Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakiejakiejakie

Jakie smaki kaszek lubią Wasze dzieci? Jaka firmę preferujecie?

Polecane posty

Gość jakiejakiejakie

muszę zrobić zapas różnych kaszek dla 6miesięcznego dziecka. Mam prośbę o pomoc, jakie smaki są najlepsze? Były już z nestle malinowa- chyba furory nie zrobiła, jabłkowa lepsza i marchewka z groszkiem chyba ok. Zastanawiam się czy można mieszać firmy, tzn, raz nestle a raz bobovita? Napiszcie mi jakie smaki lubią Wasze pociechy, bedę wdzięczna za pomoc.

Gość bartoszkowa mama
moj synek bardzo lubi truskawkowa bobovity i 5 owoców nestle ale ta jest po 9 mcu

ja daję kleik ryżowy bobovity. do niego dodaję pół słoiczka różnych owoców. na razie mały je tylko jabłko i brzoskwinkę więc raz to raz to, ale niedługo wprowadzam gruszkę to będzie jeszcze większy repertuar smaków :) oczywiście ze możesz mieszać firmy :)

moi od poczatku polubili mleczna owsianke, wielozbozową, ryzowo-kukurydziana, pszenna. za ryzowymi nie przepadali. ja czasem mieszam, ale z reguły uzywa bobovity. mieszanie chyba nie jest najlepsze, bo w sumie mieszasz dwa mleka-bebiko i nan jesli uzywasz mlecznych. pozdr🌻

Gość jakiejakiejakie
a jeżeli na razie używam bezmlecznych to chyba nie ma znaczenia jaka firma

Gość zmęczona i wkurzona
Nestle owocowa, ale moja nie jada juz kaszek odkad skonczyla rok, poprostu juz nie chce.