Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skreca mnie

zadzwonic,nie zadzwonic...

Polecane posty

Gość skreca mnie

narzeczony sie wkurwil nie wiem w sumie o co poszlo w kazdym badz razie nie odzywa sie od wczoraj i mysli ze ja jak zwykle pierwsza do niego zadzwonie ale tym razem nie zadzwonie taka franca i zolza jestem ze nie zadzwonie i juz!! Wczoraj jak mnie do domu odwozil ani slowem sie nie odezwalam przez cala droge a nawet buzi mu na koniec nie dalam i tez wyszlam z samochodu bez slowa nawet pa nie powiedzialam Teraz mnie skreca zeby zadzwonic i powiedziec zeby przyjechal... :( Dodam tylko ze za 4 miesiace slub :D :D :D

Gość ślubu nie będzie

Gość KrólKarol
zadzwon...bo ja bym 4 mce wytrzymał

Gość nie dzwon kochana
ewentualnie wyslij smsa: chuj ci w dupe pedale :-)

Gość roberd
Dzwoń głupia pipo.

Gość skreca mnie
no ta jak dzwonic czy nie??

Gość trusski
nie dzwon

Gość Ewleina678
Nie dzwon ja jestem w tej samej syytuacji od wczoraj tak mam i sie do mnie nei odzywa a ja czekam za dwa miesiace bierzemy slub Niech wie ze masz swoje zdanie po co sie plaszczyc przed nim Zobaczysz ze zadzwoni nie martw sie

Gość skreca mnie
no to chyba nie zadzwonie przez 5 lat pierwsza dzwonilam

Gość Ewleina678
Postaw sie chociaz raz a zobaczysz ze na tym zyskasz wiem to po swoim zwiazku Zawsze bylam ulegla i tracilam na tym a teraz kiedy zaczynam stawiac na swoim to on wie ze mam wlasne zdanie ktore trzeba szanowac

Dzwoniłaś pierwsza przez pięć lat? Nawet jak on nie miała racji... Nie wierze.

Gość skreca mnie
dzieki za pocieszenie wiem ze i tak zadzwoni ale boje sie ze wczesniej ja to zrobie musze buc twarda i znowu sie przytulac w nocy do duzej zaby zamiast do niego :(

Gość skreca mnie
no nawet jak nie mial racji choc zawsze mi wmawial ze ma racje :) to taki typ czlowieka uparty i juz

Gość vp.pl
o co byla wojna?

Gość skreca mnie
nie bylo zadnej wojny po prostu kazal mi byc w dzien klotni w pewnym miejscu z papierami o wyznaczonej godzinie 10 minut sie spoznilam i on cos tam pod nosem sobie mowil a poznie jak juz zamkneli urzad i on nie zdazyl to zaczal do mnie mowic ze ja nic nie porafie zalatwic ze moglam wczesniej wyjechac(nie zdazylam bp przejazd byl zamkniety) i mowil ze o co by mnie poprosil to i tak tego nie zalatwie a ja do niego zeby nastepnym razem sam ruszyl dupsko a nie czekal na mnie az wszystko mu do raczki podam.strzelilam focha i poszlam do samochodu :D

Gość skreca mnie
no tak wlasnie bylo za kazdym razem ze to ja dzwonilam bo nie wytrzyalam dluzej niz 3 dni bede starala sie go przetrzymac wiecej niz 3 dni

Gość Ewleina678
Moj tak samo robi jak powiedzila mi ze niczego nie potrafie zalatwic to mu dalam szkole i chodzil jak w zegarku w dzis znow ma focha ale ja tego znosic nie bede

Gość skreca mnie
on moze mysli ze zginelabym jak andzia w parku bez niego :D :D :D musze sobie kupic ksiazke pt. poradnik mezczyzny od a do z podobno niezla ksiazka

Gość grappa
niedojrzała sytuacja - typowy konflikt i facet który nie umie rozmawiać i nie widzi swojej winy. Możesz zadzwonic ale po to by poprosić o rozmowe bo nad ślubem z takimi kofliktami ( typu nastoletnie fochy) radze sie zastanowić. Takie dni nie świadczą nic dobrego i nie są tylko jakimś tam blachym konfliktem tylko sygnalem ze cos jest nie tak a przed ślubem take sttuacje (czeste) sa niedopuszczalne bo takei kłotnie powienniscie miec za soba , bo albo wóz albo przewóz. Facet wydaje sie byc niedorosly skoro pozwala zebyc ty sie narzucala i wini cie za swoje niepowodzenia ps. jestem psychologiem

Gość Ewleina678
Ja miewam czesto takie sytuacje najgorsze jest to ze juz 10 razy przemysle zanim cos powiem bo nie mam ochoty na jego fochy kiedy on w koncu przeprasza bla bla bla i tak jak zawsze A szkoda gadac jakos trzeba dawac sobie rade a Ty nie dzwon do niego i niech on sie odezwie a jak to zrobi to zapytaj czy foch mu minal i powiedz co czujesz nie przejmuj sie jego reakcja takie rzeczy trzeba wyjasniac

Gość skreca mnie
zaczynam sie bac :( on ma 28 lat wydawalo mi sie ze jest odpowiedzialny a tu prosze co sie okazuje

Gość Ewleina678
Moj tez ma 28 i jak widzisz wiek nie ma nic do rzeczy Moja zawsze myli ze wie lepiej nawet zglupim ustalaniem wesela pyta mnie o cos 10 razy po czym ja sie wypowiadam i twierdzi ze nei mam racji az jakas kolezanka podpowie mu ze jednak racje mialam .

Gość skreca mnie
a moj to wogole sie weselem nie intersuje kazał mi wszystko zalatwic nawet zaproszen razen nie wybieralismy wszystko ja sale kamerzyste fotografa katering wszystko sama zalatwilam i jeszcze sie drze na mnie

Gość vp.pl
a za kilka lat wam powie ze to wy zmusilycie ich do slubu ....

Gość Ewleina678
Moj sam wszystko zalatwial tzn w zasadzie to razem jezdzilismy do sali itd a vo do zaproszen wybralam miesiac temu i mu si enie podobaly a teraz wybral prawie takie same i byl zadowolony . Ah tak z nimi jest mowie Ci foch za fochem i co zrobic . ja tez mam ochote zadzwonic do swojego ale jakos sie hamuje choc bardzo cierpie

Gość Ewleina678
Moj sam wszystko obmyslil nawet date ustalil sam i mnie poinformowal ale wszystko jest mozliwe mamy klopoty z weselem ktorego tez sam chcial ja niezbyt bo wiedzialam ze finansowo mozemy nie dac rady ale ... najmadrzejszy jest

Gość skreca mnie
vp.pl moze az tak zle to nie bedzie

Gość skreca mnie
tak masz racje mojemu tez sie wydaje ze jest najmadrzejszy Ewleina678 ile juz jestescie ze soba i ile masz lat bo ja 23