Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dgs

zostawil mnie po 4 latach bo przytylam....

Polecane posty

fifi85 co innego zakochać sie w kobiecie, która nas pociąga i patrzeć na jej tycie i zapuszczenie sie a co innego zakochac sie juz w takiej zapuszczonej i grubej. Są mężczyźni ktorzy lubia taki typ kobiety. Twoj 1 facet lubił chude, drugi lubi grube. To normalka. Są tez tacy którzy mimo ze ich kobieta przytyje nie odejda, bo... łaczya ich kredyty, dzieci, rodzina, bo maja wspolne mieszkanie, bo maja za malo odwagi by odejsc, bo sie boja, bo, bo bo...

Gość Katakumbaxxx
MEZCZYŹNI WOLA ŁADNE, ZGRABNE DZIEWCZYNY, A NIE KASZALOTY.CHODZĄCA WULKANIZACJA NORMALNIE. NIE DZIWIE SIĘ, WCALE. WIDZE KASZALOTY JAK NA MNIE PATRZYCIE NA ULICY, W ZYCIU NIE BEDZIECIE TAK DOBRZE WYGLADAĆ.

Gość JEY JEY
NO NAJPIERW SIE ZAPUSC JEDNA Z DRUGA A POTEM-ON MNIE ZDRADZA. ALBO URODZILAM MU DZIECKO MAM PRAWO BYC PUZYSTA A ON MA MNIE KOCHAC TAKA JAKA JESTEM. bZDUUUURA

Gość wweweaaa
To co facet nie ma prawa powiedzieć że jego kobieta zamienia się powoli w "wielki wór smalcu" i że mu się przestaje podobać. 80kg to już sporo, nie wiem jaki autorka ma wzrost... Ale facet ją poznał jak ważyła 65kg i miała ładne ciało. i nagle tyje i facet nie ma pewności że za kolejne 4 lata nie utyje kolejnych 15kg. Autorko zapisz się na siłownie, rower, basen. Dużo ćwicz i waga zmaleje szybciutko i namiętność wróci...

Gość rycząca trzydziestka
nie wiem czemu kobiety ciągle piszą że przytyły po tabletkach anty,biorę 10 lat i przytyłam jedynie w ciąży kiedy nie brałam no ale to raczej normalne.źle dobrane tabletki albo przyczyna tkwi gdzieś indziej,macie już faceta to sie zapuszczacie,a zawsze kożna zwalić na tabletki.

Gość przytyć można z różnych
powodów. Ja też ostanio przytyłam, bo siedziałam w domu, nie maialm pracy i dopadła mnie coś na kształt depresji, albo i ona. przytyłam ok 10kg, teraz mam prace , zajęcia i powoli się odchudzam a mój facet jest ze mną, nie mowi mi ze jestem gruba ale popiera dietę i ćwiczenia. a facet który zaostawia dziewczynę, bo jest gruba znaczy że się nią po prostu znudził. i tyle.

Co do tabletek anty to ja sie nie zgodze... po Dianie przytylam 7 kg :O a teraz biore yasminelle i nic kompletnie nic nie przytylam. A teraz nie pracuje,a w czasie brania Diane pracowalam i to ciezko.. A do autorki.. ja bym sie zastanowila nad sensem powrotu,bo rzeczywiscie tak jak ktos mowil... w chorobie tez powie,ze jestes nieatrakcyjna i Cie zostawi?

Albo za pare lat bo bedziesz miala zmarszczki,a jak Cie poznal to nie mialas... :O i najczesciej mowia to najwieksze wiesniaki co to sie maja za chodzace idealy

ale choroba nie bedzie jej winą a zapuszczenie sie tak. Człowiek nie ma wpływu na to na co zachoruje a widząc narastajace kg wie, ze musi coś zrobić i ze moze coś zrobić zeby nie dopuścić do roztycia. To 2 rożne rzeczy i nie można ich porównywać. Gdyby moj zachorował wspierałabym go i nie zostawiła bo mam taki kaprys - gdyby tył i nie słuchał moich prosb, nalegań, błagań to bardzo by sie zdziwił.

