Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czemu swędzi

po pieszczotach już drugi dzień swędzi mnie c*pka

Polecane posty

Gość dooorciaaa
wez sie lecz wiem to jak mialam tak zycze ci tego samego dziewucho zeby zadrapala swoja pi..e

Gość wszy łonowe

Gość willa
sama masz pizde brudasko.trzeba sie myc a nie sie zalic na forum ze pizda swedzi!!! nie masz wiekszych zmartwien

Gość pchly cie obsiadly

Gość dooorciaaa
mnie idiotko nie swedzi tylko radze szmato a myc sie kazdy myje ale nie od tego to jest tylko od tego ze ma sie wrazliwa pochwe a ty najwyrazniej masz ja jak krowa wiec jesli masz pisac takie glupoty to spadaj na drzewo

Gość sooooofiaaaaaaaa
spadaj doorciaaa,widze ze nerwy ci puscily,idz do psychiatry a nie tu o swedzocej cipie piszesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość sooooofiaaaaaaaa
TRZEBA SIE MYC A NIE GRZYBY CHODOWAC DO HU JA PANA!!!!!! A POTEM PROBLEM MAJA!!!!

Gość willa
hahahah ale jazda :D

Gość TYGRYYYYYYYSICAAAAAA
woow ale temat,swedzace piczki to jest to!!!!!! polecam pumeks

Gość dooorciaaa
ku..a pyta dziewczyna ma problem to pomagam masz jakis problem>zycze zeby ci taki grzyb urusl

Gość willa
dobra spokoj juz!!!!!!!!!!

Wiem co to jest, to takie lekkie zapalenie, widac facet mial niezbyt czyste paluszki, kup sobie maść CLOTRIMAZOLUM bez recepty ok 4 zł w aptece smaruj 3 razy dziennie i juz po dwóch dniach minie a nawet po jednym...gwarantyje...

Gość miskaaaaaaaaaaaaaaaaa
to moze od depilacji... gdy wloski tam odrastaja, wtedy bardzo mnie swedzi:o

CLOTRIMAZOLUM pi po sprawie....smaruje sie nim wargi sromowe i pomaga niemal natychmiast

a tak wogoóle to jesteście wsyztskie...prawie głupie, to nie musi byc dlatego że dziewczyna sie nie myje, kazda z was to moze dostac kołki i ciekawe czy wtedy o sobie powiedzie brudas...załosne jestescie matołki...

Gość czemu swędzi
Bombarda -> dzięki :) wszyscy od razu że jak swędzi to się czlowiek nie myje 😠 a ja się myję, podmywam i tu takie coś :( i to nie od depilacji bo wtedy kłuje czasami a nie swędzi. Na szczęście dziś już lepiej i mam nadzieję, że ma sie to ku końcowi. Ale idę dziś kupić płyn do higieny i chyba, któryś ze specyfików polecanym przez Was. Chyba najbardziej wierzę Bomardzie co do tego leku (sprawdziłam na necie czy to aby nie jakaś podpucha :P). Qrde, nie wierzę, że Misiek miał brudne paluchy :o wcześniej miałąm innego kolesia, który średnio dbał o czystość więc bym się nie zdziwiła. No nic, nastęonym razem karzę mu umyć rączki :D