Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wiobak

cesarka dla mnie to koszmar

Polecane posty

Lekarz mówił że muszę mieć cesarkę bo maleństwo jest malutkie i jest HYPOTROFIA płodu ja nie chciałam cesarki na życzenie. Synuś urodził się z wagą 3500 a lekarz mówił że ma około wagi 2 kg

to jest tragedia dla rodziców tego maleństwa katjjjja \ bardzo mi przykro

Gość pies-ogrodnika
sadz sie kobieto!! lekarze Cie okaleczyli a potem zamiast porzadnej opieki to bakcyla Ci wpuscili i cukier przepisali. powinnas dostac porzadne pieniadze za ten bol

Gość Cagy
Po co piszesz kto i gdzie skoro miałaś ich nagrywać. Przecież to forum-każdy może tu zajrzeć. Ten lekarz też.Pisać detale możesz jak bedziesz miała dowody;( Bardzo Ci współczuję, i tak jak inni radzą-nie odpuszczaj konowałom. Trzymaj się, staraj się nastrajać pozytywnie-wiem, że to trudne, ale bardzo ważne.

i TERAZ WIDZIECIE JAK TO JST Z CESARKAMI :O tak je wychwalacie a tu ZONK. Najlepiej naturalnie urodzic i po 2h mozna juz byc na nogach i dzieckiem sie zajmowac a nie jakies zastrzyki w brzuch :P saczaca sie rana , powtorne szycie :P Ale tak to jest jak sie chce isc na latwizne i jak wy to mowicie "byc nowka na dole " Pisze oczywiscie o tych ktore mialy cesarke na zyczenie bez wskazan medycznych.

wczoraj byłam w szpitalu i prosiłam o kartotekę mojej choroby dziś byłam po odbiór jej a tu szok dostałam kartkę histori choroby za którą czekałam jeszcze 40 minut(chyba na szybko pisaną) jeszcze jest napisane tam nieprawda,więc poszłam dlaczego nie chce mi dać ksera kartoteki a tu dostaję taką odpowieć że niedostanę bo wszystko jest napisane na tej co mi dali

Chyba przydałby się adwokat w tej sytuacji, bo sama nie dasz rady przeciwko lekarzom.

jedni chcą się podjąć ale mam im przesłać dokumenty ale tych prawdziwych niedostanę chyba

Gość tak mnie wzięło
po 1 nagłośnić sprawę-uwaga, fakt gdzie się da. nie odpuszczaj tym konowałom. zgłoś do sanepidu, rzecznika praw pacjenta, załóż sprawę

Gość malinowyy soczek
echhhhh tragedia wielka...! masakre Ci zrobili kobieto.A moze za malo im dalas w koperte?? bo tak mi to wyglada....Jedynie za kase wiedza jak pacjentki glaskac..te co tu pisza o cesarce ladnie zrobionej niech sie wypowiedza ile zaplacily lekarzowi to pogadamy.

Gość a z mi sie slabo zrobilo jak
to czytalam. wspolczuje., co za skurczybyki.......

dlaczego nie chcą mi dać ksera dokumentacji medycznej pełnej

Obawiam się, że teraz będzie ich trzeba konkretniej postraszyć. Nie chcą Ci dać, bo wiedzą, że zchrzanili i domyślają się po co Ci to. Tak też zrobili, jak moja mama chciała dokumentacje, jak mój dziadek umarł w szpitalu z ewidentnego zaniedbania lekarzy - dopiero jak się upomniałam, to nieprzytomnego, rzęrzącego pacjenta przewieziono na ojom z uwaga - chirurgii, bo tam się nikt nim nie interesował. Można spróbować z jakimś redaktorem, choćby lokalnej gazety przyjść. Ale to sama musisz podjąć decyzję.

Gość ale oni nie mają prawa
nie wydać Ci dokumentacji, co to w ogóle ma znaczyć?> przyjdz tam z prawnikiem, albo serio zadzwoń do faktu albo Super Expressu, oni chętnie się tym zajmą bo lubią sensacje a szpital się nieźle wystraszy. musisz wziąć się za cięższy kaliber bo jak widać oni Ciebie mają gdzieś, nie daj się spławić

Oho hooo moja droga ,masz sprawę wygraną juz na starcie !!!!!!!!!!!!! Możesz spokojnie składać pozew o odszkodowanie za ból,utratę zdrowia i cierpienie.Jeśli faktycznie zostałaś zarażona gronkowcem to ten oddział powinien byc zamknięty !!!!!!!!!!!!!!!!

Gość nagłosnij sprawe
nagłosnij sprawe, zwróc się do telewizji i gazet , oni się nie patyczkują Kilkanascie lat temu znajoma jako dziecko dostała w szpitalu antybiotyk , dali jej zamocną dawke w efekcie ogłuchła na jedno ucho Jak się pózniej okazało tak wysprzątali na oddziale ,ze znikła w ogóle informacja ze ona dostała jakikolwiek lek

Gość ale oni nie mają prawa
wygrasz jeśli nie odpuścisz i będziesz zdeterminowana!

Gość +_+_+_+_+_+
cesarka to prosty zabieg, rzadko sa komplikacje, ale jak widać, jednak sa.

Gość cesarka to n ie prosty zabieg
cesarka to nie jest zabieg :-0 madralo :-) Fakt nie zawsze sa komplikacje , ale sa i występują tyle ze rzadziej

Gość cesarka to n ie prosty zabieg
miało być : cesarka to nie prosty zabieg :-0 madralo :-0 Widać,ze masz zerowe pojęcie :-0 A ryzyko komplikacji jest , tyle ze komplikacje nie występuja tak często Ale pisanie ,ze to prosta sprawa jest naduzyciem , puknij się w głowe , tepa klępo :-0

Gość cesarka to prosty zabieg ????

Gość cesarka to prosty zabieg ????
chyba cię pojebało :-0 :-0 :-0

może i jest prostym zabiegiem zależy jak dla kogo ale dla mnie skończył się tragicznie