Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ojejojejproblem

czy to jest normalne słuchajcie

Polecane posty

Gość ojejojejproblem
W sumie jakby byli madrzy to się oburzą na to kuratorium , nie? I napiszą do jakiegoś euroepjskiego przedstawicielstwa skargę jakie gnioty siedzą gdzieś tam na stanowiskach w Polsce i co mają liczyć. A oni? Jeden na drugiego wielce chytrzy i se świnią... ło idźcie mi. Ale dno :( . Co sie mam zniżać do takiego poziomu? Bez sensu.

Gość ojejojejproblem
Nioe pójdę na uczelnię bo nie umiem napisać STANDARD poprawnie po polsku i każdy mi to wytknie wiesz. Nadaję się dziś jedynie do garnków na emigracji i żeby se pospać do 10.00 rano. Tyle mnie obchodzi. :(

Gość ojejojejproblem
Poza tym mam dziwny akcent - śląski - a tam wszyscy z Warszawy. Nie pasuję. Zdrowia nie mam poza tym. A poza tym... wiesz - jak znam zycie to zginę wśród chwastów na torach kolejowych tam. Już zginęłam! :(

Gość ojejojejproblem
Ale pamiętajcie Jeszcze Polska nie zginęła Póki my żyjemy Co nam obca przemoc wzięła szablą odbierzemy marsz marsz Dąbrowski z ziemi włoskiej do Polski za twoim przewodem złączym sie z narodem. Nigdy nie rozumiałam kto się łączy z kim tym przewodem w tej pieśni? Czy to może chodzi o przewód lini energetycznej?

Gość ojejojejproblem
Wiecie - jakbym była z Warszawy i bym wymyśliła ten przewód i ten STANDARD to byłabym już ministrem wierza. A tak? Jestem sobie kucharką. I to nie nawet. :( Takie życie.

Gość oj kobieto co ty tu piszesz
z tego co pisałaś, to jesteś jeszcze młoda dosyć... czemu się nie nadajesz na uczelnię? przecież inteligenta jesteś, doktorat robisz (bo chyba nie przyszło ci do głowy, żeby zupełnie z tego zrezygnować... :O )

Gość ojejojejproblem
Niestety już zrezygnowałam. A jeśli chodzi o hymn - przecież już nie ma Dąbrowskiego, żeby był przewodem do łączenia sie z narodem. Może warto zmienić ten hymn na jakąś piosenkę DODY? Przecież tego i tak nikt nie rozumie. Ciekawe o czym śpiewają inne narody w swoich hymnach. Anglicy na pewno o pogodzie. Niemcy o piwie. A reszta?

Gość ojejojejproblem
No i nigdy nie rozumiałam dlaczego mam walczyć szablą. Nie znoszę przemocy!!! Polska szkoła uczy dzieci AGRESJI. :(

Gość ojejojejproblem
W dzisiejszych czasach powinien być pistolet nie? I to jakiś amerykański. Jakaś szabla w hymnie. Beznadzieja.

Gość bo tu o tradycję chodzi
moja droga... jak mogłaś zrezygnowac???????? wróć do tego pomysłu jak najszybciej!!!!!!! nie mozesz się tak łatwo poddawać!!!!!

Gość ojejojejproblem
OHO! Słyszę turkot koparki. Musze się wyłączyć. OBRzYDLIWOŚĆ. Idę zobaczyć jak tam moje szachy. Przegrywam i przegrywam . Kiedy w końcu coś wygram? Chyba nigdy... :(

Gość ojejojejproblem
A idż mi tam stare baby żydowskie tylko siedzą. Rozwiodły sie z męzami i muszą się popisać przed koleżankami jakie są mądre. A inne znowu dzieci nie mają i też im wali. A mnie wyrzucili bo nie pasowałam do tego burdelu wiesz. A ile się tam nasiedziałam bez sensu. Powinnam order za to dostać. Ale cóz... w Polsce order dostać. To trzeba być niezłym psycholem. :( Jak mój ojciec na przykład. Ale matka nie dostała orderu - nie wiem czemu. Tego nie rozumiem. W sumie wydaje się być bardziej stuknięta w czerep niż ojciec a jednak on dostał order orła. Dziwne. Muszę to przemyśleć jeszcze.

