Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czuje sie jak jakis smiec

Nie ma sensu zakładac profili randkowych bo dziewczyny i tak nie odpisuja

Polecane posty

Wiec po co wlasciwie one zakladaja te swoje profile na randkach a w nich pisza informacje w stylu NAPISZ A ODPISZE NA PEWNO :-o Pozniej zadna nie odpisuje :-( Po co one klamia ? Co im to daje ? Nie moglyby napisac ze odpisza tylko super ciachom ? Widocznie jak nie masz brzuszka jak kaloryfer, nie widac ze masz wystarczajaco kasy to nie masz co liczyc ze jakas dziewczyna do ciebie wogole raczy odpisac :-(

mysle ze kobiety zakldaja takie konta glownie po to by sie motwywowac kometarzami ich zdjec, niestety ale takie juz jestesmy sroczki ze potrzeba nam mnostwo zachwycania sie naszym wygladem ... dobra rada dla ciebie? nie szukaj kobiet w takim miejscu :)

Gość uziemiona w realiach
widocznie piszesz do zlych dziewczyn

Nie wazne do jakiej pisze, czy "gwiazdy" czy przecietnej ale zadbanej to zadna nie odpisuje. Wejdzie na moj profil zobaczy zdjecia i moja wiadomosc wyrzuca do kosza :-o bez slowa doslownie Wiec po co miec taki profil ? :-o

Gość taka jedna zwyczjna kobieta
No wlasnie wazne, bo jak piszesz do gwiazdy ala dlugie sztuczne blond wlosy, tipsy plus solar, to ona raczej nie spojrzy na przecietnego.... Jesli piszesz do przecietnej i nie odpisuje moze wyczuwa ze uwazasz ja tylko za przecietna;) A moze to co piszesz jest badziewnym sposobem na podryw? Moze ta osoba dostala juz milion takich wiadomosci i nie ma ochoty odp na kolejna taka sama, musisz sie czym wyroznic;)

a czemu mają ci odpisywać? dostająpewnie kilkanaście-kilkadziesiąt maili dziennie a ty pewnie nie masz ciekawych parametrów, dobrego foto ani opisu :D albo w ogóle jesteś człowiek bez twarzy :P co za różnica czy taka selekcja czy na oko w realu :D sam tak robisz chyba że piszesz do wszystkich w przedziale wiekowym xx-xx z miasta yyy :D

Gość pisz do pasztetów
nie masz kasy ani wyglądu, to po choooj doope zawracasz ładnym i zadbanym laskom?

Gość zona debila235346436
jesli lubisz naturalne, sliczne mlode kobiety o kreconych wlosach i zielonych oczach, poza tym nie jestes debilem ani pijakiem, tylko fajnym, prawdziwym, zaradnym facetem, to mozesz napisac do mnie:)

Gość Zawsze Obca
MAsz racje obietnica w anonsie, ze ta osoba odpisze na każdy list jest nieucziciwa dlatego ja niczego nie obiecuje. Mam pare kont na portalach randkowych ale coraz bardziej dochodzę do wniosku że taka forma poznawania ludzi mi nie odpowiada. Na portalach randkowych wszystko wychdzi jakieś takie bez wyrazu. Trudno się nie sugerować zdjęciem, choc wiem zę wiele ono przekłamuje i czasem ktoś w miare ładny wygląda o wiele gorzej na fotografii. Cóż nie wszyscy są fotogeniczni. Jednak poznnwanie ludzi w realu jest lepsze - pozwala zobaczyć jaki kto jest naprawdę - fotografia ukrywa sposób bycia, temperament dziwęk głosu

Gość campostella
"czuje sie jak jakis smiec " -facet i z czym do ludzi? Jak masz takie niskie poczucie własnej wartości i byle co daje ci poczucie bycia śmieciem to raczej zajmij się nieco sobą ,bo mięczaków nikt z otwartymi ramionami nie wita założyłeś ten topick aby płakać nad sobą?

Gość a ja nieeeeee
widocznie musisz zaniżyć poprzeczkę i nie pisać do samych blachar, taka nasunęła mi się pierwsza myśl na ten temat 🖐️

Gość campostella
a jakimi cechami charakteru możesz zaimponować? bo jak dla mnie -sam twój nick odstręcza

Gość ofermm a
ej stary, tak to już jest w życiu że jednym pan bóg daje a innym tylko pokazuje. trzeba to przyjąć do wiadomości, zrozumieć i zaakceptować a nie popadać w histerię.

Gość dokladnie tak....
problem nie lezy w tych laskach.. ciekawe co Ty do nich piszesz w ogole w tych mailach? bo skoro to ze jakas nie odpisuje daje ci juz poczucie bycia smieciem, to ja tez takiego faceta nie chce;O nie cierpie desperatow i od takich mnie odrzuca. czlowieku kobieta nie szuka jakiegos fajtlapy, ktory sie nad soba uzala:O

Gość no to w górę bo może ktoś
podzieli się jeszcze swoimi doświadczeniami 👋