Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 2x mama a moze nawet trzy

Trzecie dziecko

Polecane posty

tak myślałam ..No tródno każdy jest inny.i każdy ma inne zdanie.Pozdrawiam

Gość zielonaaa88
A ja mam 26 lat i 4 letniego synka, wiedzie nam się bardzo dobrze ale jakoś nie możemy zdecydować się na drugie-niestety, tak nam jest wygodnie!

"skoro ludzie nie mają pracy to też wina Boga czy rządzących?" Chyba Boga wg ciebie? Jak wytłumaczysz sytuacje wielu rodzin które mają dużo dzieci i Bóg coś im nie daje pieniędzy ? Czy uważasz może że jesteście lepsi i wami Bóg się zajmuje, a innymi nie?

oczywiście że nie czuję się lepsza od innych poprostu jakoś nam się wiedzie i wiem że nie jest to szczęście tylko pomoc Boża.Niestety nie znam Bożych zamiarów i celu jaki ma w tym wszystkim.Jestem tylko maluczkim człowieczkiem.Pan Bóg jedynie zna odpowiedź na to pytanie.

no to dlaczego niektórym Bóg nie pomaga? Nawet kościół gani już taki sposób myślenia. Powinnaś raczej myślec tak: Bóg dał mi rozum żebym mogła nim myślec i wymyślec, że nie można decydowac się na kolejne dzieci, jeśli nie ma się możliwości finansowych.

Gość zielonaaa88
Ależ się uczepiłaś, daj już spokój :(

jak miałam 2 dzieci powodziło nam się bardzo dobrze potem było gorzej i dowiedziałam się o 3 ciąży mąż chciał żebym usunęła ja miałam z początku takie myśli ale nigdy bym tego nie zrobiła wolała bym oddać.potem zaczęło nam się układać min mąż dostał lepszą pracę zawsze starczało.

nie potrafię odpowiedzieć na pytanie dlaczego inni mają a inni nieJa się modję codziennie i powierzam Bogu całe moje życie i ufamCo mam więcej napisać.

są na Swiecie ludzie wierzący i nie wierzący ja należe do tych pierwszych a na pewno chcę należeć

Gość mama po raz drugi
Dzieciatka-nie ma sie czego wstydzic.Ja mam polroczna coreczke i wczoraj odkrylam,ze jestem w kolejnej ciazy-planowanej,bo chcialam miec jedno po drugim:) Ale fajnie:)Teraz tylko do gina trzeba isc,zeby sprawdzil,czy wszystko ok.

Gość Patologia to pozbywa się 3ciej
i kolejnych ciąż :) Troje to nie gromada i zdrowi, pełnosprawni rodzice są w stanie zarobić na nie. Po prostu potomstwo nie chodzi w różowych tiulach z cekinami, nie jeżdzi quadami oraz nie nosi komórek do szkoły :) Jedzą normalnie... :P

Gość i to życie to wegetacja
za 1500 zł wynagrodzenia męża, 5 osobowa rodzina w tym 3 dzieci jedzą normalnie, chyba trzy kromki chleba dziennie bo na co więcej może wystarczyć.

Gość chciałabym mieć kiedyś
troje dzieci. Autorko, gratuluję. Jeśli mogę zapytać, nie pracujesz?? Ja pracuję i to dużo i dlatego też nie mam dzieci rok po roku. Mam jak na razie blisko dwuletniego synka. Jak się pracuje (nie chałupniczo) i chce się pracować nadal, to nie da się mieć dzieci z maleńką różnicą wieku. Przynajmniej w moim zawodzie... Pozdrawiam

Gość monic19852
no temat bajka poprostu...............