Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona DDD

powody braku otrzymania raportu dostarczenia sms?

Polecane posty

Gość ona DDD

wysłałam kumus smsa wczoraj ok 14.00 i mam tyle ze sms wysalny ale nie dostarczony. tak jest jak ktos ma wyl tel lkub jest poza zasiegiem, sa jakies inne powody? moja siec to pley a tej osoby orange. to ma znaczenie ? po jakim czasie dostane wiadomosc ze sms nie zostal wysłany, bo chyba jest cos takiego ze po uplywie jakiegos czasu jest on anulowany. wie ktos ? :)

Gość sms to niepewny środek
poza zasięgiem wyłaczony telefon operator ma awarię, bo mu swiatłowody upier.d.oliła koparka operator ma awarię, bo wichura zdarła anteny operatoruaktualnia oprogramowanie i zagubił część danych :-P usunięcie sms z systemu następuje po czasie ... zależnie od ustawień operatora

Gość sms to niepewny środek
nie ma powiadomienia, że sms usunięto : po prostu nie dochodzi i już, nikt się przejmuje błahym smsem choćby dla ciebie był najważniejszy wiele razy zdarzało mi się, ze sms nie doszedł do mnie lub ode mnie, zwłaszcza jak mi na nim zależało :-O bo jak wyślesz jakieś głupoty to kurczę zawsze dochodzą :-P

Gość ona DDD
no wlasnie :D to jest strasznie glupie ale i wazne :D lepiej by juz bylo gdby on nie doszedł :D

czasami jest tak , że raporty nie dochodzą albo spóźniają się miałam tak kilka razy, że najpierw osoba mi odpisała na smsa a dopiero później dochodził raport :o

Sprawdz czy nie masz zbyt zapełnionej skrzynki nadawczej. 2-sprawdz czy wlaczylas raporty w ustawieniach.

Gość A TE ....
to takie dzialania orange, do play nie wysylaja hahahahaaha :D :D pusc "biedaka"

Gość ona DDD
no nie przyjedzie, nie przyjedzie :D biedne porzeczki :D i o co chodzi z tymi dzialaniami orange ?

Gość ona DDD
juz nic nie robie lepiej :D poczekam na jakis raport :)

Gość ona DDD
kiedys po 2 dniach chyba jesli dobrze pamietam to doszlo ze niedostarczona tu chyba tez tak bedzie. a jak nic to powiem taie jak bedzie z nim rozmawial zeby go w ramach rwaznzu na jakas wodke zaprosil czy cos :) jak bedzie chcial to przyjedzie :)