Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jedyny w swoim rodzajuuuuuuuuu

Czy znacie choć jedną osobę , która ma 22 lata i ...............................

Polecane posty

Gość K.1986
O tak- palaża to rzeczywiście już problem. Nie umiesz nie myśleć o tym co o tobie myśli dziewczyna w danej chwili? Nie możesz zachowywać się przy niej naturalnie po prostu? Większość dziewczyn jak pisałam już też się krępuje i cały czas myśli jak wygląda, czy nie gada głupio, czy nie robi z siebie idiotki. Przy pierwszym spotkaniu to raczej normalne (pisze z perspektywy znajomych i z moich przypuszczeń jak ja bym sie zachowała). I powiem ci, ze gdyby facet był "ideałem" i zachowywał się cały czas nienagannie to nie było by nawet najlepiej. Wtedy kobieta może czuć się trochę spięta, "bo ty taki wspaniały a ona taka zwykła". A jakieś małe pomyłki i wpadki rozluźniają atmosferę.

witajce tez nigdy nikogo nie mialem chociaz mam 25 lat nigdy nikogo nie mialem bo nie jestem atrakcyjny dla kobiet a do tego jestem dosyc nie smialy jest mi z tym bardzo ciezko chcial bym z kims byc no ale poprostu chyba nie dam rady :( pozdrawiam was cieplo