Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobieta kierowcy

jak wiele kobiet kierowców tirów zdradza swoich facetów podczas ich nieobecności

Polecane posty

Gość kobieta kierowcy

wszyscy zastanawiają sie nad tym czy kierowcy tira zdradzają.. a ja sie zastanawiam ile kobiet kierowców zdradziło juz swoich facetów z tesknoty za bliskością?

Gość kre kre
Chyba z kurestwa a nie tesknoty za bliskoscia..

Gość J_Lo
tyle ile facetów :P

Gość kobieta kierowcy
he he dobre ale tak powaznie sie nad tym zastanawiam. Mam koleżankę ktora zdradziła swojego faceta. ale trudno mi o niej zle myśleć.. kurcze.. czasem jest naprawdę ciężko. nigdy nie ma faceta obok.. on jeździ i w nieskończoność przedłuża swoją prace.. straciła wiarę ze on bedzie kiedyś blisko niej.. ile kobiet jest w stanie sie spokojnie z tym pogodzić..?

Gość BN
i zdrada jest usprawiedliwionym rozwiązaniem? tyle że jak robi to kobieta to oczywiście ma powody, usprawiedliwienia, wręcz całą ideologię wyższego rzędu rodem z filmów. żałosne. pieniądze się bierze a ze swej strony nic, nawet rozmowy? jakby facet miał dobrze to by sam tam pędził jak najczęściej. Tyle że to wymaga czegoś więcej niż rozkładania nóg. Takie czasy, już nikt nie myśli, jak być dobrą żoną/mężem tylko dlaczego partner nie jest, a zamiast zasad życie na poziomie poradnika pt 'jak robić loda' 'czasem jest naprawdę ciężko'- że nie ma faceta, którego można zdradzać w każdej chwili, a raczej że w harlekinach jest inaczej :D Nie tak trudno to zmienić czy się wyplątać, byle w poszanowaniu i cierpliwie.