Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agnesik23

Jest piątek

Polecane posty

to powiedz sobie że to b ył ostatni raz kiedy ktos cię zranił nie szukaj faceta na siłe to nie ma sensu naprawde tak ci faceta potrzeba?

Gość hdgbdnsssm
22 ktos moze powiedziec mloda, cale zycie przed toba, ale nie. ja zawsze bylam dojrzala, o pare lat dojrzalsza od rowiesnikow. mialam inne priorytety i inaczej poukladane w glowie niz kolezanki

Gość hdgbdnsssm
taa ostatni raz;] czasami mi potrzeba, czasami zazdroszcze tym szczesliwym i kochanym. ale nie :p wmawiam sobie ze lepiej samemu. zwiazki i tak sie rozpadaja, faceci i tak zawsze sa dupkami. teraz probuje chciec bys sama, zajac sie studiami, praca, zabawa :P

hdgbdnsssm - a na piątek wieczorem, tak jak dziś, proponuje (jeśli masz możliwość) puść sobie swoją ulubioną muzyke i troszke optańcz :), mi to zawsze pomaga :D.

Gość hdgbdnsssm
oj wiesz ja od ponad roku czasu na piatkowa noc nie moge nic planowac, poniewaz..:) od ponad roku czasu pracuje w kazda piatkowa noc :P

Gość hdgbdnsssm
ja pracuje od 18 roku zycia, gdzie sie da:p lapie sie do wszystkiego zeby tylko zarobic pare groszy. od roku czasu w kazdy piatek stoje na wejsciowkach a na codzien mam inna prace, teraz dorwalam taka sezonowke, od kwietnia do wrzesnia. i tak doslownie zapierdalam caly czas, brak czasu na wszystko