Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czas na nasze maleństwo

Mam nadzieje, że tu będę mogła z kimś porozmawiać

Polecane posty

hehe skąd ja to znam. Brat mojeo męża wynajmuje z żoną mieszkanie . Kiedyś się dosyć często spotykaliśmy. natomiast jak dowiedzieli się że kupilismy mieszkanie hehe od tamtej nie byli u nas wcale. Tak to jest w rodzinie dużoo zadrości. Nierozumiem tego bo ja nikomu nigdy niczego nie zazdrościłam no może trochę kobietom w ciąży;). Wiesz co muszę się poradzić dziś albo jutro powinnam mieć owulkę.Kochaliśmy się teraz dwa dni pod rząd. Jakaś taka chcica nas ogarnęła hihihi. I zastanawiam się czy się dzisiaj kochać jak będziemy mieć ochotę czy wziąść zimny prysznic i poczekać kochać się jutro. Dodam że dziś bolą mnie piersi i brzuch więc albo dziś owulka albo jutro

Ponoć jak chce sie miec dziweczynke to nalezy sie kochać 2-3 dni przed owulacją natomiast chłopczyka to tak pod koniec owulki. Czytałam ze cocienne kochanie sie nie zdaje egzaminu tylko co drugi dzień poniewaz plemniki nie nadążają dojrzewać. Także dobry pomysł. Zimny prysznic. Dzisiaj zrywam się z pracy wcześniej. idę na pgrzeb mojej kuzynki. Zgineła smiercią tragiczną. W wypadku. Miała 18 lat. Nieprzyjemna sprawa. Brrrr.

przykro mi z powodu kuzynki:(. Oj to klapa bo nie mogliśmy się powstrzymać wczoraj,to pewnie nam się nie uda. Kurcze wczoraj bolały mnie piersi i brzuch, dziś tak samo to to już sama niewiem kiedy mam owulacje może dziś. I znów nasuwa się pytanie czy się dziś kochać czy dopiero jutro

hmm wiecie co wlasnie wpadlam poraz kolejny na ten topik:) Autorko odpisalam ci na pierwszej stronie, i napisalam rowniez ze czekam do 3 czerwca na okres, no wiec nie przyszedl i wlasnie jestem w 10 tyg. a za was trzymam kciukasy aby wam sie szybciutko udalo:) a probowaliscie testow owulacyjnych? na allegro mozna zakupic..

Wiesz po przeczytaniu stwierdziłam że należy kochać sie kiedy ma się ochotę. Jak ma wyjść to wyjdzie. Bo wkońcu jak zaczniemy zwracać uwage na wszystko to nam połowę życia minie na czekaniu.

wazka85 gratulacje:) a powiedz jak to było kochałaś się kiedy miałaś ochotę , co dwa dni, codziennie? kataryniara ja też doszłam do takiego wniosku. Czytałam nawet na ten temat i jest wiele opinni. jedni naukowcy twierdzą że powinno się codziennie, inni że co dwa dni, a jeszcze inni że kiedy ma się ochotę. Z jedenj strony to jest logiczne bo nie realne jest nie myśleć o tym żeby mieć dziecko ale kochać się tylko w odpowiednim czasie. Dlatego przestałam patrzeć czy to odpowiedni dzień tylko jak mamy ochote to do dzieła:)

o rety miałam nadzieje, że w tym miesiacu się uda ale chyba nic z tego. Co prawda do terminu okresu jeszcze kilka dni ale już się czuję jakbym miała go dostać. W nocy bolał mnie strasznie brzuch myślałam że już ale jeszcze nie. tera też co jakić czas boli mnie brzuch więc pewnie lada dzień przyjdzie okres. I duppa dzidzi nie będzie....

Cześc. No trochę długo sie nie odzywałam. Ja własnie w tej chwili siedzę i boli a raczej jeśli mozna tak to nazwać muli mnie w brzuchu. Tzn ze na dniach zjada goście:-) A ja sobie tak myślę ze w sumie to moja pani doktor stwierdziła ze najlepszym czsem dla mnie na ciąże byłaby jesień a może teraz juz niedługo sie uda. W pracy właśnie jedna koleżanka bedzie rodzić. Juz po urlopie nie wróciła do pracy a do porodu miała jeszcze 1m-c. No teraz to już na dniach. I widzisz u niej akurat były 4 poronienia. Za 5tym razem urodziła sliczną dziewczynkę. Teraz ma byś chyba chłopczyk. Co prawda troche moim zdaniem z tą drugą ciążą sie pośpieszyli. Mała będzie miała dopiero 14m-cy. I tak to jest. My też się doczekamy tych pięknych chwil. Jestem tego w 100% pewna. Tylko musimy jeszcze trochę nad tym popracować. HAHA

wiesz co ja chyba po takim krótkim czasie straciłam nadzieje i stwierdziłam, że muszę poczekać. Kurcze ja myślałam że mi się tak szybko uda a tu klops. Jest mi smutno....i od przyszłego miesiąca nie staram się już będziemy się kochać kiedy będzie ochota i nie ważne czy to będą dni plodne czy nie. Co ma być to będzie.....

