Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Plastusiowa narzeczona

Ludzie urodzeni w latach 70 jak wspominacie ?

Polecane posty

Eurythmics - Sweet Dreams 1983 to dopiero hit takich hitow bylo wtedy na peczki, co wazne polkie zespoly rockowe rowniez kwitly w tamtych czasach

Gość Latifa 1972
Trans X ta super też słuchałam

zs a skąd ty tyle wiesz na temat dzisiejszych resorówek???

Gość moze akurat nie takie ale mial
am cos takiego tzn takie koraliki

ja tylko pamiętam modę na baranki każda pani w takim samym baranie na głowie kobiety w średnim wieku ( czytaj naszym) z długimi włosami to był wyjątek a już nie daj boże w jeansach!!

Gość Latifa 1972
ike Kurde ja miałam włosy do pasa i pełno tych koralików na włosach mama mi splatała kilka godzin no i potem trzeba było w tym spać.

ja pamiętam tylko, że jak chciało się mieć loczki to spało się z mokrymi włosami zaplecionymi w warkocze:P

pewnie:classic_cool: zawsze dobrze kręciłam tyłkiem :classic_cool: a to był czas kiedy człowiek powoli rozglądał się za płcią przeciwną :>

Gość doike ja spalam w takich wark
oczach robionych na mokro.mama mi robila a nastepnego dnia rozplatala i tak sie lazilo hehe.ja mialam w ten sposob zrobione wlosy na komunie[rok 1979] a chcialam miec loki francuskie jak siostra cioteczna z ktora razem chodzilysmy do tej samej grupy na religie a potem przystepowalysmy do komunii

Gość a lambade pamietam tylko za ch
olere nie wiem ktory to byl rok?88 czy 89

oj to coś wcześnie zaczęłam się rozglądać za przeciwną płcią :D

Gość ubrane fakty
ej a pamięta ktoś spodnie ''piramidy'' i jaskrawe skarpety lub sznurówki? w 89 r.lat 12 pierwsze farbowanie włosów--(wodą utlenioną)--dodam że tylko sama grzywkę :D:P

ja niestety byłam taka mądra, że od razu rozjaśniłam całą głowę :> kolor ryży jak nic a jak mamusia mnie zobaczyła ! oj!!:D

:D tak wtedy też była moda na taniec jak dziś a ten przebój nigdy mnie nie ruszał ale moją siostrę !!! ooooooooo :D

Gość ubrane fakty
nie trawiłam tych ciot :O:P aaa miałaś wytapetowany plakatami pokój?

plakatami to miałam oblepiony pokój ale za innych czasów ja słuchałam guns n' roses a siostra czegoś tam i wiecznie spierałyśmy się o metry kwadratowe ścian a jak się pokłóciłyśmy to złośliwie zdzierałyśmy sobie co lepsze plakaty:D

Gość rybitwa z k-c

Gość ubrane fakty
Omd słuchalam,ale kochałąm sie w takim starszym wokaliście--nie mogę sobie przypomnieć jak sie nazywał :(

Gość rybitwa z k-c
czytam i się uśmiecham, to wszystko to też moje wspomnienia:) piosenki powodują dreszczyk:) jestem z 1973...

OMD Limahl i Kajagoogoo Shakin Stevens :) Było jakoś inaczej. Dzieciaki bawiły się razem na podwórkach a nie tak jak teraz. Współczesne dzieciaki nie wiedzą co to zabawa w chowanego czy podchody, dwa ognie itd. A pamiętacie mleczarzy i mleko pod drzwiami? U mnie w regionie była jedynie Pepsi i Mirinda. Jak ja zazdrościłam centralnej Polsce Coca-Coli..ech :) A gumy Donaldy??? i historyjki? :)

Było jakoś inaczej. Dzieciaki bawiły się razem na podwórkach a nie tak jak teraz. Współczesne dzieciaki nie wiedzą co to zabawa w chowanego czy podchody, dwa ognie itd. ale wiedza co to skype gg i nk :-)

co wy chcecie od tych współczesnych dzieci ?? szczerze powiedziawszy wkurza mnie to wieczne narzekanie jakie to one są a jakie nie są i to w zasadzie echem bo ktoś tak powiedział to tak jest wyjdźcie poobserwujcie i wtedy mówcie