Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tamari

wierzycie w zmiane??

Polecane posty

Gość A ja sie zmieniam
Dla jasnosci. Nie pilem (jestem abstynentem) nie bilem. Poprostu gdy ja juz mialem osiadlem na laurach i nie zauwazalem jej potrzeb. Nie przytulalem nie mowilem czulych slowek itd. Poprostu zachowywalem sie jak stary zgredzialy dziad. Nigdzie z nia nie wychodzilem i ogolnie nie interesowalem sie nia. Jestem przystojnym facetem i na brak zainteresowania nie narzekam ale nie pakowalem sie w jakies tam romanse aczkolwiek lubilem gdy byla o mnie zazdrosna i przez to wynikaly klotnie miedzy nami. Tu chcialbym przestrzec wszystkich facetow ktorzy lubia takie gierki. Dbajcie o swoje kobiety nawet jesli stwierdzicie ze uczucie z waszej strony powoli wygasa. Bo dobiero jak sie wszystko skonczy zrozumiecie jakie one sa wazne w waszym zyciu. A zadko sie zdaza ze dostaniecie kolejna szanse. Ja naszczescie dostalem. Musze tylko JEJ udowodnic ze JA kocham i ze jest dla mnie wszystkim

a ja sie zmieniam-troche mi pasujesz do tego kogos kto jest moja inspiracja do zalozenia topu wydaje mi sie jednak ze to gorszy przypadek

Tamari - on jest jebniety! Ale ciotka jest gorsza! Jej w domu nie było. Jak wróciła to on jej naopowiadał, że to ja sie fatalnie zachowałam. Rozmawiała z moją matką i drugim wujkiem i oni jej powiedzieli jak było, a ona wierzy jemu, choć bił ją już przed ślubem i nadal leje. Wiem, bo mi ich dzieci mówiły. Najgorsze jest to, że po tej akcji tylko ja, mój mąż i jeden wujek się do niego nie odzywa. Drugi wujek i jego żona zaprosili go nawet na impreze urodzinową i nawet moja matka na nią poszła. Nas z tym wujkiem, który stanął za mną i z jego zoną nie zaprosili. Co o tym myślisz? Mam do nich kurewski żal!!!

Gość A ja sie zmieniam
Szkoda mi Cie WSTRZAS

Aaa...żona tego popierdolca nie przyszła na nasze wesele, jego dzieci też nie. Nawet nam życzeń nie wysłali!

kicia119--nie przejmuj sie takim zjebiem to typ agresora z urojeniami nie wytłumaczysz Mu o co Ci chodziło ,On wie najlepiej

kicia nie dziwie sie, ze masz zal czesc twojej rodziny jest poprpstu zjebana rodziny sie nie wybiera olej ich z gory maz, rzodzice, rodzenstwo-z nimi trzymaj na reszte lej z gory

ocyzwiście, w życiu bywają momenty przełomowe które potrafią zmienić myślenie, zachowanie człowieka o 180stopni.

oj uwierz tamari cos nawet bardzo pozytywnego ale tak jak juz mowilam a raczej osoba zmieniajaca sie powiedziala ze na zmiany trzeba czasu.nikt nie zmieni sie w sekunde nie zmieni swoich przekanan czy cos takiego...ale juz podalas cos jasniej o co chodzi ci w tym temacie...widzisz zmiana typu kumple jakies popijanie obowiazkwosc to owszem da sie zmienic ale bycie babiarzem???hmm NIEDOWIERZAM w tego typu zmiany

Tamari, ale moja matka poszła na impreze z tym chujem! A wiesz jak tłumaczą to, ze się do niego normalnie odzywają? Mówią, że oni z nim mieszkają i muszą jakoś żyć. Mają taki potrójny dom. Coś jak bliźniak. Nie spodziewałam się tego po nich. Oni mu pokazali, że może tak postępować i wszystko będzie ok. Sami to jest wieśniak obciążony na umyśle. Jego stary lał matke, brat żone. Rozwiodła się z nim, to dla tego wujka już kurwą była. Fajne myślenie. A tak poza tym, to masz ksywke jak mój kotek imię. Wielki sentyment czuje do Ciebie.

Tamari, przepraszam, że wpieprzyłam się w Twój temat, ale tak jakoś samo wyszło...Musiałam to z siebie wyrzucić. I nikt mi nie wmówi, że osoby, które biją czy zdradzają, mogą się zmienić!!! Za nic nie jest to możliwe. Wyjdzie to z nich przy pierwszej lepszej okazji!

kicia nie ma sprawy:) wiesz ja mam np tez pare czarnych owiec w rodzinie najgorsze ze oni wciaz moga liczyc na pomoc innych niestety tak to bywa, ze im wiekszy egoista tym lepiej ma w zyciu mam nadzieje tylko, ze do czasu:-O

Tamari, też mam nadzieje, że do czasu. W życiu jest tak, że co dajesz to dostajesz. Kiedyś się to na nich zemści.