Hej niestety dostałam okres więc nic z tego. Ale mimo tego nie płaczę bo wiem , że przyjdzie następny cykl w którym będziemy się starać. Z jedną maleńką różnicą , że rzucamy na luz nawet nie będę się zastanawiać nad tym kiedy najlepiej. Wreście to zrozumiałam .Muszę troszkę zapomnieć o planowaniu dziecka , zająć się czymś ....

Szczerze to ja mam własnie 3dzień okresu. I wcale nie mysle jak się strać kiedy najlepsza pora. Ale mam dzisiaj nudy w pracy. Pogoda tez nie zaciekawa.O urlopie już zapomniałam że byłam.

a tak z innej beczki. mam do Ciebie pytanie. Może polecisz mi jakieś sklepy meblowe. Kurcze zastanawiałam się nad sypialnią z BlackRedwhite ale z tego co czytam na różnych forach są to meble kiepskiej jakości...

Właśnie wróciłam ze strony mebli o które pytałaś i powiem ci że fajne a tak wogóle to które ty bys chciała i jakiego koloru?Ja narazie mebli nie wybieram bo jeszcze do tego etapu z mężem nie dotarliśmy :-) Nasz domek juz się ocieplił. Ale wnetrze potrzebuje jeszcze dużego nakładu czasu i jeszcze wiekszego finansów.

My jak sie przeprowadzaliśmy do swojego mieszkanka to powstawialiśmy co mieliśmy co dostaliśmy. Natomiast teraz powoi zaczynamy urządzać i zaczynamy od sypialni. Interesują mnie meble w kolorze ciemnym zaraz wyśle Ci linki tych które mi sie podobają

No wiesz każdy ma inny gust ale z tych dwóch ta pierwsza tzn LARGO bardziej mi sie spodobała. A co do Fantazji to moje pierwsze wrażenie to że za powazna na tak młode małzenstwo. Ale to tylko moje odczucie. Ja będę musiała pomusleć troche jak sobie rozplanować kuchni bo szczerze ci powiem ze bedzie troche ciasnawa. No i jeszcze te 3 drzwi. Katarstrofa.

Jestem. Wiesz że wczoraj byłam u siostry. I ono mają własnie taką sypialnie tzn fantazję i zmieniam zdanie obydwie ładne. Kurcze ja to sie dzisiaj chyba jeszcze nie obudziłam. Nie pije juz kawy ale dzisiaj wyjątkowo sobie zrobiłam.

Tą sypialnie mają może gdzies z drugi rok także ciężko cokolwiek powiedzieć o jakości. Narazie jest ok. Ty masz w pracy tak samo jak ja. Jak nudy to az do bólu a jak robota to tez do bólu ale kręgosłupa od slęczenia przed monitorem. W poniedziałek odbieram wolne za 15go bo do końca m-ca muszę wybrać. Dobrze bo nie lubie poniedziałków. Zazwyczaj jestem nie wyspana.

Wiesz moja kuzynka ma fajny kolor w salonie. Z tego co ona go nazwała to pieczrkowy. Bardzo ładny. I powiem ci nawet że chyba by pasował do tej sypialni.

nie widziałam takiego koloru ale nie wygląda on na taki zimny. Wolałabym jakiś ciepły. Już w 99%zdecydowaliśmy się na komplecik largo. Za półtora miesiąca będziemy go kupować. Trzeba teraz odłożyć pieniążki:)

no ten kolor moim skromnym zdaniem chyba nie nalezy do kolorów zimnych. No ale pewnie juz zdecydowałaś. A co do odkładania pieniązków to my ostatnio prędzej wydajemy niz mamy. No może z lekką przesadą. Wczoraj koleżanka z pracy o której ci wczesniej pisałam urodziła chłopczyka. Miała cesarkę. Wiesz czsami nachodza mnie tekie głupie mysli. I nawet mąż też kiedyś poruszył ten temat. Jestesmy juz ze sobą 10 lat i szczerze powiem że bywały sytuację że mogłabym zajść w ciąże a tu nic. Może jednak jest coś nie tak.Ale jeszcze poczekam z martwieniem się bo to są tylko narazie moje mysli.