Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zła zazdrosna

Głupota chyba... a ja się wkurwiam!!!

Polecane posty

i jak ową blondyneczkę z szarymi oczkami wytarga PRZYJAŹNIE za kudły pewien rudzielec-a potem wsiądzie do limuzyny regresa jakby nigdy nic- to to będę ja:P

ike! czemuż ach czemuż chcesz mnie wytargać????? nie chcę ale muszę :P

Hahahahaha no chyba że tak - to... targaj dowoli :D A gdzież to Pan błękitnooki się podział... ?? A niebiewskie oczka jak rozumiem w ciemnej oprawie?? :)

A gdzież to Pan błękitnooki się podział... ?? po marchewkę poszedł wyjątkowo szybkim krokiem

A niebiewskie oczka jak rozumiem w ciemnej oprawie?? taaaa zaraz będą w fioletowej:)

Mało_stanowczy - bardzo miło mi było z Tobą pogadać po paru miesiącach przerwy ;) miłego weekendu i już standardowo - słodki buziak centralnie w usta 👄 :D Ike - miłego również i Regresik gdziekolwiek jesteś - MIŁEGO WEEKENDU :D

Aaa oprawa oczu... mam nadzieję że jednak nie będzie fioletowa aniu:) nie bądź samarytanką myśl egoistyczne o swoich włosach:)

Gość dzieci ike
kurfffa wracaj do garów :o 😭

Nie mam powodów żeby się o swoje włosy obawiać wcale nie twierdzę inaczej:) ale jak zobaczysz jakąś rudą to na wszelki wypadek przyspiesz kroku:)

Tak.. mam.. dość gęste i puszyste... zwłaszcza te na nogach i pod pachami :D:D kaman - nie szykuj się na mnie bo jest ktoś kto mnie obroni i Tobie skalpa zerwie :P :D

Mi też było bardzo miło :) Oprócz miłego weekndu życzę miłego przyszłego tygodnia bo idę na zasłużony urlop:) Buziaki:) Ike, nie bij Ani:)

M.._s... - żyj szybko , kochaj mocno , ale nie umieraj młodo na tym urlopie ;) bo po powrocie chciałabym jeszcze z Tobą pogadać :) Miłego wypoczynku ;)

nie szykuj się na mnie bo jest ktoś kto mnie obroni ja????????????? a czy ja pisałam coś o sobie??? tak przyjaźnie cię ostrzegam:) ponoć rude są wredne :)

« poprzednia | 1 2 3 14:26 [zgłoś do usunięcia] ike i jak ową blondyneczkę z szarymi oczkami wytarga PRZYJAŹNIE za kudły pewien rudzielec-a potem wsiądzie do limuzyny regresa jakby nigdy nic- to to będę ja Dlatego myślę że to Ty :D tylko nie wiem czemu? zazdrosna jesteś czy jak?? :)

M_s - o młodości nie świadczą lata... tylko samopoczucie człowieka ;) A Ty z usposobienia... wydajesz się być młodym człowiekiem :D

PRZYJAŹNIE większej czcionki na kafe nie ma:) a reszta to jakiś zbieg okoliczności:) ostatecznie nie ja jedna chodzę ruda po świecie:) zazdrosna?? czekaj przeczytam w google co oznacza to sformułowanie:P