Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madra kobieta IQ

odpowiedz dlaczego kobiety leca na nadzianych facetów

Polecane posty

"kobiety nie leca dosłownie na kase tylko na wasza osobowosc w tym momencie" W takim razie jak bym miał tą osobowość a nie miał kasy ale przy tym był zaradny. Typu łowiłbym ryby dla całej rodziny. Strugał krzesła, stoły. Zrobił samemu dach. To też byś mnie chciała? heh .. bo tak z tego wynika

A co jeżeli ktoś po tatusiu dostanie schede ? To też jest zaradność dla ciebie?

madra kobieta IQ Ja niestety to wszystko rozumiem :o Prostych ludzi i ich proste rozumowanie, nie wymagaja wysilku intelektualnego by zrozumiec pisane przez nich bzdury. Piszesz, ze kasa to symbol zaradnosci. Zostawiam bez komentarza bo nie mam sil juz, ale ludzie tacy jak Ty to symbol glupoty i dominacji medow nad mysleniem takich ludzi :) Rozbawiasz mnie dziewczyno :)

Gość no proste chyba
nie badz smieszny "jakbym lowil ryby". Nie samymi rybami czlowiek zyje i dziecka sie samymi rybami nie wyzywi.

Żyjesz marzeniami .. Żaden mądry i bogaty facet cie nie weźmie bo rozgryzie cię w 5 sekund..

Gość madra kobieta IQ
temat ten zawsze razi mezczyzn o niepełnym poczuciu wartosci.....gdybym napisała daleczego mezczyzni "leca na piekne kobiety"odezwałłby sie tuzin zakompleksionych kobiet doszukujacych sie wszystkiego co złe w tekście....

Gość tłusta mery
czemu oburza was że są kobiety które lecą na kasę,zaradnośc czy jak to sobie nazwiecie?:O większość facetów leci na mało skomplikowane panienki z dużym,i cyckami-i to was jakoś nie oburza:O no chyba że wy akurat lecicie na te z nadwaga i krzywymi zębami,bo ważniejsza jest dla was osobowość...:O

Przecież się śmieję :P Nawet ironi nie wyłapałeś/aś... Wiadomo, że by nie chciała zaradnego faceta co wszystko sam zrobi bo nie ma kasy :)

no proste chyba Widze Ty tez walisz stereotypy np. biedni siedza w domu ;P skad to wiesz? Z ankiety jakiejs :) I od razu zakladasz ze chleja :) to smieszne jest :D

Mnie nie razi to co mówisz.. Życzę ci jak najlepiej ale wydaje mi się, że będziesz nieszczęśliwa tak podchodząc do życia.

Gość madra kobieta IQ
hi własnie tu sie mylisz dbam o siebie licze na siebie bez wzgledu na wszystko bo wiem ze zaradny facet jest moim dopełnieniem gdzie czuje sie jak ryba w wodzie i nie musze sie martwic zebym to ja była "łowczynią". i wcale nie liczy sie tylko kasa lecz to co ma w srodku a ze przyciagnełam jeszcze zaradnego to kwestia mojej podswiadomosci i jakies wibracje,....podobne przyciaga podobne dlatego poruszyłam ten watek na forum

Symbol ... Pieniądz symbolem zaradności. Dziewictwo trzymane dla wybranka symbolem uczucia. Wystające oczy znamieniem inteligencji. Porysowany sufit znakiem niewierności małżeńskiej. Jest, jak jest. Nie ma co przelewać łez trzeba wykorzystywać zaobserwowane reguły. Z większym szczęściem niż Archimedes miejmy nadzieję. Ten akurat punktu podparcia nie znalazł... ;) tłusta mery => Łoj bo tu same skomplikowane się zleciały :D

czemu oburza was że są kobiety które lecą na kasę,zaradnośc czy jak to sobie nazwiecie? większość facetów leci na mało skomplikowane panienki z dużym,i cyckami-i to was jakoś nie oburza no chyba że wy akurat lecicie na te z nadwaga i krzywymi zębami,bo ważniejsza jest dla was osobowość... Nastepny zestaw sloganow. Traktujesz facetow jak stworzenia myslace tylko pozadaniem seksualnym :) Dzis wasze wyjatkowo kretynskie wypowiedzi rozbawiaja mnie do lez :) A osobwosc jest bardzo wazna, ale CI tez moge zadac pytanie czy polecisz na smierdzacego grubego faceta (skrajnosc za skrajnosc)

zaradny facet jest moim dopełnieniem gdzie czuje sie jak ryba w wodzie i nie musze sie martwic zebym to ja była "łowczynią". Jestes po prostu leniwa i tyle :)

madra kobieta IQ => jak masz cyc odpowiedniej wielkości, zgrabną figurę i ładną buzię, to może i cię dopełni. Inaczej będziesz musiała się zadowolić towarem drugiej kategorii, ergo: biednym :P

