Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czas na nasze maleństwo

Mam nadzieje, że tu będę mogła z kimś porozmawiać

Polecane posty

Gość mama blizniakow
Ja też czułam, że dostanę okres i co - nie dostałam ;) Więc dziewczyny, nie ufajcie przeczuciom.

wiecie co ja to mam takie negatywne przeczucia bo trudno mi sobie wyobrazić że ja mogłabym być w ciąży chyba niedociera do mnie to że może być taka ewentualność. Nowa sytuacja z którą muszę się oswoić. Będę najszczęśliwszą na ziemi kobietą jeśli za kilka dni będę mogła wam się pochwalić że jestem w ciąży:)

Już sobie wyobrażam jak nasi mężowie skakali by ze szczęścia. Z tymi objawami to wiecie jak kest. Kazdy organizm jest inny inaczej reaguje na wszystko. Kiedyś moja mama opowiadał mi jak się dowiedziała że jest za mną w ciąży. Karmiła mojego brata(między nami jest 18 m-cy różnicy) okresu jeszcze nie miała. Olśniło ją jak się poruszyłam w brzuchu.Gdzieś około 4mca ciąży. Co byście powedziały jaka była zaskoczona. Jedno przy piersi a drugie w brzuchu. Nieźle.

Przy piątku? ja dzisiaj właśnie dla odmiany mam luzik. A co ty wogóle porabiasz tzn chodzi mi o pracę? ja jestem pracownicą księgowości i na dodatek mam na głowie jeszcze kasę tzn przyjmowanie i wypłacanie pieniążków. ogólnie nie jest źle. Są plusy i munusy. Jak zawsze. Ale atmosfera w pracy ok. A szczególnie super dogaduję się z koleżanka z którą spędzam 8h. Ma 51 lat. Babka na czasie.

No to do poniedziałku. Kurcze żałuję że w domu nie mam internetu. Wierze ci że to nie same parzenie kawy. Ludzie myslą że w biurze nic się nie robi poza piciem kawy tylko że od czego ja czasem po 8h pracy padam na pysk. naet czsem ze zmeczenia nie chce mi sie jeść.

Hej:) Ja też pozatym krótko dziś jestem w pracy bo idę do domku się uczyć w następnym tygodniu mam obronę pracy magisterskiej. Jak samopoczucie i dobre i nie dobre. z jednej strony myśle, że nam się udalo za chwile mam watpliwości. A jak Twoje samopoczucie?

cześć. Pewnie że mam ochotę. Te twoje przeczucia sa chyba zaraźliwe bo ja tez je mam. Ale co sie odwlecze to .....! :-) Jateż mam jakos pracowity tydzień. Jak się ma zajęcie to przynajmniej nie mamy czasu myśleć czy się udało czy nie.

Hej. Ten tydzień mam jakos pod górkę. Jestem dziwnie zmęczona. Co mi się rzadko zdarza. Pewnie przez tą durną pogodę. Ale jutro piątek także do dzieła wkracza nadzieja że ostatni dzień pracy przed wekandem. No i jeszcze jutro impreza zakładowa.:-) Do okresu jeszcze daleko a piersi to mam chyba o numer większe.:-) Miałam cie zapytać z jakiej miejscowości jesteś?

Hej ja przygotowuje się do obrony, którą mam w przyszłym tygodniu. Więc nawet weekend zapowiada się pracowity:(. Ja jestem z pod warszawy a Ty?Ja okres powinan dostać nie długo. Fakt jest, że czuje się jakoś inaczej niż zwykle ale może to moja psychika. Pozatym dziwnie pobolewa mnie brzuch. A piersi swoją drogą większe ale to u mnie normalka przed okresem.

Powodzenia na obronie!!! Ta psychika robi dużo. Nawet małe inne objawy podsuwają nam na mysl ze to może ciąża. Ja na początku miałam kłucie w brzychu ale teraz jakoś to się uspokoiło. No ja do warszawy to mam jakieś 160 km. Daleko i blisko.

Gość zatroskana1
...a ja to bym juz testowala... bo ja taka niecierpliwa jestem :D powodzenia!!!

Gość zatroskana1
mnie testy po 6-7 dniach juz wychodza. Zwykle kupuje pre-test. :)

Hej, Przykro mi ale będę dopiero na kafe w przyszłą środę. Sporo wtedy się wyjaśni. Moja obrona i to czy dostanę okres czy nie:). Z testowaniem poczekam na Ciebie do przyszłego tygodnia. Niestety czuje że mogę dostać okres od wczoraj pobolewa mnie brzusio , bolą mnie piersi i wógóle kiepsko się czuję. No ale nic. Trzymajcie za mnie kciuki:) Do sklikania w środę. Pozdrawiam

dziewczyny mam do was pytanie może troche nietypowe. Kończy mi się okres jak często powinniśmy z mężem się kochać ,żeby nam się udało. Wydaje mi się, że co dwa dni czy to dobry pomysł?

HEJKA. Pomysł dobry poniewaz jeżelibyscie kochali się codziennie to plemniki wtedy nie zdażą dojrzeć i bedą mniej wartościowe. Ja na okres jeszcze czekam i mam mieszane uczucia. Cociaz pewnie skonczy się tak jak u Ciebie. czyli nawet testu nie robiłaś. No i oczywicie GRATULACJE DLA PANI MAGISTER!!!!!!!!!!!

Cześć. Dostałam okresu. Miałam na 5go a dziś jest 2gi czyli wczesniej. No nawet testu nie robiłam. No i klapa. Ale będzie dobrze. Moze nastepnym razem .Mam optymistyczne myśli.