Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Uzytkownik IE

Moja dziewczyna brzyzi sie tak orale i lykaniem jak i analem

Polecane posty

Gość Uzytkownik IE

Mam dosc. Wpierw tyle walki o to aby (jak ona to kretynsko nazywa) "oddala mi swa rozyczke" a teraz nawet nie chce polknac (jezeli WOGOLE namowie jak na sex oralny) a o analu nie wspomne. Jezeli juz Z WIELKA LASKA sie kochamy to tylko na misjonarza :-/

Gość ona brzydzi się Tobą

Gość wrzeszczot_brzeszczot
zostaw ja, szkoda nerwow

napisz do przyjaciółki tam z checia cie wyschaja..w modzie tez jest brawo girl:-P

Ale w czym problem ? Jej pochwa ci nie wystarcza ? Prawda jest taka że pochwa jest najprzyjemniejsza.

Gość co wy macie z tym analem
u diabla?

Gość marek1122
Chłopie,przecież ona ma Cię centralnie w dupie! Tylko na misjonarza na tyle pozycji???????????? Uciekaj gdzie pieprz rośnie! A nie śmierdzi od Ciebie? Może czuje do Ciebie obrzydzenie albo ma jakiś uraz?

Gość ja ona 79
zadzwiającym debilem jestes. Kup wibrator , powiedz ze dla niej chetnie stracisz z nią zwoją cnotę a potem i od niej wezniejsz:P czemu nie mozesz zrozumiec ze wiele kobiet nie chce i bedzie nigdy chcialo uprawiac seksu analnego??? Ty bys chciał bys chciał byc popychany w tyłek? a jezeli chodzi o oral, to moze sie myj czesto, gol, dbaj o to by sie nie brzydzila tego jaki jestes.