Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wiobak

cesarka dla mnie to koszmar

Polecane posty

Witam was.Moja sprawa trafiła do prokuratury byłam już na przesłuchaniu.Zobaczymy jaki będzie finał sprawy.Ministerstwo Zdrowia,Izba Lekarska też prowadzą swoje dochodzenie.

Gość gość
Dnia 03 września (tj. wtorek), o godzinie 21.45 na antenie TVP2 w programie Magazyn Ekspresu Reporterów wyemitowany zostanie materiał dotyczący śmierci pacjentki po porodzie w szpitalu w Ostrowie Wielkopolskim. Reportaż ma ukazać jak traktowana była Agata oraz jak zaniedbania i rutyna lekarzy doprowadziły do jej śmierci. Prosimy o udostępnianie tej informacji znajomym, im więcej osób obejrzy ten materiał tym większa szansa że uda się coś zmienić, tak aby już nigdy więcej nikomu nie stała się krzywda w Ostrowskim szpitalu.

Gość gość
matko co to za szpital :-(

Gość gość
to mialas pecha,ja miałam cc i moja rana zagoiła się ładnie

Gość gość
Radze poszukać dobrego prawnika, W Krakowie jest Pani mecenas, specjalizująca się w sprawach typu "pacjent-szpital", głównie porodowymi. Jej nazwiska Ci nie powiem, ale bez problemu znajdziesz ją w internecie. Była jakis rok temu w programie DDTVN i zapadła mi w pamięć. 98% spraw wygrywa.

Dziś o godzinie 21.45 na antenie TVP2, dziennikarze Magazynu Ekspresu Reporterów wrócą do materiału dotyczącego śmierci Agaty Szewczyk po porodzie w Ostrowskim szpitalu, ukazane zostaną nowe fakty w tej sprawie.

Gość gość
kobieto jkaby mi cos takie zrobili, to nie szlabym do prokuratury, tylko wynajela zbirow, zeby po kolei ich usneli, bo te mandy czuja sie za bardzo pewne, a sady, policja I procurator to ich koledzy... Na nich tylko sznur na szyje i zwis na drzwie pomoze...

Gość ex_debill_znowu_po
o jesu, strasznie sprawę zbabrali, a ja się niepokoiłam, bo mi się z boku rozeszło 5mm... napisz jak idzie i jak teraz Twój brzuch i zakażenia?

Moja sprawa dalej w toku.Zeznania lekarzy w prokuraturze oszustwo oni nie wiedzą że zeznają pod przysięgą a to jest karalne.Wszystkimu ja jestem winna sama sobie to zrobiłam.Śmiech na sali

2010 stwierdzenie choroby Adissona,nadczynność tarczycy którą mi teraz operowali 30 październik 2013.Czeka mnie jeszcze plastyka brzucha wraz usunięciem zrostów.

Gość gość
Bardzo mi przykro. Jeździć do innego szpitala, a ten omijać szerokim łukiem. Wtedy zmniejszą im kontrakt.