Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość .-.-.-.-.-.-.-.-.-.

jakie dodatki do czerno-białej sukienki

Polecane posty

Gość .-.-.-.-.-.-.-.-.-.

Witam ;) Jakie dodatki będą pasowały do kompletu czarno-biała sukienki i białe spodnie. Sukienka jest czarna w białe kwiaty z odkrytymi ramionami

srebro z krysztalami swarovskiego wydaje sie byc idealne.Poza tym fiolet, nadal modny.Tak sobie mysle, ze do czarno-bilaego zestawu bedzie pasowalo wiele kolorow.Modny jest tez morski turkus,wiec np proponuje kolczyki oraz naszyjnik Swarowski plus torebka,makijaz i np lakiero do paznokci w fiolecie lub turkusie. pozdrawiam

Gość .-.-.-.-.-.-.-.-.-.
dziękuję bardzo iza :) problem jest w tym, ze te dodatki muszę mieć na jutro, wcześnie się obudziłam :O myślisz, ze samo srebro albo srebro z onyksem bedzie pasowało?

Srebro z onyksem moim zdaniem nie: (Może dlatego, że mnie się np ten kamien nie podoba i wydaje sie odpowiednie dla powiedzmy pani w wieku 50 lat, a Ty, jak sie domyslam, jesteś młodsza.Jak jutro musisz miec te dodatki, to rzeczywiscie nieciekawa sprawa...Bo jezeli mialabys czas to na allegro jest pelno fajnej buziterii Swarovskiego i torebeczek chociazby Atmosphere pasujacych do eleganckiego stroju. Moze wybierz sie do H&M albo takiej sieci sklepow w galeriach,chybas nazywa sie Brigett i tam cos znajdziesz.Tyle ze w tym ostatnim na pewno podwojnie przeplacisz.Co do torebek to w H&mie moze cos bedzie,lakiery sa ok z inglota,jest tam ladny fiolet i turkus(z Avonu wszedl teraz ladny odcien turkusu,tez by pasowal). pzd

Gość .-.-.-.-.-.-.-.-.-.
no to będę musiała jutro przeleciec się po sklepach;) to się opamiętałam :O Dziękuję Ci bardzo:)