Gość madra kobieta IQ
doktorze synus moze odziedziczyc miliony to nie istotne ...istotne zeby umiał je utrzymac......nie jak syn marnotrawny ...to tak jak kobieta otrzymuje urode po rodzicach a nie kazda potrafi ja utrzymac ,oszpecic i zmarnowac zycie mozna łatwo ...

Gość tłusta mery
Nastepny zestaw sloganow. Traktujesz facetow jak stworzenia myslace tylko pozadaniem seksualnym :D:D faceci sa zabawni- żaden nie umówi się z brzydką choćby nie wiem jak byla wartościowa-ale też żaden się do tego nie przyzna:D:D

Jak odziedziczy miliony i bedzie chcial je utrzymac to nie zwiaze sie z wampirzyca taka jak Ty ;) Kobieto Ty Jestes taka prosta :D

Gość madra kobieta IQ
kobiety nie leca dosłownie na kase tylko na wasza osobowosc w tym momencie" W takim razie jak bym miał tą osobowość a nie miał kasy ale przy tym był zaradny. Typu łowiłbym ryby dla całej rodziny. Strugał krzesła, stoły. Zrobił samemu dach. To też byś mnie chciała? heh .. bo tak z tego wynika jak juz napisałam mam juz swojego ale powiem ci ze stos kobiet by poleciał:Dbo z takim zapałem napewno bys nie skonczył na 3 krzesłach :P

tłusta mery => Pamiętaj, że brzydota jest stopniowalna. Czasem lepsza brzydsza, a bardziej rozgarnięta, niż ładna przy której człek się modli, żeby ust nie otwierała. I tu wcale nie o próchnicę czy problemy gastryczne chodzi :P

"czemu oburza was że są kobiety które lecą na kasę,zaradnośc czy jak to sobie nazwiecie? większość facetów leci na mało skomplikowane panienki z dużym,i cyckami-i to was jakoś nie oburza no chyba że wy akurat lecicie na te z nadwaga i krzywymi zębami,bo ważniejsza jest dla was osobowość... Nastepny zestaw sloganow. Traktujesz facetow jak stworzenia myslace tylko pozadaniem seksualnym" Patrz .. a nawet nie skomentowała tego chociaż ją złapałeś za sedno jej myślenia :)

tłusta mery Jak masz 150 kg to sie nie dziw, ze faceta nie masz znam wiele nie za ladnych lasek majacych facetow, ale Ty oczywiscie podajesz skrajnosci. Moe sama Jestes skrajnosc :D Takie to sie glooooosno dra :D heh dawno sie ak nie usmialem :)

Gość madra kobieta IQ
doktorze to nie lenistwo to natura .kiedy kobieta staje sie "chłopobabą" zaczyna chorowac.facet musi wykonywac meskie zajecia kobieta zenskie ianczej psychika siada, hormony zle pracuja zmienia sie metabolizm .....wiecej mozesz poczytać na ten temat m.in. u dr hamera GNM.

Gość tłusta mery
Kaliban-może i racja;) ale sam ja mam wielu kolegów,mam też braci(którzy opowiadaja o swoich kolegach)-i wiem jak faceci wybierają dziewczyny:) może być tępa,wredna,pusta-jak ładna i dobrze robi loda to sie żenią:O

"...z takim zapałem napewno bys nie skonczył na 3 krzesłach" Ty już nie bajeruj.. Już to widzę :)

hmmm01 Bo nie hce sie ona przyznac do swojego prostego myslenia :P To mnie tak rozbawia :) Mialem wyczucie na jaki topic wejsc zeby sie wysmac z kretynstwa ludzi :)

tłusta mery ==> wszystko zostaje w rodzinie.. gusta też .. chociaż nie powinno się o nich dyskutować :)

Gość tłusta mery
ja akurat faceta mam:D nie wiem czy wiesz-ale nick to tylko nick:O:O matko,co za osioł;) nie jestem gruba:D

tłusta mery => pamiętaj, że tylko kobiety nie boją się wiązać z inteligentniejszymi od siebie ;). Choć jest to akurat samobójcza taktyka. Ciemnymi łatwiej sterować :P