Gość ojejojejproblem
Tam są albo stare baby żydowskie JUŻ CAŁKIE co się rozwiodły ze swoimi żydowskimi menelami albo takie , które wyszły za żydowską meline. Tak myślę. Tam tylko są Zydzi. Czemu? Trudno to orzec. lubią się. Nie świnią sobie . Wspominają Holokaust. Na początku nie było ich zbyt wielu, ale strasznie się później namnożyli. I leśnicy i nauczyciele. O nie - to juz jest chołota - nauczyciele. No i za chołotę mnie wzięto. Wolą gary z irlandii. Zmywak. Czy to ma więc sens? No żadnego nie? :( Jestem szczera. Jak gary z irlandii gór to sory, ale to nie ma sensu ŻADNEGO.

Gość ojejojejproblem
całą ta moja uczelnia z biegiem czasu zrobiłą się zydowską meliną wiecie. Nie odpowiada mi to bo jeszcze im uruchomię te komory gazowe jak dla mnie. I tyle mnie obchodzi ich holokaust.Ja też mam swój holokaust i zaraz komuś wpier...i tak dalej. A pierwsza oberwie stara baba z za ściany - moja sasiadka. :(

Gość ojejojejproblem
No bo wiecie z takiej irlandii to tacy światowi. A w tej średniej to samo. Ale co możesz widzieć ze zmywaka? Wodę nie. I oni ich wolą. I że są normalni. A ja nie? Już nie. No jak tak można. I tacy są OPĘTANI Żydzi. Czemu oni nie są w Izraelu? Światowi wielce. Oni są świniami. Zwykłe świnie niemyte.

Gość DR PSYCHOL
nie raz wystarczy jedno spojrzenie jsak widze

Gość ojejojejproblem
Mówię wam - jak widzicie Zyda to uciekajcie od innowiercy. Dlatego wyjeżdżam z Polski. Śmierdzi tu Zydami wszedzie. A co oni wielce potrafią? Robią burdel coraz gorszy i tyle. Tak jakby inni niczego nie umieli. tylko oni. Żenada :(

Gość al czemu ty patrzysz na to że
Żydzi czy że żydostwo??? ciebie powinna TWOJA kariera obchodzić, nie inni!!!!! TWÓJ doktorat!

Gość ojejojejproblem
Postanowiłam, że nie będę zadawać sie z Zydami. Tak właśnie myślałałam - ale z 5 lat temu. Teraz się załamałam i zaraz idę robić soie frytki i kurczaka. Zbliża się pora obiadowa. 5 lat temu dużo sobie myślałam. Ale żydzi i komunisci mnie unieszkodliwili. Teraz już trochę się zbieram w sobie, ale bardzo sie zmieniłam - zewnętrznie tez przytyłam. Nie wiem. Już nie chce robić kariery. Chcę LEŻEĆ I NIC NIE ROBIĆ OBECNIE. Chcę czytać ksiązki. Ew. pisać ksiązki. A najlepiej nic nie robić. Nic więcej mnie nie interesuje. Forsa z Nieba. Tyle.

Gość ojejojejproblem
Ptrzcie - 10.00 z groszami a ja w domu, nie? Nieźle mi idzie nic nie robienie obecnie. Ale za długo tak nie pociągnę bo mi sie skończą zapasy. Finansowe. A zastrzyk? Kto mi da zastrzyk następny?

Gość ojejojejproblem
Powiem wam tak - już dawno, dawno temu uważałam, że Zydzi są pier... i tak dalej. Widziałam pewnych tylko w banku. Wszystko co robili uważałam za niesprawiedliwe od A do Z. Ale później ze 150 osób zrobiło sie 10. A poza tym... ja lubiłam to co chciałam robić. Po co mi jakiś Zyd? No coś tam mnie wspomóz - najlepiej finansowo. Ale wiecie jacy oni - nie dość, że merytorycznie dno to jeszcze kasa - cisza. Oż wy szuje. I teraz jest coś takiego jak opinia - ja nie umiem do dziś powiedzieć skąd dobra opinia dla tego gościa. Ale ma dobrą oipinię. Przerażające. Moim zdaniem diabeł mnie przywiał na ten doktorat. I to jeszcze zaoczny. Dajcie spokój.

