Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a ja jej chce pomóc

Moja siostra jest w ciąży i boi się wychodzić z domu

Polecane posty

Gość a ja jej chce pomóc

Moja siostra ma 18 lat. Jest w 2 miesiącu ciązy. Wcześniej przez około 4 lata chodziła z pewnym chłopakiem rok od niej młodszym. Był strasznie zazdrosny. Jakieś 6 miesiecy temu rozstali się ale on wciąż ją nachodził. Znalazła sobie super chłopaka ale tamten wciąż nie daje jej spokoju. Teraz jest w ciązy z obecnym chlopakiem i planują ze soba byc. Jednak moja siostra boi się wychodzic z domu bo gdy ten były się dowie ze ona jest w ciazy to na pewno jej coś zrobi. Już wiele razy jej groził i bił z jej obecnym chłopakiem. Wiem że brzmi to patologicznie ale mamy normalna rodzine tylko ten jej były chłopak.Moja siostra powiedziała ze na policje nie pójdzie bo to i tak nic nie da a on bedzie sie później mścił. Co ma zrobic? Była któraś w takiej sytuacji?

Gość taaaaasru
normalna rodzina, a 18sto latka po 6 mcach w ciaze zachodzi bbuahahaha

Gość a ja jej chce pomóc
No moja siostra to zawsze jakieś problemy stwarzała...

a ja mam niecale 19 i w ciaze zaszlam po 5 miesiącach xD..................rodzina patologiczna ---> mama poprostu caly dzien chla,tata lezy w rynsztoku a ja seksy dla zabawy uprawiam :P

Gość w serwisie powiedz
po jakich 6 miesiacach? Ty chyba liczyc nie umiesz 6 miesiecy temu sie rozstała z tamtym a jest juz w 2 miesiacu ciazy..czyli jesli z jednego zwiazku w drugi wskoczyła bez zadnej przerwy to po 4 miesiacach zaszła w ciaze.. 18latka zachodzaca w ciaze po 4 miesiacach to nie patologia? toz to czysta patologia w całej okazałości...

Gość a ja jej chce pomóc
Dobra.. juz po niej pojechałyście to teraz możecie powiedziec jak jej pomoc?

Gość w serwisie powiedz
i co i jestes z siebie dumna ze po 5 miesiacach spotykania z kims w ciaze zaszłas? nawet tego człowieka dobrze nie znasz a juz sobie dziecko z nim zrobiłaś...to nie jest normalne moze zrozumiesz jak dorośniesz...

Gość w serwisie powiedz
jej nie idzie pomóc...osiągneła taki poziom głupoty ze tak naprawde gdyby nie ochronna polityka panstwa w dorodze ewolucji by wygineła.

Gość a ja jej chce pomóc
Nie ma w polsce czegoś takiego jak zakaz zbiżania się podobno. Tak słyszałam w tv. Takie coś to tylko w CSI jest :) Siostra skończyła szkołe w swoje 18 urodziny... nie chciała dalej chodzic. Chodziła do zawodówki ale nie zdała :(... wiem ona straszna jest.

Gość anka121435
ona pisze o siostrze a nie o sobie ludzieee

Gość a dziecko pewnie
nazwie Nikolka,Dżesika albo Brajan.:O

Gość co was tak dziwi
ale z was buraki, większość waszych rodziców brała ślub z powodu nieplanowanej ciąży! zapytajcie lepiej ile się znali zanim wpadli:/

Gość anka121435
niech się hajtnie z chłopakiem i cóż niech się wyprowadzą z tego miasta miasteczka czy wsi innej rady nie ma :/

Gość a ja jej chce pomóc
Wiem. Tyle że rodzice już dawno ją skreślili to teraz mieszka u ciotki . Ona daleko nie zajdzie to wiadomo. Dziecko jakoś może bedzie sie dało wychowac bo rodzina dalsza jej pomoże tylko problem z tym chłopakiem a nie z nia.

Gość hahahaha no to niezła patology
u was :D dziwka bez szkoły :D

Gość a ja jej chce pomóc
Ona sie z nim nie ożeni. Jak można się z kimś ożenic z kim się jest kilka miesiecy. Poza tym wiadomo ze taki zwiazek wiele by nie przetrwał.

Gość w serwisie powiedz
myslisz sie głowny problem jest z Twoja siostrą...jak taka osoba ma wychowac dziecko? z czego je utrzyma? z pomocy rodziny chyba...załosne...

Gość hahahaha no to niezła patology
gimnazjum? pff... a co to jest?

Gość taaaa nasi rodzice
moi wzięli slub z tego powodu, że za 5 lat miałam sie pojawić jako pierwsze dziecko.:classic_cool:

Gość w serwisie powiedz
masz racje ona sie z nim nie ozeni bo nie moze co najwyzej by mogla wyjsc za niego za maz...co nie zmienia faktu ze skoro potrafili zrobic to teraz powinni dziecko wcyhowac razem zamieszkac i byc odpowiedzialni a nie juz szukac kto z rodziny pomoze...jak bedziecie ja wyreczac to za rok bedzie kolejne za dwa znowu i tak az jej sie nie znudzi z brzuchem łazic...

Gość spokojnie ludziska
może kiedyś usłyszymy o nich w reportażu w Interwencji czy Expresie Reporterów.:classic_cool:

Gość a ja jej chce pomóc
Pracuje od roku w barze i zarabia. Bedzie jednak musiała ja rzucic gdy zacznie byc widac bo szef wywala kobiety w ciazy. Rodzina jej pomoże. Ciotka nie pracuje a wychowala 2 dzieci które teraz już wyszły z domu.

Gość dfrbdfg
wystarczy sprawe zlozyc do sadu i facet dostanie zakaz zbliznaia sie, ten zakaz w polsce istnieje, istnieje we wszystkich cywilizownaych kjrajach! wiem po sobie bo moj ojciec bil matke i doswtal zakaz zblizania sie na odleglosc 1km do mnie mamy i siostry