Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wszystkomniejakośdołuje

siedzę dziś i myślę nad swoim życiem...

Polecane posty

Weź przestan - jak tak posłuchasz babek to by mi na pewno wypadła macica, pochwa i połowa jelit po tym porodzie. Po co to komu? Lepiej mieć wszystko na swoim miejscu. A dziecko? W piekle, co :(

Gość ewa33 dziewczyny
autorka tego topiku jest naprawdę chora.Jest mi jej bardzo żal.Kiedyś z nia pisałam i to w miarę sensownie.Dzisiaj żadne argumenty do niej nie docierają.

W złym kurniku? hahaha - wątpię. Kurnik dobry. Wszystkie te koguty takie jakieś... wybrakowane. Piórka z nich zdarto. hahaha - coś mi się przypomniało. Tam gdzie raz pracowałam jedna na koniec miała kogucie pióra w uszach - kolczyki. I jak te koguty mają być normalne słuchajcie? każda idzie i z nich pióra zdziera.

Gość zapytywacz.
Wcale cię nie pocieszam, bo to co teraz napiszę na pewno dotyczy zaledwie marnego ułamka całej gamy twych problemów, ale we Francji ludzie zakładają rodziny w okolicach czterdziestki, a przedtem całe życie tyrają, by chociaż spróbować zapewnić tej rodzinie żywot, jaki wiodą idole z kolorowych gazet. Nie smuć się, wyciągnij jakieś wnioski, refleksje i czekaj co przyniesie przyszłość. Może szansę na poprawę.

Później na drugi dzień przyszła uczennica i ta uczennica miała lepsze kolczyki niż ta pani, ale z kolei... a zresztą. Każdy ma jakieś braki, ale za dużo tu i tam. Niektórym w domu brak lustra...

Gość ewa33 dziewczyny
Dajcie jej spokuj .Niedawno wróciła ze szpitala psychiatrycznego SERIO.

a nie ma tam u Ciebie na wiosce jakiegoś wdowca przy którym mogłabyś się zakręcić? albo starego kawalera, nikt nigdy koło Ciebie się nie kręcił?

40stka? No co Ty - to stary jesteś. I downa może złapać dziecko. Daj spokój. A przecież nie masz żadnej gwarancji na nic. Wielu już się przejechało na późnym małżeństwie też. Znam przypadek że jedna 62latka siehajtnęła z jakimś tam 50. Pielęgniarka. I za 3 tygodnie jej luby nie żył. W jakiś sposób rozczarowanie. A jednak...

[zgłoś do usunięcia] wszystkomniejakośdołuje 40stka? No co Ty - to stary jesteś. I downa może złapać dziecko. Daj spokój. A przecież nie masz żadnej gwarancji na nic. Wielu już się przejechało na późnym małżeństwie też. Znam przypadek że jedna 62latka siehajtnęła z jakimś tam 50. Pielęgniarka. I za 3 tygodnie jej luby nie żył. W jakiś sposób rozczarowanie. A jednak... « poprzednia | 1 2 bierz przykład, ona ma mieszkanie. Ty też sobie kogoś poszukaj

Gość MOGĘ CI KROLOWO ODSTĄPIC
CHRUPLI DLA TWOJEGO SŁODZIAKA.

No tak jest. Albo taka Kamilla Parker Bowles i książę Karol . Tak ostatnio o nich myślałam. W sumie tak cicho nie? tak sobie myślę - taka miłość a w sumie nawet dzieci nie mają. I wszystkiemu winna religia i władza. Karol nie chciał przestał być królem, a Kamilla katoliczką. Niesamowite. I Diana zginęła zadając się z Arabem. Nie miała racji. Tak tylko o tym piszę bo czemu ten Tusk nie mieszka w Pałacu Królewskim słuchajcie?

Władza i religia, religia i włądza... to moja rodzina. Moja bratowa. Ona niczym Kamillo-Karol. O idę już stąd lepiej

Czy Kamilla słuchajcie naprawdę wyszła za karola w miłosci czy tylko dla wygodnictwa, że nic nie musi robić? Nic nie musi robić - nawet dzieci rodzić, a ma się dobrze , nie?

W sumie w jej wieku tez bym zrobiła to samo - dzieci nie musi już rodzić bo jak... zostaje im tylko SEKS do 100tki. Niesamowite!

A co ma do tego rodzenie dzieci ? Karol ....fuj paskuda jakich mało ! 😭 Choćby mi dał cuda świata do stóp - nie urodziłabym mu dziecka - do tego potrzbna jest ...tylko, albo AŻ MIŁOŚĆ :D

Ale szkoda trochę tej Diany, nie? Za szybko chciała , za dużo... a tu taki mur ta rodzina królewska i tez jej zawsze wypominali "zachwouj się bo żyjesz z podatków" a ona? No i się roztrzaskała jak żaba z Dodkiem. :(

No właśnie . Miłość. A co to takiego? Moim zdaniem wystarczy tylko...POPĘD. Wystarczy tylko CHWILA. no ale powiedzmy, że wielka miłość musi być. Choć wiesz... ja jednak uważam, że popęd styknie. Moje zdanie oczywiście. Czasem kilka sekund popędu...

Wiecie co - ja sobie tak myślę jeszcze gdzie ja w sumie będę mieć grób? Jak to będzie dalej ze mną? Może jednak nadejdzie koniec świata i rozwiąże wszystkie moje problemy mieszkaniowo-finansowe.

Ani mieszkania nie mam...ZASRANA POLSKA!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 tyle o tym myślę

A ja mam już swoje miejsce i to za życia :D i zadbałam także o to po śmierci - głupie ? może i tak ! Nawet znam adres ...rząd drugi kwatera 19 - kupiłam sobie taki mały kawałek ziemi i wcale nie żałuję ! spocznę koło moich rodziców i siostry - bo najbardziej na świcie ich kocham i zawsze będę kochać :D

Nie znoszę ludzi, którzy szpieguja innych. To powinno być karane. I im świnią. W Polsce nie ma niczego. Przysięgam. To kraj do kasacji. To i tak jest sztucznie utworzone. Zero czegokolwiek prócz KK i języka. Nic nas nie łączy oprócz tego. jeden jak wściekły pies okrada drugiego. Tu i na całym świecie. Boże - już nie chcę o tym słyszeć!!! A najgorsi zawsze byli nauczyciele. Ale nic się rozumu nie nauczyłam przez lata powiem wam. no to mam co mam. jakaś ..."katechetka" na mnie. Dosłownie :( Z ostrym nożem - dawaj forsę bo cię zbaijemy. to jest Polska. Wstyd :( No ale cóz... wiara. Jednak obrzydliwe jak dla mnie tak kraść jeden drugiego. Nie wiem :(