Gość idź se zrób ten obiad...
a tak w ogóle to za dużo myślisz. zamiast wziąć się za zmienianie realnie życia, to tylko otym piszesxz

Gość ojejojejproblem
Najgorsze jest to słuchajcie, ze ja już wszystko zapomniałam. Jest taka piosenka ZAPOMNIAŁAM TWOJE OCZY/ZAPOMNIAŁAM TWOJE USTA coś tam...ja już też wszystko zapomniałam co robiłam. A mam taki awers, ze miałam tam chyba jak przy kartfolach czy co - a ja to tak wszystko sie zgadzałam i mówiłam - a może mi sie przyda? albo to czy tamto. Ale mi się przydało. Chyba ...przytyło. To tak. Ale przydało? Wiecie jak to jest :( I po co ja to wszystko robiłam teraz się pytam idąc smażyć frytki. Zeby to jeszcze były jakieś przepisy kulnarne to wykorzystam - to się przyda. A reszta?

Gość figielku ona tu bywa raz na ja
kiś czas... może i jest normalna a może i nie, ale niech się kobita wyżali :P

Gość ojejojejproblem
Wiecie - jakbym poszła do szkoły kucharskiej to przecież też mogę iśc na studia i zostać dr dietetyki, nie? Jak zaczniesz od kuchcika to zostaje doktorat z dietetyki. I to ma sens. A reszta? Ale wszyscy liceum, liceum. I tak sie dałam zbałamnucić :( A kto wie? Może byłabym dziś szefową jakiejś francuskiej restauracji? Albo nie wiem kim... a tak - dno. :( I przez kogo to. Nawet nie powiem.

Gość ojejojejproblem
No szefową to nie. Ale na pewno mogłabym mieć jakiś kącik KUCHNIA POLSKA - powiedzmy w jakiejś restauracji OGROMNEJ - gdzie Włosi i francuzi i coś tam Mołdawia. I POLSKA. I ja bym robiła menu , pilnowała składników, a ktoś by pichcił. A tak co? :( Doktorat. A po co mi to? Nic z tym już nie zrobię. Kicham to wszystko. Za stara już jestem na to. Może gdybym była po rozwodzie... w sumie co. Przez to wtpilłam wszystko. Każdy po rozwodzie, a ja? Nawet sie nie rozwiodłam. Co za fujara, nie :(

Na uzupełnienie wiedzy nigdy nie jest za pózno :o :o :o tffu tffu :o miało być "edukację początkową " :o

Gość ojejojejproblem
E no - pewne tematy zawsze sobie uzupełnisz. Ale JAK MASZ TAKĄ POTRZEBĘ. Albo - dwa - możesz nie widzieć potrzeby, ale ktoś widzi bo po rpostu OGŁUPIEJESZ WŚRÓD dekli. To też jest pewnego rodzaju uzupełnianie wiedzy. No to rozumiem tak - jestem gruba i mam 25 lat. idę na doktorat z dietetyki. Ale oczywiście magistra mam już z czegoś tam. Taka wiedza i tak mi sie przyda. Ale moja? Do niczego. Bez sensu z której strony nie patrzeć. Poza tym - mam taką wiedze, że oni wszyscy tu tak nie dbają o tę przyrodę, tak ją maletretują, że nie wolno mi nawet pisać niczego wiecej o tym. bo to jest śmietnik wszystko. I to jest prawda. A oni tylko głoszą kult smiecia aparatem fotograficznym zwłaszcza. Musze sie zająć innymi tematami. Jakimi? No kulinaria. Tak myślę. No zdrowie, ale nie leczę. A gotuje każdy, nie?