Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kotka222

Piosenka na pierwszy taniec na weselicho

Polecane posty

Gość zaraz zaraz.
pytanie do fanów Tomczaka - jak wy się uczycie tego tańczyć??

O! Cześć zaraz, zaraz :D tez się zastanawiałam nad tym jak ludzie tańczą tą piosenkę... ja niby problemu z tańczeniem nie mam, ale... :/

Gość HellBoy B.
Do Ewelina 1985: rozumiem, ze w związku z tym, że wychodzisz za obcokrajowca polskich odpowiedników określeń \"flower girls\" i \"page boy\" to już nie znalazłaś?.. no to faktycznie w dupce Ci się przewróciło... ale Twój wiek wiele tłumaczy. Zgroza.

Gość zaraz zaraz.
wkrótce zobaczę to na własne oczy :)

Gość zaraz zaraz.
no niestety :( ani to zagrać ani zatańczyć ;) będzie ostra jazda hehehehe, wiesz droga Golllumko to jest tak samo jak z repertuarem, ludzie maja duże wymagania i różne gusta, a prawda jest taka że większość numerów nie nadaje się do zabawy, troche zaufania do zespołów, taki apel ;) ;) ;)

zaraz, zaraz - Ty to masz niezłą jazdę :) Różnice kulturowe, różnice pokoleń, gustów... ojej... A my tam mamy "Walc Barbary i Bogumiła" z "Nocy i dni" :D

Gość zaraz zaraz.
dobry walc nie jest zły, szkoda że ludzie nie potrafią go zatańczyć, oprócz starszego pokolenia oczywiście :)

dokładnie potrafią - wystarczy popatrzeć jak są szkoły tanca oblegane... My sami chodziliśmy pół roku - rok temu skończyliśmy, ale umięjętnosci przetrenowane przy różnych okazjach zostały

Gość zaraz zaraz.
z góry wszystko wygląda inaczej, będę się upierał że 80% nie potrafi

Gość czarna koala
zaraz zaraz - walc z Trędowatej niestety trochę źle się kojarzy :D

ale Tomczaka to bym się bała zatańczyć - może by Wam ktoś jakiś układ ułozył?!

Gość zaraz zaraz.
jestem tylko ciekaw opinii bo moim zdaniem też się nie nadaje na pierwszy taniec, co nie znaczy że jest wyjątkowo piękny :) Co z tym Tomczakiem, próbował ktoś zapląsać ?? ;)

ja się Tomczaka nie podejmuję!!!!!!! chociaż problemu z poczuciem rytmu nie mam. Zaraz, zaraz - dobra - jestem w stanie się zgodzić z Tobą, ale pamietaj że ja należę do tych pozostałych 20% :p

Gość a my stwierdzilismy ze
nie bedziemy na sile probowac "walcowac", ani nie bedziemy wisiec na sobie przy jakims ckliwym smencie i mielismy "the time of my life" z filmu dirty dancing i jak dla nas byl to najlepszy wybor :D Podczas tego pierwszego tanca, dzięki temu, że był bardziej żywiołowy niż walc, itp, zszedł z nas cały stres ;) Pierwszy taniec rzecz gustu, ale dla nas to byl strzal w 10.

Gość a my stwierdzilismy ze
aaaa i to, że nie chcieliśmy walca nie wynika z tego, że nie mamy poczucia rytmu, czy że nie potrafimy tańczyć, poprostu byłiśmy już kilkakrotnie świadkami pierwszych tańców podczas których pary które miały pokończone kursy, tak się plątały.... Stres ;) Nic na to nie poradzimy :D

Gość zaraz zaraz.
Gollumko moja droga przy Tomczaku poczucie rytmu wręcz przeszkadza ;) ja jak coś wypije to też uważam że jestem w tych 20% ;)

To może zaproponuj tym od Tomczaka, żeby coś w drodze z kościoła do domu weselnego, też coś procentowego "zażyli"? Może się przydać :D

Gość zaraz zaraz.
żeby to zatańczyć musieliby mieć ze 100km do przejechania ;)) nie no żartuje, nie chce obrazić nikogo kto tę piosenkę wybrał, ale współczuje im bo naprawdę ciężko do niej tańczyć

my chyba zdecydujemy się na elvisa, którego podała ewelina ;) ewentualnie na przeróbkę na walca angielskiego "michelle" beatlesów :)

My wybraliscmyy tzn ja wybralam ,,rękawiczki,, joanny zagdańskiej

Gość jkkkkk
my mieliśmy Lady Pank, nie pamietam tytułu, ale było coś w tekście że "płyniemy bałą łódką". I nie żałuję. Było super

Oto kilka propozycji dla tych, którzy jeszcze nie wybrali: Dla lubiących stare, wypróbowane kawałki: A. Jantar: „Moje jedyne marzenie” A. Jantar: „Pozwolił nam los” K. Krawczyk „Weselne preludium” K. Krawczyk „Bo jesteś Ty” Z. Wodecki „Oczarowanie” Z. Wodecki „Z tobą chcę oglądać świat” A. Zaucha „Wymyśliłem Ciebie” S. Krajewski „Wielka miłość” S. Krajewski „Biały welon” S. Krajewski „Każdy swoje dziesięć minut ma” Lady Pank „Zawsze tam gdzie Ty” Kancelarya „Zabiorę cię” Dla lubiących w miarę nowe wypróbowane kawałki: Sławek Uniatowski „Kocham Cię”(sama ją miałam na weselu) Andrzej „Piasek” Piaseczny „I jeszcze” Kayah i Kiliański „Prócz Ciebie nic” Paulla „Od dziś” Afromental „Pray 4 love” Łukasz Zagrobelny i Hania Stach „Ty i ja” Natalia Kukulska „Zakochani” Dla lubiących stare, zagraniczne i wypróbowane kawałki: Elvis Presley „I can't help falling in love” Elvis Presley „ Love me tender” Wet, wet, wet „Love is all around” Frank Sinatra „ Strangers in the night” Nat „King” Cole „When I fall in love” Roy Orbison „Unchained melody” Dla umiejących tańczyć walca: Irena Jarocka „Wymyśliłam Cię” Irena Santor „ Walc Embarras” Z. Wodecki „Oczarowanie” inaczej walc „Fascination” Walc z „Nocy i dni” Whitney Houston „You light up my life” Andy Wiliams „Speak softly love” Dla mających duuuże poczucie humoru: Hanna Banaszak „Filozofia małżeńska” (dla niej) „Pudzian band”- „Takich już nie ma” (dla niego) To by było na tyle, mam nadzieję, że pomogłam. Pozdrawiam i życzę wiele szczęścia na nowej drodze życia Maja