Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość roberto 288

czy sa jeszcze dziewczyny/kobiety ktore w ogole nie gola sobie cipki?

Polecane posty

Już sobie wyobrażam "panią 29 lat" jak spaceruje w bikini po plaży i te rumieńce wstydu u wąsiatych dziadków, którzy dyskretnie i zazdrością spoglądają na, twoje włosięta wystające spod majtek.

Gość o rzeszty
nowy w mieście: kobiety są kreatywne, może ty z samymi zakompleksionymi i mało pomysłowymi miałeś doczynienia

Gość ja mam 29 lat i nie golę..
Nowy w mieście - :D

Gość fferdynandgmail.com
Droga "ja mam 29 lat"- w zupełności Cię popieram.. Włoski "tam" to super sprawa. To bardzo kobiece..

Gość truskaweczkaaaa
ja uwielbiam na 0 kiedys tez mialam straszne krostki i wogole swedzialo, bolalo, i wszystko co mozliwe kolezanka polecila mi taki zel aloesowy po depilacji i jest zaaaaaajefajny, zadnych krostek - nie wierzylam ze to mzliwe a jednak

Gość fferdynandgmail.com
No ja jednak wolę te zarośnięte.. Dlatego raz jeszcze usmiecham się do "ja mam 29 lat i nie golę.." i...popieram w zupełności :-)

Gość truskaweczkaaaa
a to jeszcze tyle powiem ze ja niecierpie jak mam tam wlosy. Czuje sie wiecznie brudna i nieumyta wtedy. ale to pewnie kwestia przyzwyczajenia :)

Gość Soul...............
Racja, kiedy sobie ją gole to czuje sie zadbana i czysta. Nie lubie byc owłosiona w tym miejscu ;/

Gość fferdynandgmail.com
Podoba mi się zapach.. Wygląd.. To, jaka jest w dotyku. Nie lubię jak kobieta udaje 8-latkę :-)

Gość Anq25
ale ktro powiedzial ze jak kobieta nie goli cipki to znaczy ze bikini nie gloi i lata po plazy z klakami spod gaci wystajacymi> ja mam zasade ze gole maszyna tyle ile trzeba do linii stroju i nic nie widac. Dla faceta czasami zgole sie na 0 ale to od okazji bo nawet jak podcinalam sie to za kazdym razem meczyla mnie infekcja...no i z racji wstrzymania zycia plciowego z tego tytulu...prosby o golenie na 0 zanikaja...

Gość ukelelebolechudiyan
hehe. ja gdy sobie nie ogole i mam te brzydkie kłujki to nie mam ochoty na seks. Ogolę się i od razu się dobieram do swojego faceta :d cipka wydaje mi się seksowniejsza, jak jest zgolona na 0, albo z paseczkiem na środku. Jest w tym jednak coś takiego, co podnieca bardziej, niż busz zakrywający cipkę :D wiekszosc facetow to powie. ewenement to facet lubiacy nieogoloną cipkę. bynajmniej w moim pokoleniu - lat 23

Gość Soul...............
Hmmm jestem ciekawa od czego to zależy, że jedni panowie wolą ogolone a drudzy nie? ;>

Gość Soul...............
Nie sądze że by było to ewenementem, nie mało facetów lubi nieogoloną.

Gość 49 i pol
ogolone sa ladniejsze.Milsze w dotyku reka i jezykiem.Ok `?

Gość ja mam 29 lat i nie golę..
fferdynand - :) Dziękuję :)

Gość 49 i pol
Jak twoj ksiaze cie lize to nic mu nie przeszkadza ?

Gość 49 i pol
co ma wiek do tego ?

Gość fferdynandgmail.com
Uważam, że nic..To kwestia gustu

Gość vermes
Jeśli już, to preferuję owłosione cipki. Łyse są dla m,nie aseksualne. Lubię wsadzać czując wokół włosy.

Gość kuiop
bez przesady, moge wam powiedziec co uwielbiaja faceci, ani ogolona na 0, ani nie ogolona, uwielbiaja ogolona naprzyklad w paseczek :) imba na maxa... na 0 jest troche aseksualne, ale wogole nie przyciane brzydzą strasznie, wiec wysrodkowane sa bomba...

Gość silla
dla mnie to jest jakas totalna niekonsekwencja. Golicie nogi, ręce, pachy, regulujecie brwi a tam macie kłaki? skoro idziecie filozofią że naturalnie i jak natura chce to nigdzie się nie gólcie, a nie tu udajecie takie gładkie itd a pod majtkami busz... No sorry, czegoś tu nie rozumiem. A jak słyszę że nie golicie bo włosy tam są po coś, to na nogach też są po cos. Głupie argumenty. Nie mówie że ma być na zero, jakiś mały trójkącik czy paseczek jest ok. A od razu estetyczniej wygląda. Aha, skończcie z idiotycznym argumentem ze ogolona wygląda jak 8-latka, bo poza buszem są znaczniejsze różnice w wyglądzie dorosłej kobiety i dziewczynki (budowa ciała, piersi itd) - więc wydepilowana kobieta nie wygląda na pewno jak dziecko. Dla was jedynym kryterium są kłaki? Matko, jakie średniowiecze.

Gość vermes
Cipka musi mieć włosy. Nie ma co jej przyrównywać do depilowania nóg. Czasami nawet owłosione pachy mogą się wydać seksowne, ale to zależy od zarostu. Wracając do cipek, mogę powiedzieć, że od zawsze zarośnięta przykuwała uwagę i powodowała podniecenie.

Gość 49 i pol
moze masz troche racji, ale lizanie cipki ogolonej jest duzo przyjemniejsze. Ok ?

Gość 49 i pol
tamari na pewno mnie nie znasz

kojarze nick nowy w miescie ta osoba chyba pisala z pozdro600 i jukenem jako tez michail pravda cvzy cos w ten desen