monixa1 0 Napisano Czerwiec 17, 2009 Brałam Syndi-35 przez 12m-cy zrobiłam sobie przerwę 5-m-cy miesiączkowałam prawidłowo choć bardzo żle sie czułam(silne,bolesne jajeczkowanie,bóle głowy oraz bardzo ciezkie ołowiane nogi.Wiem,że to mogą być sprawy zakrzepowe,ale tak sie złożyło,że nie doszłam do lekarza z innych powodów...chciałam zmienić metodę antykoncepcyjną na inna nie chcę spirali,a reszta chyba nie będzie dobra,bo chyba mam problem z żylakami i mam problem jakbyś mógł ktos doradzić będe wdzięczna.Drugi problem to taki ,ze wzięłam po tej przerwie Syndi-35 zgodnie z instrukcją 03-06-2009 okres(6dni) i od 15-06-2009 plamienia,a dzisiaj tj.17-06-2009 znów miesiączka ,a ja na jutro zapisałam sie do lekarza nie wiem czy moge isc w takim przypadku?Przy okazji sie wystraszyłam, ponieważ mam od trzech dni taki silny ból piersi(szczgólnie brodawek)i wyciek z jednej piersi(kolor biały) w 98%nie jest mozliwa ciaża,ale nie wiem co mam mysleć napewno iśc do lekarza,ale podzielcie sie doświadczeniami ,bo zwarjuje! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach