Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Iniessa

mój chłopak wyjechał prawie na całe wakacje

Polecane posty

wraca w sierpniu..... wyjechać musiał;( mam dość...;((((((((((((((((((((((((((((

Gość burżłaa
no to witaj w klubie,tylko ze u mnie to ja wyjechalam....

Gość Juliet Kardamon
to trzeba było jechać z nim

Gość bbbbbbbbbbbbuuuuuuuuuu
witaj w klubie moj tez wyjezdza na całe wakacje ;( nie wiem jak sobie poradze wszystkoe moje kolezanki ze studiow wracaja do domow a ja zostaje w miescie zeby zarobic kase iodłozyc ;( wczoraj płakałam caly wieczor :(

wiem ze kocha i wiem ze wróci.... ale tesknie nie wiem jak przezyje ten czas.... miałam jechac bo pojechał do pracy gdyby nie to ze jedna suka mnie wychujała i wczesniej wysłała papiery na moje miejsce i juz nic nie dało sie zrobic....;(

Gość wredna zołza 2
ewentualnie wróci i ujrzysz go jak idzie za rączke tuli się i całuje z ponętną wysoką cycatą i dupcią jak marzenie blondyną!!!

Gość powiew wiatru na twarzy
a mój jedzie pod koniec września na 6 miesięcy do Afganistanu na misje:(mysle ze przebiłam was wszystkich bo to ze wasi faceci wyjezdzaja na wakacje to nic w porównaniu co ja bede przezywała

Gość wredna zołza 2
i właśnie ta suka go zaciągnie do łóżka!!!!!! albo jakaś inna!!

Gość wrecz komicznie
chłop se porucha swizynki troche a potem wróci, nic nie bój to normalne

powiew wiatru na twarzy....... az nie wiem co powiedzieć.... a ty wredna zołzo mów tak jesli ci to humor poprawi widać jestes szpetna idiotka która nie ma szczescia w miłosci i wyzywa sie na innych którzy swoich partnerów sa pewni ale cóż żal mi cie

Gość wrecz komicznie
moge ciebie pocieszyc przez te wakacje, mozemy je milo spedzic na bzykanku, co ty na to?

Gość mariottea 24
Nie przejmuj sie. Bedzie ciezko, ale tesknota dobrze wam zrobi. Czas szybko przeleci i znowu bedziecie razem! Glowa do gory :D Pozdrawiam

wakacje szybko nie przelecą... szczególnie ze tyle na nie czekałam a teraz sie okazałą ze musiał wyjechac...;(

Gość wredna zołza 2
szpetna idiotka to ty jesteś że facet cię zostawiła na całe wakacje !!!!! tylko cie ostrzegam jak może być!! ale skoro ty nie nie masz umiejętności czytania ze zrozumieniem ,oburzasz się i wyzywasz ludzi z powodu błachostki to mu się nie dziwie że uciekł!!!!!!!!!!!

Gość romans histeryczny
powiew wiatru na twarzy, wiem co czujesz. mój już był, zamierza wracać, ale jeszcze nie w tej zmianie :o

gdyby nie pojechał to płacił by kare durna szmato sama zaczełaś pierdolic nie od rzeczy pierwsza wiec stul morde i wypierdalaj z mojego tematu bo dosc mam zmartwien a tu mi ( w sumie nam bo są tacy którzy mnie rozumieja) nie bedziesz dupy truć wiec nara!

Gość hejnanana
Iniessa- twój ostatni post dowodzi, że sama jesteś durna i ta frustracja zrobiła z Ciebie niezłą jędzę. Ja spędzam wakacje z moim chłopakiem i nie wyzywam innych :)

no jakbym ja z moim spedzałą to bym nie zakładała tego tematu proste i logiczne

kurewki to twoje wszystkie laski które moze miałęs choc sadząc po poście jestes durnym pryszczatył chłoptasiem którego zadna nie chce

Gość flanela
no rzeczywiście, trochę Cię poniosło, aż za bardzo :o a co do samego tematu, przetrwasz i sama będziesz się sobie dziwić, że to potrafisz. tak się wtrącę optymistycznie, bo swojego faceta nie widziałam sześć miesięcy, był na misji, pierwszy miesiąc rozpaczałam, jakby umarł co najmniej, ale z kolejnym dniem było tylko lepiej. weź się w garść.

Gość flanela
tarzan, wszystko fajnie, ale każdy nasz smutek i wylane łzy powinniście przypisywać sobie i się nad sobą zastanowić :P

czuje sie jakbym nic w srodku nie miała... a wiecie co jest najlepsze? wszyscy przyjaciele opuścili.... teraz własnie jak jest potrzeba zeby sie z kims spotkac porozmawiac, to nie ma nikogo!!