Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wwwwwwwwwwwwwwww

kosmetologia- co wybrać?!już zgłupiałam!

Polecane posty

Gość wwwwwwwwwwwwwwww

Witam! Na pewno nie jestem pierwszą osobą poruszającą ten temat aczkolwiek oczekuję szybkiej i szczegółowej odpowiedzi stąd moje pytanie Zdecydowałam się na naukę na kierunku kosmetologia i mam do wyboru trzy specjalności: -stylizacja włosów -stylizacja paznokci -wizaż Nie wiem kompletnie ,którą wybrać,która jest najbardziej przyszłościowa ,interesująca.Byłabym bardzo wdzięczna gdyby któraś z dziewczyn mogła dokładnie opisać jak wygląda nauka na każdej z nich , czego tak naprawdę dotyczy co obejmuje i jak się odbywa.Docenię każdą indywidualną opinię i opisane odczucia. Z góry dziękuje i pozdrawiam

Gość wwwwwwwwwwwwwwww
błagam doradźcie mi ,sama nie potrafię się zdecydować !

Gość wwwwwwwwwwwwwwww
a może jakieś małe uzasadnienie ? byłabym wdzięczna

Gość wwwwwwwwwwwwwwww
no tak tu masz rację od groma tego .zastanawia mnie tylko co poza sztuką makijażu zapewnia wizaż/co obejmuje ,czego ciekawego poza makijażem można się nauczyć

ale jakbyś poszła na "stylistykę paznoki" to też nic więcej poza tym byś nie umiała, tak samo z wizażem-dlatego więcej ci chyba nie pomoge, jeśli wogóle pomogłam

Gość wwwwwwwwwwwwwwww
No wiesz to są studia wyższe a nie jakiś tam byle kursy ,także myślę że na pewno poza materiałem związanym typowo z wybrana specjalizacją uczą wielu innych rzeczy .zresztą chyba przez 3 lata caly czas nie uczysz się robienia kreski na powiece albo malowania ust jak to się potocznie mówi. Oczywiście dziękuję za Twoje posty:)i pozdrawiam serdecznie

Gość wwwwwwwwwwwwwwww
dziękuję:)