Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madra kobieta IQ

odpowiedz dlaczego kobiety leca na nadzianych facetów

Polecane posty

Gość szczery do bolu1
Myslalem ze w Polsce mamy uz XXI wiek a nie XIX gdzie tylko mezczyzna dbal o rodzine i zarabial. Ten temat to jakies zbiegowisko materialistek, niudacznic zyciowych, ktore bez faceta nic nie osiagna, bo same nie zarobia na to zeby godnie zyc. Takie panienki bez honoru i ambicji. Kaleki zyciowe. Pewnie wszystko mozna pieknie ubrac w slowa tylko to i tak nie zmieni faktu, ze kobiety lecace na kase to zwykle dziwki.

Gość agnes oooo
a tak powaznie doktorku naprawde smieszny jestes jaja sobie robiłam a ty tak przezywasz.....pozdrawiaja cie tu 3 faceci obok mnie którzy równo nalewaja z ciebie:Pdobranocka:)

Gość a faceci którzy lecą na
urodę to chuje:)

Gość bana rama ola
oj babo zreszta nie umiesz czytac hcyba ze zrouzmieniem nie wnikajmy dlaczego chodzi zapuszczona, pytanie bylo ktora by wybral facet. stan jej zapuszczenia jest tu nieistotny

Gość mialam Ci ja pieczen...oj babo
ale sie powtorzylam...dobranoc lachony zycze powodzenia w dalszych lowach, ja ide sie teraz polozyc i przytulic do mojego poczciwego kochanego mezczyzny...a wy dalej planujcie strategie...moze kiedys ktorys bogaty pan po zrobieniu laski w dyskotece pozwoli wam zostac na dluzej za ladny wyglad...

agnes oooo Ja nic nie przezywam :) Tylko se z Ciebie beke kece tak 3 facetow :) Zalosna kretynka Jestes no lece juz bo nie mam slow brzuch mnie boli ze smiechu od czytania waszych wypocin pa :)

Gość bana rama ola
szczery do bolu siedzi pewnie na garnbuszku rodzicow marszczac freda co noc przed komputerem i marzy mu sie zacna ksiezniczka ktora poleci na jego watpliwa inteligencje i " urok" osobisty

Gość szczery do bolu1
A dla mnie uroda nie jest na 1 miejscu i co ???? Wole miec normalna przecietna kobiete niz jakas ladna idiotke, balast dla ktorej bede musial byc nianka.

Gość bana rama ola
szczery czy ty unmiesz czytac , nie chodzi o przecietna ale gruba babe !!!!!!

bana rama ola Ja ide spac masz racje, ze kazdy ma swoje racje, ale chodzi o ich uzasadnienie :P No pa lece juz Pozdro :)

bana ty tez glupia jestes, wszystkie tutaj jestescie glupie, wszystkie tutaj jestescie takie niezalezne i madre....az sie noz w kieszeni otwiera, dobrze ze nie mam takich pustych kolezanek..

Gość szczery do bolu1
bana rama co zabolalo ze napisalem prawde ?????

Gość bana rama ola
zreszta wasze naduzywane slowko " przecietna" mnie rozwala , pewnie to dla was ladna dizewczyna ale bez szalu , ale zaden z was nie napisal, dobra ok, nie rpozeszkadzalo by mi gdyby byla tucznikiem:P

dobranoc doctor house

Gość bana rama ola
nie zabolalo bo siedze tu w celach rekreacyjnych wylacznie i nie solidaryzuje absolutnie

Gość bana rama ola
oj babo ciesze sie ze chociaz ty jestes tak madra kobieta:) dobranoc

Gość szczery do bolu1
Wle juz brzydule niz taka idiotke jak ty.

mialam Ci ja pieczen...oj babo tez sie lepiej poloz spac :) Tych tam i tak nie zmienisz niech sobie marnuja zycie :)

Gość bana rama ola
czemu nazywasz mnie idiotka??? Prawda boli? :P

Gość szczery do bolu1
doktor_house ojj trzeba trzeba, ale chyba omijac takie szerokim lukiem, bo i tak pewnie nic do nich nie dotrze.

Gość bana rama ola
no i co z tego wogole ze zdarzylo mi sie przespac z bogatym kolesiem, taki to robi wrazenie a nie biedaki ktorzy za friko by chcielo

Gość bana rama ola
tak podszywajcie sie nieudacznicy, idzice sobie snic o swoich krolewnach a rano znow obudzicie sie z mysla ze jestescie nikim

Gość szczery do bolu1
Dlaczego ?? Bo nia poprostu jestes ?

Gość szczery do bolu1
Ja krolwny nie szukam. Nie jestem masochista.

Gość boby tomson
nad czym tu sie rozwodzicie?przeciez to jasne ze my faceci musimy byc głównym żywicielem rodziny .zasuwam po 10 12 15 godzin i co w tym dziwnego o co to całe halo?

Gość bana rama ola
szczery nie wiesz kim jestem i jaka jestem, to ze wole obrotnych facetow od smierdzacych leni nie czyni mnie kretynka

no i co z tego wogole ze zdarzylo mi sie przespac z bogatym kolesiem, taki to robi wrazenie a nie biedaki ktorzy za friko by chcielo Z tego co tu napisalas wynika, ze prostytutka z Ciebie ;) Dobra wylogowuje sie nie bede tego wiecej czytal :) wpadne kiedys jeszcze :)

Gość bana rama ola
ja przynajmniej jestem kims, jestem wyksztalcona, jestem pani i mam magistra! mnie to sie nalezy szacunek, ale to nic ze calymi dniami i nocami siedze na kafeterii bo nie mam nic lepszego do roboty, to nic ze koledzy i kolezanki maja mnie w dupie za idiotyzm wrodzony odziedziczony po matce ktora poleciala na przerobionego duzego fiata...ja jestem kims buraki

Gość bana rama ola
ojej straszne ja tez pracuje 9 h dziennie i jakos zyje, nie narzekam