach siedza w domu i uzalaja sie nad swoim losem.

Gość madra kobieta IQ
umiesz czytac???czy ja napisałam ze biedniejsi sa do dupy?czytaj temat ......czytaj tekst dokładnie....

Tu nie chodzi o to czy ktos jest naladowany nic, nie znaczaca wiedza. Chodzi o ludzi bogatych, ktorzy wpierw sobie laske na kase wyrywaja, a potem ja zostawiaja. Taka jest prawda, ze kobiety takie jak Ty szukaja na sile wygody w zyciu i staraja sie udowodnic sobie i innym kretynskimi teoriami, ze w swych wyborach kieruja sie czym innym.

Ja umiem czytac zapewniam CIe :), a Ty umiesz myslec ? :P Nie mowilem, ze pisalas doslownie, ze biedni sa do dupy, ale taki przekaz wyslalas w swoim tekscie przepelnionym sloganami i stereotypami.

Materializm się szerzy .. Jestem ciekaw jak będą kobiety się zachowywać niedługo. Czy będą jeszcze tak zaradne jak nasze matki czy zupełnie inne?

"takie jak Ty szukaja na sile wygody w zyciu i staraja sie udowodnic sobie i innym kretynskimi teoriami, ze w swych wyborach kieruja sie czym innym." heh... oddaje sedno sprawy :P

Jestem ciekaw jak będą kobiety się zachowywać niedługo. Pewnie utworza takie swoje "Main kampf" o wyzszosci bogatych facetow. Beda sobie zyc w tej swojej stereotypowej bajce, az bogaty facet kopnie je w ich pupcie i zmieni sobie laske :)

Oczywiście co innego jest poznać faceta, który po czasie okazuje się być bogaty. Wtedy żyjesz wygodnie nie z wyboru tylko z przypadku. Inna sprawa szukać faceta, który wylewa za kołnierz. Nie wyobrażam sobie, żeby być z dziewczyną, pochądzącą z bogatej rodziny tylko dla jej pieniędzy.

Gość madra kobieta IQ
widzisz .niepotrzebnie sie denerwujesz i obrazasz niepotrzebnie.swsciekasz sie bo jak sam napisałes nie jestes jakis wielce bogaty,dlatego ten temat cie tak uraził ..przeciez nie napisałam ze nie mozesz miec super dziewczyny majac niewysoki status materialny .jak napisałam dobraliscie sie pod podobnym wgledem poczucia wartosci,nadajecie na podobnych falach ...i wcale niepotrzebuje zeby do piet dorastac twojej dziewczynie uwierz nie po to jestem na tym swiecie zeby sie denerwowac takimi absurdem,pisze co mysle po to jest to forum .

....przy tym usprawiedliwiając jej paskudny charakter lub brzydotę tym, że jest zaradna w życiu.

Moja dziewczyna jest biedna, ale ja sobie nie wyobrazam, ze mialbym byc z kim innym. Ja tez za bogaty, nie jestem.

hmmm01 => Jak się nic nie umie to trzeba znaleźć kogoś kto zrobi za ciebie. Skoro współczesna kobieta przypala wodę na herbatę i nie umie przyszyć guzika, musi sobie szukać faceta, co zarabia wystarczająco, żeby zatrudnić kucharkę, i kupywać po 10+ par spodni na m-c (sami wiecie jak się dzisiaj przyszywa te guziki :P ). Ot socjobiologia ewolucyjna: kiedy kobieta sama pracowała szukała glonie faceta pracowitego, a dobrego: dziś kiedy kobiety już tylko hodują pazurki (żeby mieć się z czym facetowi rzucać do oczu), i kły (coby mieć czym wysysać krew ), może być i bandyta - byle miał forsę :P .

Gość tłusta mery
przeciez laska prawdę pisze:O tak samo brzydkie kobiety mogą się złościć ile chcą-i tak te ładne będa miały zawsze większe powodzenie choćby były puste jak dzwon:) a brzydkie mogą sobie być mądre,zaradne,czułe i kochające-i tak ich nikt nie chce:) top samo z facetami-moga się złościć aż osiwieją-co nie zmieni faktu że lepiej sytuowany facet zawsze będzie miał większe powodzenie:)

madra kobieta IQ To chyba nieporozumienie ja sie nie denerwuje tylko smieje z ciebie :) Nie jestem bogaty, ale tez nie biedny. Mowisz, ze piszesz co myslisz, a ja obawiam sie, ze piszesz i nie myslisz tylko powtarzasz stereotypy. Twoje terie oparte sa na sloganach.

Czyli suma sumarum... Obojętnie jakbyście ładnie tej swojej teori nie ubrały w słowa to wniosek wysnówa się taki sam :)

Gość madra kobieta IQ
fenomenalne jest to ze mezczyzni nie potrafia czytac a araczej nie rozumieja co czytaja.przeciez pieniadze to symbol czemu nie napiszecie po prostu "no nie do wiary jakie te kobiety sa puste i głupie bo leca na moja pewnosc, wiare w siebie i zaradnosc s " to jest dosłownie przetłumaczenie symbolu.jak ktos wczesniej napisał-ze czasem okazuje sie ze facet dopiero pozniej sie dorabia... no własnie bo kobieta zauwazyła w nim faceta zaradnego ,wierzacego w siebie, który ufa sobie i biegowi zycia.....i logiczne ze taki facet nie podda sie przed telewizorem z pilotem w reku....

Gość no proste chyba
sa kobiety ktore leca na facetow ktorzy maja kase wylacznie dlatego ze maja kase i laski chca sie do tej kasy dobrac. ale sa tez takie, ktore nie wiedza ze facet ma kase, ale jest pewny siebie, przebojowy, wyluzowany, usmiechniety, bo nie musi sie martwic ze na nic go nie stac. I ta przebojowoscia i pewnoscia siebie zdobywa sie kobiety. I czesc kobiet wybiera nadzianego faceta troche tak podswiadomie, tzn nie leca stricte na kase, ale wiedza ze skoro mu wychodzi materialnie to jest zaradny i moze kobiecie zapewnic poczucie bezpieczenstwa. A wchodzac dalej, w biologizm, taki facet zapewni pozywienie dla niej i dla potomstwa. Poza tym, nadziani faceci wiecej sie pokazuja, biedni siedza w domu albo pija z kumplami po lawkach i dlatego rzadziej mozna ich spotkac/poznac. Oprocz tego, wiekszosc kobiet oczekuje jednak pierwszego kroku wlasnie od faceta a nadziany = pewny siebie = chetniej sie przystawia.