Amant Wszech Czasów k.odwetowa 0 Napisano Czerwiec 18, 2009 Przyznam nieskromnie że na kilku byłem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nieebieskooka 0 Napisano Czerwiec 18, 2009 i ja :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mistrz cientej riposty 0 Napisano Czerwiec 18, 2009 Chyba w charakterze zielonego sukna na stole prezydialnym;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jija 0 Napisano Czerwiec 18, 2009 Ja też się przyznaje ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tesco dla ciebie dla rodziny 0 Napisano Czerwiec 18, 2009 za rzadko bywałam w szkole - nie poznali się na mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hinatka 0 Napisano Czerwiec 18, 2009 i ja też! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Jarek napisz czemu Napisano Czerwiec 18, 2009 Schowaj sie Doda hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Brzydki Niski Beznadziejny 0 Napisano Czerwiec 18, 2009 tylko jakimś cudem zajmowałeś ostatnie miejsce? czy nie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Muller 0 Napisano Czerwiec 18, 2009 ja z polskiego i z angielskiego na olimpiadach ale tylko w gimnazjum. bylam raz z historii ale gowno z tego wyszło:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Czerwiec 19, 2009 JA :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Amant Wszech Czasów k.odwetowa 0 Napisano Czerwiec 19, 2009 Przynajmniej tam mnie doceniali:P.A tutaj to niestety zawiść i kpiny:O. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kotek_motek 0 Napisano Czerwiec 19, 2009 ja też byłam. fajne są olimpiadki;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach