Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AnuLkA13

bardzo ważne

Polecane posty

Gość AnuLkA13

Idę do gimnazjum od września. I stąd moje oburzenie i zmartwienie. W podstawówce dyrektor pozwalał nam korzystać z telefonów na przerwie a teraz się dowiedziałam że tylko w sekretariacie można korzystać ze szkolnego telefonu. Nie można malować paznokci nawet na kolor bezbarwny, nie można robić lekkiego makijażu, nie można nosić długich kolczyków tylko można takie małe wkrętki, w języku nie można, ani w pępku można tylko mieć w uszach takie małe. Nie mogą mieć również chłopacy kolczyków nawet takiego małego w jednym uchu, całować na przerwie nie można się. Zastanawiam się co właściwie można? No raczej nic. Jak jest u was w gimnazjum?

Gość pierdol to
bezkitu... chyba bym ocipiała... co? zabiorą ci telefon, wyciągną kolczyki z uszu? hahahha.. a moze jeszcze wychowawczyni bedzie co rano przychodzic z plynem do demakijarzu twarzy :D

Gość AnuLkA13
no łatwo powiedzieć, trudno wykonać to w końcu dyrektor, ale to gimnazjum jest popierdolone....

Gość AnuLkA13
chciałabym ale mój tata był na zebraniu w zeszłym tygodniu i w każdej klasie jest płyn do demakijażu i waciki jak ktoś orzyjdzie w makijażu to idzie zmywać a za kolczyki i paznokcie to zachowanie leci w dół.

z jednej strony ograniczenie wolności w jakims tam stopniu a z drugiej może jak młodzież nie będzie wygladać jak małe zdziry to będzie mniej ciąż wśród nieletnich chociaż wątpię będą się parzyć po szkole ;/ a tipsy można mieć?:D

Gość AnuLkA13
bardzo śmieszne... a na wf tzreba mieć spodnie 3/4 albo długie no mogą być krótkie ale nie za krótkie i mają być granatowe a bluzki białe z krótkim rękawkiem

Gość AnuLkA13
to nie wiem, ja się nie przejmowałam w podstawówce i w końcu nam odpuścili ale w tym gimnazjum jest rygor i wogóle najbardziej zbuntowani nie mają szans...

Gość AnuLkA13
to nie katolickie gimnazjum tylko prywatne gimnazjum w sopocie i ide z przyjaciółkami ale i tak jest do dupy

Gość AnuLkA13
nie wiedziałyśmy o tym regulaminie w eszłym tyogdniu szok i już nie ma odwrotu bo papiery złożone klasy przydzielone...

Gość ja pyeedolle
idź się utop w takim razie. nie mogę z takich panienek, w szkole takie porządne a po szkole dają dupy na prawo i lewo i wyglądają jak tokio hotel. takie straszenie zawsze na początku, tego nie wolno, tamtego nie wolno a i tak każdy na to leje.

Gość co z tego
widze,ze nic sie nie zmienilo odkad sama chodzilam do gim (jakies 8 lat temu?? :-p) na poczatku bylo dziwnie ale da rade sie przyzwyczaic najgorsze byly niezapowiedziane kontrole - przychodzi dyrektorka na lekcje i karze pokazywac dlonie - czy aby ktoras panienka nie ma za dlugich i pomalowanych paznokci ;p sama zostalam wezwana do dyra za pomalowanie ust :D nooo niewesolo bylo, ale czego szkola nie zrobi,zeby podniesc poziom :-)

Gość AnuLkA13
taaaa ostatnia wypowiedź najlepsza chyba oleje te zakazy, ale wiesz co debilu może ty dupoy najesz bo ja mam chłopaka i jestem porządba :P

Gość ja pyeedolle
a co to znaczy "dupoy najesz bo ja mam chłopaka i jestem porządba"? nie pisze, że jesteś dziwką. chodziło mi o to, że bez sensu jest być inna osobą w szkole a inną poza nią. wyglądasz inaczej-inaczej się czujesz. na początku wszyscy będą się dostosowywać, nauczyciele i dyrekcja będą straszyć obniżeniem zachowania. później już lajcik :)

Gość o kuffa
widac wakacje ida. ;/ znowu oblezenie pokemonow.