Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pierwiastek z wariancji

Absurdy jakich dowiedziałam na tym forum. A Ty?

Polecane posty

Gość ty tam lucy jakas..
i ike spierda lajcie z tego topiku bo i tak nie macie NIC do powiedzenia w tym temacie pogaduszki urzadzajcie na wlasnym topiku :o

to nie absurdy tylko fakty wy nawet nie zdajecie sobie sprawy jak zycie jest popierdolone :O

dzisiejszy absurd z topiku powiedziec czy milczec przyjaciel, ktory chce powiedziec prawde okazuje sie byc falszywym przyjacielem :-)

Gość zaniepkojona olga
i wszystkei polki to kurwy!!!

gdybym był fajny to bym miał przebieg :O więc są dwa wyjscia : - albo jestem fajny ale za mało sie o laski staram - jestem :O i pozostaje czekac na smierc

tak , 1. ze kobieta ktora nie lubi i nie chce misc nigdy dzieci nie jest prawdziwa kobieta, bedzie nieszczesliwa bo tylko w sposob rodzenia i nianczenia bachorow mozna byc prawdziwa, szczesliwa i spelniona kobieta. 2. ze slub cywilny to nie jest slub, to takie byle co, tylko papier bo dopiero koscielny to jest prawdziwy slub, to jest cos. takie najwazniejsze dwa absurdy forumowiczek:D haha :D

"ze slub cywilny to nie jest slub, to takie byle co, tylko papier bo dopiero koscielny to jest prawdziwy slub, to jest cos. takie najwazniejsze dwa absurdy forumowiczek" i jednego forumowicza 99,99% prowokatora

tak , ze kobieta ktora nie lubi i nie chce misc nigdy dzieci nie jest prawdziwa kobieta, bedzie nieszczesliwa bo tylko w sposob rodzenia i nianczenia bachorow mozna byc prawdziwa, szczesliwa i spelniona kobieta. haha :D

jeszcze to ze kazda chce miec wysokiego faceta a zawsze konczy sie to tak ze jest ze sredniego wzrostu :O

"marne próby.... " nie trać nadziei Nadziejo - może kiedyś uda Ci się zaliczyć do tej forumowej mniejszości ;-)

ze niby ja to ten prowokator? haha spotkalam sie nie na jednym temacie z takimi absurdami jak wlasnie napisalam. zadna prowokacja.

nie, nie, chodziło mi, ze pewien użytkownik (rodzaj męski) prowokator też ma takie poglądy. Tym razem te z przedziału 0,01%, czyli wcale nie pro prowokacyjne

Gość bardzo proste to jest
Cream- sam z siebie robisz błazna.

Gość sramy na regresu
regresu pracuje do 15----------> zapomniales dodac - na kafe:D:D:D:D:D

Gość ike polać ci
ike pojawiają się dziwne orangusy zawsze możesz przestać się pojawiać" Czyli ndzieja8 pisze do siebie :D:D:D:D:D:D

Gość hahhhhhhahhhahaa
zawsze szczery to ty pisales z nadzieja 8 poza forum:P , kon by sie usmial ;)

Gość regresu pracuje do 15
po 15 siedzi na sexfotka.pl :D