Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zastanawiam sie nad nią

co sądzicie o tej sukience na wesele jako gośc. moze być??

Polecane posty

Gość w taką ciszę...
spoko :)

poprostu taka góra...

( i nie ja w niej jestem ubrana) :) ale ja mam ciut wiekszy biust proszę o wiecej opini, jakie moge do tego zalozyc buty? i czy jakies dodatki sa wskazane ? typu naszyjnik itd

rozumiem...:) tak fakt prosta jest...

a jakie buty pasowały by do niej ???

a przepraszam przeoczylam-kremowe szpiki:) mysle jeszcze zeby wlosy podpiąc jakos

nie mam pomyslu na fryzure :(

Ubierz TY się w nią i zrób fotkę ;) bo dziewczyna na tym zdjęciu rzeczywiście ma do niej za mały biust i to trochę smętnie wisi. Ja bym może coś w talii dodała? Nie wiem, zależy jak na Tobie leży ;) No i obowiązkowo jakaś biżuteria, bo sukienka jest właśnie taka "goła"

nie mam teraz dostepu do sukienki wiec fotki nie mam jak zrobic. mam identyczna figure ale wiekszy biust. chyba w takim wypadku, muszę mieć biustonosz silikonowy samonosny... utrzyma mi w miare biust ?? jak sadzicie ??

sliczne są te buciki do ktorych podalas link :)) a szal jest w tym samym koloze w komplecie

Gość O mój boże
Odpowiedzi, które dostała autorka po raz kolejny utwierdziły mnie w przekonaniu, że na tym forum nie ma sensu pytanie o jakąkolwiek kreację. Wiecie, że dzwonią... Dodanie piptołów i kopertówki nie gwarantuje sukcesu w przypadku każdej bez wyjątku kiecki :O

o mój boze- w takim razie może TY MI DASZ JAKĄS RADĘ w zwiazku z sukienką?

Gość moniccccc
bede szczera.. myslalam ze kobiety juz nie chodza na wesela w takich sukienkach :/ nieciekawa ta sukienka , mysle ze znajdziesz ciekawsza no i .. niekoniecznie z satyny

Gość no wlasnietakie suknie
były na topie kilka sezonów temu, juz od tej satyny słabo sie robi.:o

szal w kolorze sukienki, kremowe buty, satynowa kopertówka i będzie.... koszmarnie. mdło i błyszcząco. nie wiem czy but z linka miały być tylko przykładem fasonu (mam taką nadzieje) czy propozycją do sukienki (bo kolorystycznie odpadają). nie pisze że są brzydkie wręcz przeciwnie bardzo mi się pobają:) np. rurki + srebrna bluzka idealne. sukienka jest błyszcząca, satynowa wiec torebka i buty najlepiej wybrać nie błyszczące a już z pewnością nie satynowe. inaczej śmiało można konkurować z choinką. to samo z kolorem brzoskwiniowy to nie jest zdecydowany kolor wraz z kremowym stworzą mdłą kombinacje bez wyrazu. moja propozycja: 1. jeśli możesz to odpruj, wyrzuć te kwadraciki z błyszczącym czymś przy wiązaniu sukienki na ramionach (są okropne według mnie i psują ta sukienkę) 2. buty i torebka może zamszowe? nie błyszczące! czekoladowe fajnie ożywią sukienkę. orzechowy? ogólnie wszystkie brązy. 3.szal od kompletu zostaje w domu, kupujemy w kolorze butów i torebki najlepiej nie satynowy ani z organzy może ażurowy lub lekka dzianina. 4.biżuteria proponuje korale według mnie powinny być duże i w zdecydowanym kolorze.

a koniecznie musi być ta? wygląda tak "staro" jakby spędziła w szafie 10 lat... na wesela chodzę bardzo rzadko ale ja wybrałabym coś zwiewnego, wygodnego. Choć na allegro, by coś ciekawszego wkleić nie ma nic. http://allegro.pl/item656129244_bajeczna_szyfon_koronk_2_kolory_i.html ta jasna, ciekawe jak na osobie wygląda ( tyle, że pozbyłabym się tego kwiatka)

japan style kojarzy mi się ze złą jakością... ale może i na osobie wyglądać fajnie. ja chce coś powazniejszego, bardziej eleganckiego... niz takie sukieneczki juz wyroslam z takim kiecuszek szczerze mówiąc a poza tym nie pasują mi. ale dzieki:)

autorko mam pytanie szukasz sukienki czy już masz tą? bo niezbyt rozumiem. jaki masz kolor włosów i cerę?

mam tą ale moge jaka kupic tyle ze do 100zl. mam czarne włosy i ciemną karnację