Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kfylodo

czy wasze dzieci mają palec serdecznyten koło małegodłuższy od wskazującego?

Polecane posty

Gość kfylodo

Moja córcia tak ma i przed chwilą przeczytałam żę tak mają dzieci z autyzmem i bardzo się martwię napiszcie czy wasze dzieci tez tak mają

co za bzdury!:D ten palec na ogol jest dluzszy od wskazujacego.:) chociaz pamietam, ze jak bylam mala, to mialam ten palec krotszy, ale chyba urosl:D;)

Oglądałam kiedyś program w telewizji i w nim pewien naukowiec robił badania na grupie sportowców wyczynowych i zwykłych ludzi. Wynikało z tych badań że duża większość sportowców ma właśnie palec serdeczny dłuższy od wskazującego i miało to być efektem tego, że w życiu płodowym ta grupa ludzi była wystawiona na wyższe dawki testosteronu. Dzięki temu hormonowi byli z góry wskazani na sukces w dziedzinach sportu wyczynowego. Oczywiście czy ktoś zostanie rekordzistą nie zależy tylko od tego ale od wielu innych czynników. Mój mąż, syn i ja mamy dłuższe palce serdeczne, córka ma krótszy. Zapewniam Cię że wszyscy jesteśmy zdrowi:)

Gość gruszkakula
LOL :-D Ja też tak mam ;-p

Gość mozzzozolek
a moja kuzynka ma kciuk tak samo długi jak wskazujący, i żyje zdrowo

Gość 2008
ja tez mam dłuższy od wskazującego....mam autyzm :D:D:O:P

Gość ja też mam dłuzszy
od wskazującego, kciuk wygina mi sie niemal pod kątem prostym ponadto drugie palce u stóp mam dłuższe od pierwszych.:classic_cool: