Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Malina17

DIETA - Jedzenie gotowanie na parze ! 10 kilo do końca wakacji ? Kto ze mną?

Polecane posty

Gość kilogramy
Kasia;) a ile ważysz? i ile masz wzrostu i ile chciałabys sie pozbyć;)?

Waże 57 kiLO mam 153 wzrostu i chciała bym wazyc 50 kilo a cel to 48 , 49:) Ej szukam pracy na lato ? ktos wie cos o pracy ?

ale dzis duzo zjadlam ale od poniedzialku ide do pracy :) będe z kumpela roznosic ulotki >:) zawsze jakis grosz wpadnie:):):) i bedziemy chodzily po calym miescie:):)

Gość kilogramy
oo a można od 14 lat? ja dzis tez se pozowliłam, ale od jutra znów;) dziś na zakonczenie roku trochę słodkości;) to wygladasz podobnie jak ja , bo ja mam 1.58 :] a dziś sie ważyłam i schudłam 3 kg !:D

oo to super :) tzn juz duzo mlodsi pracuja :P:P:P ja i moja kumpela znalazłysmy ogłoszenie w gazecie :) o ulotkach :) a ja i kumpelka szukamy pracy na lato :):)

S łuchajcie co tam u was? ja dziś jak narazie tylko zjadłam musli crunchy z czekoladą:) A wy ?

Gość kilogramy
ja obiad zupke i drugie danie 200 kcal, i teraz batonika milkway(; i cole LIGHT poprotu w mojej diecie musi byc codziennie cos słodkiego bo inaczej nie wytrzymam ;) a na batonik do 100 kalorii mogę sobie pozwolić;P. jeszcze zostaly mi na dzis truskawki z jogurtem i kanapki ok.300 kcal .. :))

Gość kilogramy
malina jestes?czemu nikogo nie ma :

Witam! Trocheniezaglądałam bomi sie komputer zepsul i tak jakos wyszlo :( Ale juz jestem:):) Jak tam u was??? Ja dzisiaj zjadlam: frytki takie z mcdonalda :( babeczke duząz owocaami 1/2 małego arbuza i teraz musli na obiad :):) a wy jak?

Gość kilogramy
jestem, dziś sie ważyłam i razem przez 12 dni schudłam 3 kg: ) dzis troche poswietowałam, ale od jutra, dietka:D:D