Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość próbowałam i nie wyszło

nie cierpię moich teściów, szczególnie tej manipulantki

Polecane posty

Gość próbowałam i nie wyszło

starałam się z całych sił, kolacje, wspólne wyjścia, ale nie da rady się dogadać z nimi, teściowa to wredna baba, o wszystko zazdrosna, która tylko brazylyjskie seriale ogląda, pusta baba po zawdówce, chociaż próbowałam z nią nawiązać tematy i nie oceniać po stereotypach to jednak się nie da

Gość mojej przyszłej nienawidzę
to kobieta bluszcz, źle jej życzę tak jak ona mnie

Gość zonapewnegomeza
norma......

Gość agata szczerze zazdroszczę

Gość kininiiias
moja to debilizm totalny

Gość zonapewnegomeza
FALSZYWE....po prostu. A ja nie lubie ludzi ktorzy sa dwulicowi.....

Gość pikieta przeciwko teściowym
moja się rządzi w moim domu mimo, że na wszystkie sposoby dwałam jej do zrozmienia że sobie tego nie życze

Gość -------
hehe Ja jestem obojętna Ale ... nie muszę jej mieć na co dzień więc :) ale też czasem mnie wkurzy Mój luby pracuje, studiuje - więc czasu wiadomo brakuje na cokolwiek A ona jak tylko się tam zjawimy: np. o jejku coś mi się z pompą stało i tak mi ciężko wodę nalewać (ma małą działkę i jakieś rabatki), albo moj facet przywiózł nam odkurzacz (mniejszy niż mamy, taki mi pasował) tymczasowo umieścił go w piwnicy teściów no i odkurzacz sobie szanowana mamusia wzięła niepytając ... Dodam, że teść nie pracuje, jest zdrowy, tak więc ja nie widzę potrzeby zawracać głowy mojemu lubemu No ale ...

Gość yhyhyhy
a co sądzicie o babie, która krytykuje kobiety zadające się z żonatymi gościami, podczas gdy jej córka 2 razy była związana z żonatymi? taką znam teściową niestety, druga córunia się puszcza (lubi drogie prezenty) - i przy tym wszystkim "mądra" mamusia uważa, że należy zasłużyć na jej synka ... hehe na synka z takiej rodziny?

Gość niewiedząca znajoma
a ja zwyciezyłam ( ups po 22 latach), mój wyrzucil ją z domu ze względu na jej zachowanie wobec mnie