Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 llllllllluuuuulilianka

co to jest to zaczerwienienie? foto intymne

Polecane posty

Go艣膰 fffffffffffhhhhhhhhhhhh
wi臋c je艣li mnie nie swedzi i nie piecze to tez moze byc od tego ?? i to moje zbyt mocne a nawet bardzo mocne otarcie jakby okolic intymnych podczas mycia nie mialo by na to wplywu ?? ... i moge cos ''domowego' zastosowac??

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 81Kwiatuch
Do fffffffffffhhhhhhhhhhh- zasinienie o kt贸rym pisala艣 jest przy cukrzycy w艂a艣nie, z pewno艣ci膮 to zaczerwienienie i 艣wi膮d czasami r贸wnie偶.Co do zapachu-je偶eli nie ma zmienionych up艂aw贸w to mo偶e b膰 spowodowane zaburzeniem flory bakteryjnej pochwy.Stosowa艂a艣 co艣 na jej popraw臋? A mo偶e po prostu zbyt cz臋sto i g艂臋boko si臋 podmywasz? Bo to bardzo cz臋sta przyczyn膮 jest-nadmiar higieny.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ggggrrrryyyytttt
a po co Ci tampony non-stop???? Przeciez w ten sposob mozesz zaburzac naturalna gospodarke pochwy, ta wilgoc po cos jest produkowana wewnatrz. Nie wystarcza Ci wkladki-tzw. panty liners?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 81Kwiatuch
Do autorki- ZAPOMNIJ NA RAZIE O DEPILACJI!!!!!!!!! NIECH CI臉 NIE INTERESUJE CZYM I JAK.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fffffffffffhhhhhhhhhhh
co mo偶na stosowac na poprawe flory bkteryjnej pochwy?? nic nie yzywalam?? ... wydaje mi sie ze nadmierna higiena nie, raczej tak w normie.. :)... a o uplawach rozumiem jest mowa dopiero jak jest duuzo wydzieliny?? ... bo u mnie wydaje sie jej nie byc do przesady duzo-ewentulanie czasplodny, tylko jakby nieco zmieniona i ten jej zapach..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ffffffffffffhhhhhhhhhhh
czyli to zaczerwienienie moglo sie teraz dopiero pojawic mimo ze cukrzyca byla wczesniej np?? i nawet jesli wywolalo je otarcie to przez cukrzyce nie znika ??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nie straszcie dziewczyny
jeju nie straszcie jej bo w og贸le nie pojdzie do tego lekarza a Ty Aga UK ZOSTAW TE SWOJE M膭DRO艢CI SOBIE NIE WIDZISZ 呕E DZIEWCZYNA JEST PRZERAZONA.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ffffffffffffhhhhhhhhhhhh
tak w og贸el to dzi臋kuj臋 bardzo 偶e chce ci si臋 odpowiadac :*:* ... i ze znowu zero wiadomosci widze to wysylam... pewnie sie kilka nawet nie od ciebie pojawi dzieki temu:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 auuuuuuutorrrkaaa
non stop w czasie okresu :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 81Kwiatuch
Do ffffffffffffhhhhhhhhh- to zaczerwienie nie jest efektem tarcia gabk膮,ju偶 dawno by si臋 zagoi艂o.Przy cukrzycy po prostu 艂atwiej o zaburzenia flory bakteryjnej pochwy.Polecam Lactovaginal-opakowanie 10 kapsu艂ek koszt.ok.30z艂.Wk艂adamy 1 na noc.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ffffffffffffhhhhhhhhhh
a dostane je bez recepty ?? ;> i skoror to tabletki dopochwowe to rozumiem ze nie reaguja z innymi lekami ktore sie zazywa normalnie ;>?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 81Kwiatuch
Bez recepty.Ta s膮 pa艂eczki kwasu mlekowego,naturalnego sk艂adnika 艣rodowiska pochwy.Ale ta Twoja wydzielina z pochwy nie ma zmienionego koloru?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fffffffffhhhhhhhhhhh
wyczyta艂am w艂a艣nie 偶e jest bez recepty... mam nadziej臋 teraz wielk膮 偶e to nie jakas bakteria czyc inne cudo si臋 przypl膮ta艂o tylko w艂a艣nie wystarczy ze to postusuje i bedzie dobrze!! strasznie ci dziekuje!!.. i jesli bedziesz tu zagladac napisze jak efekty :)