Gość kalinkaczerwona
ja przytylam po Diane tez ok 7 kg :( masakra jakas

Gość pink suede
moja jedyna rada: odpowiedz - skarbie, ja przytyłam, ty zgłupiałeś. Ja schudnę, ale Ty juz nie zmądrzejesz. I trzaśnij drzwiami

Gość lenaoolena
ostatnia rada super , wiesz moim zdaniem facet mial cie dosyc tzn to ,że przytylas to tylko pretekst. Dziwi mnie ,że nie widzial jak tylas , żeby ci powiedziec deliktanie zacznij cwiczyć tylko zdnia na dzien BACH odchodze bo przytylaś. Moja rada jest taka , schudnij i znajdz innego, bo ten twój facet to jakis gnojek, widac na czym opiera związek. Ciekawe czy jakbys np stracila reke czy noge nadal bylby z Tobą , myśle ze nie.

Gość lenaoolena
a i jeszcze jedno , schudnij dala siebie a nie dla niego. Dziwne ze najczęsciej to faceci po slubie sie zapuszcaja , wielkie brzuchole , łysinka a kobiety częśto wyglądaja nadal atrakcyjnie i jakos kobiety nie rzucają swoich slubnych dla boskiego mlodzienca.

a i jeszcze jedno , schudnij dala siebie a nie dla niego. Dziwne ze najczęsciej to faceci po slubie sie zapuszcaja , wielkie brzuchole , łysink tia zwłaszcza ta łysinka mnie ujęła:D nie wiedziałam, że to można kontrolować :P a tym bardziej specjalnie zapuszczać :P natomiast tycie- owszem - mamy na własne życzenie:P

kobiet nie rzucaja swoich slubnych bo mysla "inaczej". Mało ktora zrezygnuje z ciepłego domku, stabilności, bezpieczenstwa bo facet sie zapuścił. Wolą w ciszy i samotności znosic jego tycie. One po prostu nie potrafia powiedziec czego chca, czego oczekuja, co im sie nie podoba, bo sie boja wywołać kłótnie i awanture z tego powodu. Natomiast faceci sa bardziej otwarci, mowią co chca i mi sie to osobiście podoba. Ja nigdy nie byłam zbyt aktywną osobą. Ważę poniżej 50 kg i nigdy nie lubiłam ćwiczyc bo bałam sie ze ta wage strace. Moj facet natomiast juz na starcie wytłumaczyl mi jakie on ma podejscie do sportu. Wyjasnił co mi da ruch, co na tym zyskam. teraz mu za to dziekuje bo wagi nie straciłam a zyskałam mase miesni, w nogach, brzuchu i wygladam lepiej niz wczesniej. Ktos by mohgł powiedziec, ze chciał mnie zmienic, ze zostawiłby mnie gdybym przytyła. Mozliwe... ale go posłuchałam i jestem z tego zadowolona. Zamiasty sie obrażac i puszczac fochy bo facet zwrócił nam uwage powinnyscie go czasem posłuchać.

Gość k-j
co wy gadacie? ma go kopnac w dupe? raczej podziekowac za otwarcie oczu! 15 kilo w 4 lata... i: 'no faktycznie troche sie zaniedbalam...' dziwisz sie, ze mu sie odechcialo? w takim tempie to nawet bez pretekstu dzieci po 20 latach zwiazku bedziesz wazyc 155 kg. i co niby mialoby sie zmienic, zeby to nie nazstapilo? gdyby cie nie zostawil to kiedy bys sie obudzila? ale po drodze na pewno pojawiloby sie jakies dziecko albo dwojka i wtedy to juz masz spokoj, bo to swietny pretekst do zmiany sylwetki. i oczywiscie masz racje, ze to jego wina. cwok jeden, patrzy tylko na powloke zewnatrzna seksista jeden.

Gość gość
Mój mężczyzna zostawił mnie 27 lutego po 12 latach bycia ze sobą. Nie umiałam sobie z tym poradzić. Wiedziałam że jedyną szansą dla mnie jest Go odzyskać. I tak też uczyniłam. Wszystko dzięki urokowi miłosnemu ze strony http://urok-milosny.pl – wrócił do mnie i jest jak dawniej, a nawet lepiej.