Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dzolla91

Ktory to dzień cyklu. Prosze o porady

Polecane posty

Witam ;) Mam pewnien problem bo nie wiem jak obliczyć, który mam dzień cyklu biorąc tabletki anty. Wiec jestem na 6 tabletce cilestu drugiego opakowania a okres miałam 5.06 czyli 12 dni temu ( w 7 dniowej przerwie). Nie wiem w ktorym ocecnie jestem dniu cyklu, i kiedy bedzie owulacja. Dodam, że moj cykl jest zawsze 28 dniowy. Dzięuje, z góry.

Gość antoine
nie bedzie owulacji, ponieważ pigulki ją zatrzymują. ale jak juz to 12 dzień cyklu :)

ok, dziękuje bardzo za odp. Bo miałąma torbiel ale została wyleczona tabsami i tak stosuje antykoncepcje już od 5 miesięcy jednak teraz zaczął znów pobolewac mnie brzuch jak wtedy gdy miałam tą torbiel czy to możliwe ze znów się zrobiła nowa pomimo, że brałam tabsy ?

od 1 dnia przerwy ? a przerwe zrobiłam 3.06 czyli wychodzi na to ze dziś jest 15 dzien cyklu ?

eh przeczytaj jeszcze raz ulotke, i tam pisze jak dziłaja tabletki antykoncepcyjne ich podstawowym zadaniem jest HAMOWANIE OWULACJI!!

czemu od pieerwszego dnia przerwy a nie od wystapienia krwawienia ??

tak już 15 dzień cyklu bo 17.06 juz jest. polecam www.hormonki.pl jak robisz 7 dniowe przerwy to Twoje cykle będa po 28 dni.

No własnie sama już nie wiem czy od 1 dnia przerwy czy od wystąpienia krwawienia ?

a u mnie nie pisało wiec sie pytam:) teraz stouje plastry i tez sie nie doszukałam tej informacji na ulotce :|

oj chyba wprowadziłam was w błąd z tą ulotką bo teraz przeczytałam znowu całą i nie ma tej informacji. ale byłam w takiej samej sytuacji i nie wiedziałam jak liczyć cykle od kiedy pierwszy dzień i gdzies wyczytałam, że od pierwszego dnia przerwy. jak znajdę to wkleję.