Udost臋pnij ten post

czasami jest bardziej jakby bia艂a- to chyba od dni p艂odnych ;> A tak to zwykle na bieli藕nie jakby lekko 偶贸艂ta co艣 takiego.. on akurat nie zwraca艂a mojeje szczeg贸lnej uwagi przyznam szczerze;) chocia偶 to pewnie nie dobrze..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fffffffffffhhhhhhhhhh
czasami jest bardziej jakby bia艂a- to chyba od dni p艂odnych ;> A tak to zwykle na bieli藕nie jakby lekko 偶贸艂ta co艣 takiego.. on akurat nie zwraca艂a mojeje szczeg贸lnej uwagi przyznam szczerze chocia偶 to pewnie nie dobrze.. jak ju偶 by艂o na pomara艅czowow to niech io tak zostanie ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fffffffffffffhhhhhhhhh
w艂a艣nie ozbaczy艂am 偶e trzeba je przechowywa膰 w lod贸wce.. kurcze.. jako艣 nie chce si臋 t艂umaczy膰 mamie z nich, czy przechowywane nie w lodowce raca swoje wlasniecosci.. pewnie tak bo po cos musi sie je w niej przechowywac :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 81Kwiatuch
Do fffffffffhhhhhhhhhh- no w艂a艣nie 偶eby nic si臋 nie przypl膮ta艂o,bo o to naj艂atwiej przy cukrzycy.Te偶 sie podmywaj na noc Tantum Rosa jak autorce radzi艂am,bo ma zbawienne dzia艂anie,to s膮 takie saszetki do rozpuszczania w wodzie.B臋d臋 zagl膮da膰,to napisz.A jak u Ciebie z glukoz膮 w moczu?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fffffffffhhhhhhhhh
oby tylko znieknelo to zaczerwienienie... glukozy w moczu nie mialam badanej.. po wynikach krzzywje diabetolog juz stwierdzial cukrzyce w jednej z trzech ktore mialam robione do tej pory wszlo po obciazeniu glukoza, po 2 godzinach na poziomie ponad 12... a to juz duuzo ;/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 81Kwiatuch
Trzeba przechowywa膰 2-8 stopni.Hmmmm...Kupuj sobie codziennie taki sam jogurt. W jednym pustym opakowaniu wytnij sp贸d,a potem czym艣 wype艂nij,nie wiem,wat膮,chusteczkami hig.byleby sta艂.I zabro艅 wszystkim domownikom rusza膰 Twoich jogurt贸w!!!! Danone bez cukru.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 81Kwiatuch
Zbadaj cukier w moczu,on tez podra偶nia.Prawdopodobnie mog膮 te偶 tam by膰 cia艂a ketonowe.To wszystko podra偶nia...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ffffffffffffhhhhhh
dzi臋ki bardzo za pomys艂 ;) nawet mni si臋 pododba!:) JESZCZE POMY艢LA艁AM 呕E MO呕E WEZM臉 JAKIE艢 MA艁O PUDE艁ECZKO I W艁O呕E do niego a ana wierz kilka lakierow do panokci? co prawda ja raczej nie uzywam, ale moge nagle zaczac a lepiej jest jak w lodowce sa :P duze jest to pudelko z tym lekiem ??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ffffffffffhhhhhhhhhh
hmmm... chyba masz racje z ty mmoczem.. jesli to nie pomoze to zbadam i ten cukier :) dziekuje!! moge zapytac czy jestes lokarka czy po prostu zainteresowana i bardzo obeznana w temacie??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 81Kwiatuch
S艂oiczek taki 4x2. Teraz skuma艂am,偶e analityczka to Ty.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 81Kwiatuch
:)))))))))))))))

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fffffffffhhhhhhhhh
ja tka rraz na pomara艅czowo raz na czarno, zreszta jaK WIEKSZOSC PARE NICKOW MAM ;) ..a to nawet nie duzy.. z tymi lakierami do panokci moze przejdzie :P bo jednak moja mama wszystcko ciagle ukalda i przeklada nawet w lodowke wiec do jogurtu by sie dobrala predzej czy pozniej obawiam sie ;/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 81Kwiatuch
Wi臋c spr贸buj lakiery... No i obiecaj wizyt臋 u ginekologa.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 auuuuuuutorrrkaaa
co za zycie , moze znacie cos na pryszcze na plecach brat ma :O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fffffffffffhhhhhhhhhhh
a w艂a艣nie to ty jest艣 gin. czy \'tylko\' obeznana ;>?? ... musze sie przyznac przez co mi najbardziej wstyd ze ja chodze co okolo 3 miesiace do gin -endo juz prawie rok bedzie niedlugo ..., mialam juz raz usg roione- nie badal mnie tak normalnie bo jeszcze bylam wtedy dziewica, a potem przy kazdej okazji \'\'udawalo\'\' mi sie ze szlam jak mialam okres wiec mnie omijalo badanie ktorego sie balam jak ognia od kad mam zaczerwienienie bo sie wstydze mu powiedziec :P .. a ze chodzilam do niego z tym cukrem glownie i tarczyca to o tym gadalismy i sobie szlam :P .. mam isc pod koniec lipca na kontrole i chyba juz mnie wteyd fotel nie ominie ;/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kkkkkkkkkllllllll
czasami pryszcze to wina hormon贸w.. jak jakie艣 specyfiki typu ma艣膰 itp nie dzia艂aj膮 to mo偶e niech si臋 do dematologa wybierze :>??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 81Kwiatuch
Jejku,jeszcze tarczyca do tego? Nie jestem ginekologiem. :) Co z t膮 tarczyc膮 jest? Nie- czy nad-?

Udost臋pnij ten post