Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość suyks

czy 20 stopni to ciepło?

Polecane posty

Gość suyks

w ogóle nie mam rozeznania w temperaturach, czy jak jutro ma być 20 stopni to ciepło będzie na tyle że można założyć spódnicę? nie zmarznę?

Gość suyks
no właśnie, chętnie bym sobie założyła długie białe spodnie ale ma popadywać, a jak ufajdam nogawki w spodniach to jest je potem strasznie ciężko doprać. w jeansach już nie mogę bo jest mi za gorąco i dlatego tak zastanawiam się nad spódnicą, tylko nie chce żeby mnie telepało z zimna, ale jak mówisz, że to ciepło to zakładam

Dla mnie musi byc conajmniej 3 dni pod rzad ok. 25-26 C zebym mogla zalozyc spodnicę :O chyba się nie doczekam tego w tym roku....

Gość ewwwwaaaa
gwiazdeczka, czy pojscie na zakupy to taka wielka atrakcja dla Ciebie, ze dzien przed planujesz co ubierzesz:)?? Jeszcze z czyms takim sie nie spotkalam :)

Gość gość
ooj minęło juz sporo lat :) teraz pewnie chodzisz do apteki po Bebilon Pepti albo jeździsz z dziećmi na wycieczki szkolne :) czas ucieka niesamowicie

Gość cccssff

czy waszym zdaniem 20 stopni to jest ciepło? Bo nie wiem, czy można się wtedy opalać, czy raczej trzeba się ciepło ubrać... jak myśłicie?

Gość ddd

Ja uważam, że 20 stopni to temperatura idealna. Nie ma upałów, a i tak nie trzeba się jakoś przesadnie ubierać w swetry i Bóg wie co jeszcze. Nie zależnie od miesiąca, czy to lipiec czy to kwiecień czy październik, gdy jest 20 stopni to można śmiało ubierać krótkie spodenki. Nie mogę już patrzeć na ludzi, którzy przy 20 stopniach chodzą opatulani jakby było zimno, w lipcu, bo wcześniej było gorąco, a w październiku, bo to jesień i nie wypada. Nie wypada to się przegrzewać. Ubieranie się do daty w kalendarzu zamiast do pogody to MEGA GŁUPOTA.