Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wasze opinnie

Co myślicie o tym TOPIE?

Polecane posty

Gość wasze opinnie

Będe wdzięczna za odpowiedzi: Oto top w rozmiarze 38 http://tnij.org/dmug Jak Wam się podoba kolor, krój? A cena?

Gość moniccccc
okropna, tandetna i jeszcze ta cena :/ wyglada jak z targu na jaka okazje szukasz bluzki?

Gość kikoo
mnie tez sie nie podoba.. troche za wulgarny..

Gość brutus16
straszna masakra. nigdy bym go nie włozyła

wzór w róże według mnie jest obrzydliwy i materiały też;/ jedynie podoba mi się kokarda na szyi.

Cześć dziewczyny. Przepraszam że w tym wątku i prosze o pomoc. Chodzi mi mianowice o bluzki które mają takie wstążki przy dekolcie (ramiona), przeważnie w bluzkach asymetrycznych albo z wiekszym dekoltem. Nie mam pojecia po co sa te sznureczki, można przez nie przełozyc rękę czy służą do tego żeby bluzka sie nie zsuwała z wieszaka. Maja na celu w jakis sposób pomóc w noszeniu takich bluzek. Mam nadzieje że rozumiecie o co mi chodzi. Prosze o pomoc.

Służą dokładnie do tego co napisałaś. Zapobiegają zsuwaniu się z wieszak i rozciąganiu bluzek gdy na nim wiszą. nie wiem czy zwróciłaś uwagę ale są też w niektórych bluzkach które wiszą na wieszaku bez problemu i w sukienkach. Jeśli ci spadają to możesz przyszyć je do biustonosza lub przykleić do ciała specjalną taśmą do ubrań.

Nibys bardzo dziekuje za odpowiedź i jeszcze raz przepraszam że w tym wątku. Nie pytajcie gdzie się uchowałam że tego nie wiedziałam. Pozdrawiam

meg09---> lepiej zapytać niż strzelić gafę:P proszę bardzo:)