Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sabina z miasta

koleżanka z pracy siedzi przy biurku i płacze, bo mąż ją zjebał

Polecane posty

Gość sabina z miasta

nie wiem nawet za co, ale tak na nią krzyczał przez telefon, że pół biura te wrzaski słyszało.. dziewczynę zatkało... a teraz siedzi i płacze... kurwa, z facetami.

Gość z facetami
????? nie pomyślałaś że może jej sie należało? może kiedyś wymyślą takie komórki że można będzie jeszcze przez telefon przyjebać babie :classic_cool:

Gość 1234567.........
no wiesz nie wiadomo o co poszło ?....może to koleżanki wina ale fakt jest faktem takie sprawy załatwia się w domu a nie żeby mi mąż wydzwaniał jak jestem w pracy i się nade mną wytrząsał wiedząc że nie siedzę sama w biurze

Gość sabina z miasta
no nawet niech będzie jej wina, ale żeby tak się drzeć na dziewczynę? biedna jak skończył, to nie wiedziała czy uciekać czy pod biurko się chować... ja też czasami coś przeskrobię, ale jakoś mój mąż "ryja na mnie nie drze"....

Gość z facetami
a szkoda :-0 jak sie babska nie wychowuje od początku to sie jej potem w macicy przewraca :-0

to jakis typowy cham musial byc...chyba zdaje sobie sprawe,ze zona w pracy jest,i ze to bedzie slychac. W szczegollnosci jak jest sie w jakims pomieszczeniu,gdzie panuje cisza,to zawsze sie slyszy jak ktos rozmawia przez telefon...

Gość skoro siedzi przy biurku
i płacze to powinna jeszcze dostać zjebke od szefa/szefowej za to że nie zajmuje sie robotą tylko swoje prywatne brudy pierze w pracy :-0

Gość prostak buc cham dupek impoten

Gość sabina z miasta
no skoro dziewczyna siedzi i ryczy, to raczej jej nie pogłaskał... a szefową mamy człowieka, powiedziała jej, że jeśli ma jakieś kłopoty to może iść do domu...

iść do domu i już nie wracać :-D

z facetami a szkoda jak sie babska nie wychowuje od początku to sie jej potem w macicy przewraca a Ty widze zadajesz sie z samymi pustakami skoro potrzebujesz je wychowywac na ludzi - współczuje wyboru takich kobiet do zycia... i proponuje zaczać rozglądać sie za innym typem :)

Gość sabina z miasta
ale dajcie spokój, co za idiota! nie mógł pczekać aż dziewczyna do domu wróci chociaż?! nie przyszło mu do głowy, że taki telefon od męża może wyprowadzić ją z równowagi? palant...

zasadnicze pytanie: no i co my mamy poradzić? :-0 zjebać faceta, przytulić dziewoje? :-0 co to jedyny taki przypadek? :-0 nie za bardzo rozumiem po co nam o tym piszesz? :-0 inna sprawa że też byś sie robotą zajęła :-0 kryzys kurwa jego mać, ale widać że sami sobie na niego pracujemy takimi pasożytami :-0

a moze się własnie dowiedział że go zdradziła z jego najlepszym przyjacielem.. no to chyba nie mógł czekać :D

albo to cham i prostak ale chamem i prostakiem się jest od zawsze a nie z dnia na dzień ( więc "widziały gały co brały") i powinna od niego jak najszybciej się uwolnić lub zrobiła coś co tego normalnego człowieka wyprowadziło z równowagi np. rogi mu doprawiła .

Gość sabina z miasta
Ty się moją pracą nie interesuj, a jak masz kryzys to sam/a się do roboty weź...

Gość lidia m
skoro siedzi przy biurku masz 100% racji

powtarzam proste pytanie: po chuj nam o tym piszesz? :-0 i co niby mamy zrobić w tej sytuacji? :-0

nie sądzicie czasem że to on specjalnie to zrobił wtedy kiedy ona w pracy jest?

Gość vvvvvvvvvvv
sabina z miasta gnij w pie..rdlu ty faszystowska hetero stronnicza

Gość adaskost
na 100 % sobie zasłużyła.... a nawet jeśli nie to profilaktycznie trzeba

Gość ehhhh z facetami
Ja mialam takiego faceta co mi wydzwanial jak bylam w pracy a jak nie odebralam po 3 sygnale jak dzownil bo np. nie moglam bylam zajeta i odebralam pozniej, to caly stos swinst wyzwisk i innych paranoji wrzeszcal i wymyslal mi do sluchawki i co smieszne on wierzyl ze jesli nie odebralam to napewno go zdradzalam w tym czasie! Czlowiek powinien isc sie leczyc, o iloe mozna nadac mu miano czlowieczeka?! Ehh wez ja pociesz, albo zacznij jakas rozmowe zeby sie zaczela smiac, a go niech oleje i omija łukiem na ulicy , nie wart jest spojrzenia a co dopiero łez!!!!!! \brzezinka jak by pokopcila od czasu do czasu nic zlego by sie nie stalo :)

Gość faceta trza se od poczatku
wychowac....

ehhhh z facetami Jak ma swego męża omijać szerokim łukiem na ulicy ? :o

Gość ehhhh z facetami
zrobic z niego EX-meza jak ja

nie wiem nawet za co, ale tak na nią krzyczał przez telefon, że pół biura te wrzaski słyszało.. dziewczynę zatkało... a teraz siedzi i płacze..." może jest fanem zespołu Vader :) i jej spiewał ich najnowszy kawałek z debiutanckjej płyty która niedawno wyszła :) i dziewczyna ze szczescia sie popłakała ze to taki piekny utwór .... a że jest death metalówą to sie wzruszyła ... :P a wy od razu ze zjebał :O

Regres...............podoba mi sie takie wyjaśnienie sprawy :classic_cool:

Gość 1234567.........
oczywiście współczuje Twojej koleżance ale z drugiej strony nie mogła wyjść gdzieś na korytarz jak zadzwonił ?.....a później do łazienki się wypłakać a nie robić taki cyrk na całe biuro ? sorry ale ja nie lubię takich manifestacji bo nikt nie wie o co chodzi każdy się lituje a tak na prawdę do niczego to nie zmierza