Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość inkubator

nie kocham swojego dziecka

Polecane posty

Gość inkubator

witam musze sie tym z kims podzielic bo zwariuje jestem w 8 mc ciazy, to byla wpadka mimo zabezpieczenia.Mam juz jedno dziecko i nie chcialam drugiego...i nie chce dalej. Jak zaczyna kopac, a wiadomo ze w 8 mc to boli, to mam ochote tego malucha wyrwac sobie z łona :( wiem,ze ono nie jest niczemu winne, ja to wszystko wiem, ale nie potrafie zapanowac nad swoimi uczuciami:( mam nadzieje,ze jak urodze to sie zmieni,bo nie wiem co zrobie... :(:(

Gość merwin
pokochasz jak urodzisz

Gość inkubator
a jak nie pokocham :( mi tez siebie jest zal, czuje sie jak ostatnia szmata :( i pewnie jestem ostatnia szmata jak mozna nie kochac takiego malenstwa :(

Gość Pewnie zmieni się
na 90 procent sie zmieni .Teraz jest ci ciezko bo nie chciałaś tego dziecka .Takie dzieci kocha sie pozniej bardzo mocno .Narazie nie stresuj się .Sytuacji nie odwrócisz .Przytulam anonimowo ,ale bardzo mocno !

Gość Pewnie zmieni się
i nie jesteś szmatą !

Gość inkubator
Ale ja sie obawiam,że pozniej moze byc juz tylko gorzej...Ze bede zanedbywala moje pierwsze dziecko, ze bedzie czulo sie pokrzywdzone...a co do relacji, nie n ie wszystko wporzadku

Gość ja nie moge..
jest taka stronka adopcja ze wskazaniem. Ktos na pewno pokocha je mocniej. Wiem cos o tym

Gość inkubator
ja nie moge.. czy oddalas tam swoje dziecko? moj maz nigdy sie na to nie zgodzi ..

Gość Pewnie zmieni się
Nie, nie będziesz zaniedbywała .To wszystko da sie poukładać .Nie panikuj .

Gość inkubator
nie wiem kto jest ojcem naszego dziecka bo jestem prostytutką

Gość ddgfdgdfgg
Widzę to początek depresji poporodowej.

Gość inkubator
idiotycznym podszywaczom dziekuje :| po porodzie to bedzie pewnie mega depresja juz sobie to wyobrazam...

Gość gjdghgdjgj
po 1) niezla sciema i prowokacja po 2) he he he, w 8 mcu ZACZYNA kopac? I ze niby juz masz dziecko? To bys wiedziala ze... zaczyna kopac miedzy 4 a 5 mcem.... po 3) żal mi Ciebie....

Gość inkubator
No z drugiej strony sie nie dziwice: daje wszystkim:ludziom, zwierzetom,to musialo kiedys sie w taki sposob zakonczyc.Zastanawiam sie tylko co sie urodzi: koń z cyckami???

Gość tutaj nie znajdziesz
wsparcia bo tu same "idealne matki-Polki", ktore wszystkich o odmiennych pogladach potrafia zrównac z błotem.

Gość inkubator
gjdghgdjgj - po 1) skad wnioskujesz ze to sciema i prowokacja? po 2) naucz sie czytac ze zrozumieniem, jezeli nie wiesz oswiece Cie,ze dziecko nie kopie caly czas,wiec jesli spi i sie obudzi to mowi sie potocznie ze "zaczyna kopac" Boze dajcie sobie ludzie spokoj, nie mam z kim pogadac, anonimowo lepiej, łatwiej sie wyzalic a wy sobie robicie idiotyczne zarty :|Jak nie macie nic do powiedzenia w temacie to nie odzywajcie się wcale

Gość piękne takie
nie martw sie narazie, nie kochasz i masz do tego prawo, zobaczysz ze jak urodzisz spojrzy na ciebie tymi slipiami, i poczujesz ze jestes odpowiedzialna z ato co z kim bedzie, pokochasz , bardzo mocno. ps. zglos sie do poradni zdrowia psychicznego, na rozmowe , porade, jak sobie z tym poradzic, nikt tam cie nie bedzie obrazal, wiele kobiet siega po tego typu porady, i wiedz ze lepiej teraz niz ma byc za puzno, nie poddawaj sie tak latwo. pozdrawiam, i sciskam moooocno!!!

Gość piękne takie
a jesli mozna zapytac ile lat ma twoje pierwsze dziecko?

Gość inkubator
Tak myslalam o wizycie u psychologa ,bo strasznie mi z tym zle ze tak mysle o swoim dziecku.Ale z drugiej strony cala rodzina mysli ze jestem najszczesliwsza mamusia na swiecie...i ze nie mam prawa myslec inaczej Byc moze maja racje.. Pierwsze dziecko ma prawie 2 lata

Gość lalolaa
ja tez mialam takie uczucia w ciazy ,ze nie chce tego dziecka choc bylo planowane ,ze go nie pokocham wiele łez wylanych a teraz kazdy usmiech kazde spojzenie daje mi wiel radosci i oddala bym zycie za moje dziecko

Gość no to to juz zalzey
a co to jest wpadka mimo zabezpieczenia? widocznie wcale tak dbrze sie nie zabezpiecziliscie.

Gość ja nie moge..
nie... nie oddalam... Mam 36 lat i nie wiem,czy bede mogla jeszcze miec.. dlatego sie zastanawiam,czy moglabym spelnic sie jako matka wychowujac tak przysposobione dziecko...

Gość pewnie mąż
też cię nie wspiera i zostałaś sama z problemami

Gość Mimo wszystko powinnaś
porozmawiać z mężem .Naprawde sporo kobiet tak sie czuje jak Ty.Idż do psychologa to ważne .Możesz sobie sama nie poradzić z problemami.

Gość inkubator
ja nie moge..-a masz dzieci w ogóle?nie przekonasz się,jeżeli nie sprobujesz byc matką dla dziecka z adopcji

Gość ajbd
wpadak mimo zabezpieczenia:-) czyzby gumka sie zsuneła a lbo pekła:-) NIe rozumiem kobiet ktore nie chca dzieci a nie potrafia sobie zabezpieczyc dupska tak aby nie wpasc.NIe chce dzieci to stosuje co najmniej 2 dobre zabezpieczenia i wtedy ciazy nie ma

Gość zolzy...
inkubator... dasz rade dziewczyno... jeses w ciazy i to za sprawa hormonow taki nastroj... jak urodzisz to na pewno wszystko sie ulozy... zycze ci zdrowego dzidzusia kochana... 🌼🌼🌼 na pocieszenia

Gość inkubator
A nie wiem co ja mam powiedziec mezowi, ze dziecka nie chce, nie kocham..az boje sie jego reakcji.To brzmi okrutnie