Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aszederia

Jak chodzicie ubrane po domu ?

Polecane posty

Gość aszederia

Tak sie zastanawiam jak chodzicie ubrane po domu. Ja np. chodze ubrana jak lump :P za duzy t-shirt plus getry :P Moja mam natomiast chodzi ubrana w garsonke ;/

Gość łe no to się z chęcią zamienie
wygodnie und sexownie:classic_cool:

Gość aaaa ja
nie chodzę po domu jak lump nigdy:classic_cool: nie żyję na pokaz na zasadzie,że w domu to syf a jak wychodzi się 'do ludzi' to super, takie życie by mnie nie bawiło supełnie

Gość DFVSDG
bielizna lub nago

Gość Scarlet1976
Dzińsy i koszulka lub bluza jak chłodniej-czyli standarcik;)

Gość zdiolowana
obecnie pidzama :)

Gość aszederia
Jejku jak pisalam "lump" chodzilo mi o luzne rzeczy ... a nie ze chodze w podatrych, brudnych ubraniach ...

Gość najczesciej jeansy
i t-shirt, zreszta ciagle latam koło domu, zawsze jest coś do zrobienia wiec potrzebuję wygody.:P

Gość ksenna
nie wyobrazam sobie chodzic w domu przez caly dzien w dzinsac, cholernie nie wygodnie. Ja tam wole moj dresik :P

a ja w domu tez lubie byc ubrana tak abym nie musiała sie wstydzic otworzyc komus drzwi,zreszta sama źle bym sie czuła łażąc w jakimś rozciągnietym dresie

Gość ajbd
W dresach.A co do garsonki mamy autorki,to chyba ta mama to jakis leser domowy :-)

dzinsy i jakis obcisły t shircik albo spodniczka i bluzeczka, jak chlodniej, bluza/sweterek. lubie chodzic po domu w spodniczkach albo w sukienkach, czasem chodze w ogrodniczkach.

Gość
Czarna spódniczka, niebieska bluzka, klapki:).

Gość ja kocham czekolade
majtki i top

teraz siedze w pizamie jeszcze, ale ogolnie to tez w dresach i w jakijes bluzce. Dresy porozciagane, bluzka za duza, w kazdym badz razie tez jak lump :o

w pizamie do poludnia:) a potem dopasowane dresiki i ladna bluzeczka...nigy nie wiadomo kto nas odwiedzi;P

Gość 260602006
ja siedze w dresie a pod dresem pizama :) dzisiaj taka pogoda,ze nawet ubrac sie nie chce.

Gość Kasia 15
jak mam wolne od zajec tylko nagolasa

Gość ahahahahahahahahaaha
ja chodze w spodniach od dresu, i bluzce, w lato zamiast dresow spodenk albo sukienka i mam oddzielne ciuchy do chodenia po domu.. boje sie poplamic co mi sie czasem zdarza i zepsuc porzadnego ciucha na wyjscie z domu. oczywiscie nie sa to brudne stare szmaty, ale cos co sie spralo, wyszlo z mody lub jest za duze... ktos tak jeszcze ma? ja nie wyobrazam sobie chodzic w ciuchach na wyjscie po domu... codziennie gotuje lub cos sprzatam i nie wyobrazam sobie zakladac fartuszka czy cyrkow odstawiac zeby sie ludwikiem nie pochlapac. a w dzinsach to strasznie nie wygodnie, a i do mnie sie bez proszenia nikt nie wprasza, zwykle to ja kogos zapraszam, a jak juz to sie zapowiadaja i zdaze sie przebrac. a sasiadce czy kurierowi jak nawiedzi z nienacka nie widze zadnego obciachu otworzyc drzwi w dresach... to normalne wiekszosc ludzi tak chodzi

Gość ahahahahahhahahah zgadzam się
W domu to w domu a nie na wyjscie.... ja tez mam osobne ciuchy. Jak ide do kogos to jakos normalnie sie czuje bedac w jeansach i elegancko a w domu to musze miec dresiki i koszulke- dresy mam obcisle i w miare seksowne albo bojowki, ale jednak są. Te co chodza elegancko to chyba caly czas mysla aby sie nie poplamic albo caly dzien przed kompami siedza i tv..... a kiedy czas na rozrywke i normalne zycie? ciagle spieta i elegancka? bez przesady nie nudzi sie wam niektorym?

Gość ahahahahahhahahah
hEH JA znam takie co sobie PELNY makijaz robia codziennie rano i jeszcze wlosy prostuja i kolczyki zakladaja.. no przynajmniej jedna taka znamm, a z domu nie wychodzi. ja jak juz pisalam mam osobne ciuchy do chodzenia w domu ale nie sa to jakies szmaty, tylko ciuszki ktore wyszly z mody, no albo takie ktore juz wiem ze nigdzie indziej nie ubiore, bo np maja jakas mala plamke. no i na dole sa to najczesciej obcisle dresy, badz w lato krotkie getry i obcisla bluzeczka. i staram sie je tez jakos fajnie zestawic kolorystycznie, ale juz nie koniecznie. no i nie placze jak mi tluszcz z patelni prysnie hehe. wloski wiaze w kucyk i nakladam tylko kremik.. czuje sie na luzie i seksownie:)