Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wszystkomniejakośdołuje

siedzę dziś i myślę nad swoim życiem...

Polecane posty

Powiem wam jeśli o mnie chodzi to wymyśliłabym sobie KULTURĘ ROŚLIN. Zwierzęta bym zostawiła, ale ogrody - w tą stronę zmierzałam. I coś robiłam!!! Coś mnie interesowało. Te ogrody na przykład. Ale inni jak nic nie robią? Nic ciekawego tylko czekają co im wpadnie tam czy siam? Manna z nieba?

Ale wiecie co - co to po takim dziecko jak to siostry m8. Mały książe. A jak dorośnie? Ale i tak będzie się miał lepiej ode mnie. Bo ma GORSZĄ RODZINĘ. jedynie kasa sie go zawsze będzie trzymać. Bo ja wiem takie rzeczy.

A wiecie, że mi siedziś drugi sen śnił z serii OSTRZEGAM PRZED TWOIMI KOLEŻANKAMI!!! Normalnie nie chcę już tu być. A w sumie jest sen - ostrzeżenie nr XYZ w tym roku. I powiem wam stało się coś złego w tym śnie - oczywiście zniszczono mój prezent i one wszystkie mówiły "ach co tam " i się z tego śmiały. Już pal licho pieniądze, ale to było COŚ WAŻNEGO, WARTOŚCIOWEGO. Mam już tego towarzystwa tu wszędzie dosyć. A działo się to... ach już w wiem. Skądś znam te mieszkania... już nawet wiem skąd. :(

Mówię wam wampiry mi się śniły, póxniej mnie porwało wreszcie, następni jeden sen straszny, ostatnio pająki i teraz to. Ale już wolę to teraz najlepiej choć humor mam OKROPNY przez całość - jak stąd zniknąć i tyle. :(

Ale powiem wam tyle religii mam w tych snach ostatnio. Chyba naprawdę idzie koniec w tym 2012. W sumie tak powinno być bo co - całe to młode pokolenie już jest stracone jak świat się nie skończy. Śmierć ? A co jest po śmierci? Nic przecież. Oni wszyscy tak myślą. A to jest KŁAMSTWO. Ja to wiem :(

Ale powiem wam ludzie nie łudźcie się zanadto, że Bóg będzie z wami dyskutował. Jakoś tak ostatnio zrozumiałam, że w sumie to z czym walczę całe życie - czyli PRZEMOC - to w sumie jest...Bóg. Bo ma rację i koniec. I to tak trochę trudno do mnie trafia bo jednak ja to tak dyskusje niekończące się , przekonywania racjonalne, szukanie argumentów intelektualnych. A tu FRU i albo słuchasz co mówię albo piekło. Co to ma być ? Chce się krzyczeć wręcz - no ale w sumie... sama sie nie zrobiłam. Jedyna prawda o życiu. A ludzie myślą, że Bóg to nie wiadomo jaki intelektualista - badacz kultury pierwotnej czy co - a to armia i kuchnia. I jeszcze kilka innych tym podobnych rzeczy. A najważniejszy jest jego ...krzyż. I tu się powiem wam lekko(?) zdziwiłam. Można rzec osłupiałam. Ale dobrze, że za życia, a nie po śmierci, że do piekła :(

Gość ja............
po przeczytaniu twoich bzdur stwierdzam że jesteś psychiczna idź sie lecz!!!

Bóg to armia, kuchnia, szata, dzieci , więzienie. To jest Bóg. Całkiem proste, nie? A ludzie to tak kombinują ... dzieci - do tego sprowadza się wszystko to co już raczej zostawię dla siebie bo jakże to możliwe, że ja dobrze na tym wyjdę ? Niemożliwe. Not o uważajcie na te dzieci. Bo one wprawdzie są z ludzi, ale...jeszcze dziś jak tyle osób nie ma dzieci. W sensie są bezpłodni. Ale zawsze tak było. Ach i jeszcze książki. W których do dziś wszystko sie zgadza. Hmmm...

no jeszcze jest wiele innych rzeczy, ale to już nie jest aż tak ważne. Architektura, sztuka, takie tam...

Nie sądzę, że jestem chora psychicznie. Ale fakt - do Polski nie pasuję. Ale to wiem od zawsze. Tylko też z tym walczyłam bo niby CZEMU NIE? No właśnie. :((( I tu ktoś powinien "zarobić" - ale negatywnie. Dobra idę już.